דיון עם כלל מתכנתי הפורום

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
לאחר דיון עם @godlin23 החלטתי לפתוח את הדיון לכלל מתכנתי הפורום כדי לשמוע עוד רעיונות.

המשימה היא כזו: באובונטו צריך לכתוב "שורד" , קוד שיהרוג תהליכים אחרים הרצים איתי בתיקייה בלי למות. כל האמצעים כשירים חוץ מלהפיל את המחשב.
אפשר לכתוב בכל השפות.

כיוון שאי אפשר להתעלם מהסיגנל 9, חשבנו קודם כל להרוג את כל התהליכים שרצים בתיקייה ולא להתעסק בהגנה.
לכתוב את הקוד בC.

למישהו יש רעיון אחר או דרך לייעל את הרעיון (יפעל מהר יותר, יהיה מוגן יותר, ישלח את הסיגנלים ראשון)?

@omerh84
@DonBaron
@incin

דרך אגב עם המקוד של להרוג חוטים אחרים יהיה מאוד קטן אתה יכול לפתוח המון THREADS כדאי שזה יתבצע במקביל.
תזכור רק שכאשר יוצרים THREAD אז הוא מקבל חצי מזמן הריצה של ה PROCESS, ולכן אם הקוד ארוך יכול להתבצא CONTEX SWITCH.

זה משהו שאתה צריך לבדוק לדוגמא ליצור מספר THREAD כמספר הקבוצות שאתם אולי, אבל תזכור שיצירה זה לא פעולה מאוד זולה, אז זה יכול לגנוב לך זמן.

• פותח/ת השרשור
@incin
זה קשור לאלקטרוניקה לא?
אתה לא עוסק באסמבלי?

אני עוסק בעקיפין באסמבלי, לא התחום הישיר שלי.
תכין לי מעבד חדש 😲

זה כבר יותר קרוב לתחום ההתמחות שלי 😃
הטענה שאתה מורכב משורות קודים גרמה לי לחשוב שאתה מתכנת.

למדתי הנדסת חשמל, היו כמה קורסים שקשורים לתכנות אבל אחרי שבע שנים מסיום הלימודים אני זוכר רק את מה שאני צריך.

למדתי הנדסת חשמל, היו כמה קורסים שקשורים לתכנות אבל אחרי שבע שנים מסיום הלימודים אני זוכר רק את מה שאני צריך.
סבבה אחי מחכה לI7 שלי, תודה.

סליחה על הבורות,אבל אני אשמח אם תענה לי על מספר דברים:
1-באיזה מכללה/אוניברסיטה למדת?
2-האם המשכורות מספיקה?
יהיה לי את העונג לשמוע את התשובות שלך,כמובן שאתה לא חייב לענות פשוט מסקרן אותי.
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית