הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סרטונים מהתחרות, 3 שיאי ישראל בעד 82.5 ק"ג הפתוחה

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
קטגוריה עד 82.5 ק"ג הפתוחה
סקוואט 222.5 שיא ישראל ללא רצועות
לחיצת חזה 135 ק"ג
דדליפט 265 ק"ג שיא ישראל

טוטאל 622.5 ק"ג שיא ישראל ללא רצועות (שהוא שווה גם לשיא ישראל עם רצועות רק שאני ביצעתי ללא)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
272.5 על 86.9
לא הצלחתי לשחזר התחרות, כמה שבועות לפני הצלחתי במכון 275 כנראה ששרפתי את עצמי, שהגעתי לדדליפט כניסה שלישית הייתי גמור

• פותח/ת השרשור
נקודות למחשבה

1. חייב לחזק קוואדס
2. חייב לחזק ידיים לבסיס טוב לבנצ'
3. חייב לשפר בנצ'
4. תאומים

טעויות

1. לא לשרוף את עצמי

חזרה לבסיס, עבודה של תרגילי הבסיס ושיפור נקודות חלשות
יום שלישי מתחיל בהכנות

ענק, כל הכבוד.
לי אישית היה ניראה שיכלתה להוסיף עוד 2.5 לבנץ, בדדליפט והסקוואט נלחמתה והבנץ פשוט עלה.

@moo
כל הזמן מדברים על החשיבות של אוכל על מנת לצבור כוח. אני מסתכל עליך ועל @MikeRozner שבמשקל גוף סולידי למדי מרימים משקלים בערך כפול מהמתאמן הממוצע.
יכול להיות שיש גורמים אחרים שמשפיעים יותר על היכולת להרים משקל?

• פותח/ת השרשור
@godlin23 תודה רבה ! בנצ' התכנון היה ללכת על 140 שלדעתי היה לי אבל שכנעו אותי ללכת על 142 כי ה 135 היה קל - לא להתחזר

@hanan יש חשיבות לאוכל, עם עוד אוכל הייתי מרים יותר, זה אחרי ייבוש לתחרות, עם עוד אוכל הייתי שוקל יותר
בגלל המשקל גוף הייתי שני בקטגוריה הפתוחה באבסולוטי (אם הדדליפט 272.5 היה עולה אז הייתי ראשון) זה המשחק צריך לשחק את המשחק

@avrahm90 בסיס יציב לסקוואט ודדליפט, בהתחלה לא מחייב עבודה בנפרד

מסכים עם רן, מהכרות עם לא מעט ליפטרים כאן ומעקב אחרי כאלו ברמה עולמית - אף אחד לא עושה מאסה-חיטוב.

לרוב זה קורה אצל ליפטרים מתחילים/בינוניים שחושבים שPL=ג'אנק פוד וגלידה (גם רן היה שם נראה לי) ומשמינים מאוד וצריכים להוריד את זה.

לעיתים אנשים עושים משהו שנקרא recomp שזה כביכול חיטוב איטי בשידוך עם תכנית מתונה. אבל בדר"כ הירידה במשקל איטית ולא מתבטאת במשקל רב.

מסכים עם רן, מהכרות עם לא מעט ליפטרים כאן ומעקב אחרי כאלו ברמה עולמית - אף אחד לא עושה מאסה-חיטוב.

לרוב זה קורה אצל ליפטרים מתחילים/בינוניים שחושבים שPL=ג'אנק פוד וגלידה (גם רן היה שם נראה לי) ומשמינים מאוד וצריכים להוריד את זה.

לעיתים אנשים עושים משהו שנקרא recomp שזה כביכול חיטוב איטי בשידוך עם תכנית מתונה. אבל בדר"כ הירידה במשקל איטית ולא מתבטאת במשקל רב.
אז מה הם כן עושים, מסה מתונה ?, נייטרלי? תזמון של תוספת פחמימות רק סביב אימון?

האמת שגם אצל הליפטרים הרציניים פה יש הרבה ג'אנק. מי אתה מכיר שמתבסס על חזה עוף ואורז בארץ?
בסיס יציב לסקוואט ודדליפט, בהתחלה לא מחייב עבודה בנפרד
איך אתה עובד על תאומים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית