הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב במפרק כף היד

Ron101

משתמש מתחיל
43
4
נק' מוניטין:
1
43
4
Sport ירושלים
לפני חודשיים בזמן שהייתי במנוחה מהחדר כושר התחיל לכאוב לי מפרק כף יד ימין (מפרק כף יד שמאל היה שבור) והלכתי לרופא, אין מגבלה בתזוזה של המפרק אבל פשוט יש ימים שהוא כואב כזה. הרופא אמר לשים תחבושת אם כואב אז שמתי מין רצועה כזו שאוחזת את מפרק כף היד.. אז יש לי כמה שאלות, בגלל שלא ממש אובחנתי על ידי הרופא יש מישהו שהיה לו דבר כזה ויכול להגיד לי מה עזר לו להעביר את הכאב?
ועוד דבר, יש לי תור עוד שבוע לפיזיותרפיה (מגיעות לי 6 פגישות בגלל ששברתי את מפרק כף יד שמאל) אז יעזור לי לעשות גם פיזיוטרפיה ביד ימין שכואבת? הפיזיותרפיסט יכול לתת עצות איך להעביר את הכאב?
כואב לי בעיקר באיזור הקדמי של כף היד איפה שיש את שתי העצמות הדקות האלה, כואב לי לפעמים שאני עושה אגרוף חזק
תודה לעונים 😃

מפרק כף היד זקוק לאבחנה של איש מקצוע מקרוב, קשה לצייר תמונה ברורה מהתיאורים שנתת.
הפיזיותרפיסט בהחלט יכול לאבחן לך את הבעיה ולטפל בזה.
אני מניח שבגלל שיד שמאל נשברה אתה משתמש יותר ביד ימין מה שמעמיס יותר על היד לכן הכאבים הופיעו.... אין לך מה לדאוג
לא חושב שזה משהו רציני.

• פותח/ת השרשור
מפרק כף היד זקוק לאבחנה של איש מקצוע מקרוב, קשה לצייר תמונה ברורה מהתיאורים שנתת.
אני מניח שבגלל שיד שמאל נשברה אתה משתמש יותר ביד ימין מה שמעמיס יותר על היד לכן הכאבים הופיעו.... אין לך מה לדאוג
לא חושב שזה משהו רציני.
לא חושב שזה משהו רציני.
סבבה תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית