הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עם כלל מתכנתי הפורום

כי בקוד הסי פירסרתי, אני אעלה את הקוד בקרוב. בבדיקות שעשיתי הוא עובד, לא יודע עד כמה הוא יעיל ולכן אני צריך את עזרתכם.
אבל יש לך libc ענקית עם הפונקציה kill ועוד מלא שטויות
הפקודה kill מיועדת להקרא מתוך shell כמו bash בעקרון... לעבוד עם system() זה ערבי

אני רואה שבשבועיים וחצי שהייתי במילואים רמת הדיונים עלתה מלעשות לחברה שלך דילדו בצורה של הזין שלך להכנת וירוסים לילדי ורייטי.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר לילדי ורייטי ?

לכתוב את הקוד בבאש ?
זה תלוי מה הכיוון שלך
אם אתה מתאמן על לכתוב C, אתה צריך להשתפשף על libC, מבני נתונים וממשקים לsyscalls, ואז הייתי ממליץ לא להשתמש בsystem() בכלל אלא לכתוב קוד טהור כמו שצריך. אם אתה לא יודע לעשות משהו תקרא את הקוד מקור של תכנית שעושה את אותו דבר. לדוגמא תקרא איך ps עובד (הפקודה שמחזירה לך מידע על פרוססים) או pgrep (מאוד רלוונטי למה שניסית לעשות).

אם אתה לא חייב C אלא סתם משתעשע עם הדבר הזה, לכתוב בbash או פייתון. רק שיש מגבלה לכמה תוכל לחפור איתם בזיכרון כי אין לך שם structים כמו בC אז זה יהיה מוגבל מאוד.

נגיד בבאש מה תוכל כבר לעשות? להביא רשימה של פרוססים, לפרסר אותם ולקרוא לkill עליהם? מה הקטע בזה?

• פותח/ת השרשור
זה תלוי מה הכיוון שלך
אם אתה מתאמן על לכתוב C, אתה צריך להשתפשף על libC, מבני נתונים וממשקים לsyscalls, ואז הייתי ממליץ לא להשתמש בsystem() בכלל אלא לכתוב קוד טהור כמו שצריך. אם אתה לא יודע לעשות משהו תקרא את הקוד מקור של תכנית שעושה את אותו דבר. לדוגמא תקרא איך ps עובד (הפקודה שמחזירה לך מידע על פרוססים) או pgrep (מאוד רלוונטי למה שניסית לעשות).

אם אתה לא חייב C אלא סתם משתעשע עם הדבר הזה, לכתוב בbash או פייתון. רק שיש מגבלה לכמה תוכל לחפור איתם בזיכרון כי אין לך שם structים כמו בC אז זה יהיה מוגבל מאוד
פייתון איטי מדי, במשחק הזה כל שנייה חשובה ומה שבC יקח רגעים בפייתון כבר יהרגו את התהליך שלי לפני שאני אתחיל לרוץ.
לממש פונקציות בC/לקרוא להן זה יותר מהיר מאשר קריאה דרך SYSTEM ?

פייתון איטי מדי, במשחק הזה כל שנייה חשובה ומה שבC יקח רגעים בפייתון כבר יהרגו את התהליך שלי לפני שאני אתחיל לרוץ.
לממש פונקציות בC/לקרוא להן זה יותר מהיר מאשר קריאה דרך SYSTEM ?
קריאה לsystem זה הדבר הכי לא אבטחתי וגרוע שקיים בערך. לא תראה את זה בשום קוד פרודקשן שמכבד את עצמו. אבל אם אין לך כח לממש בעצמך דברים וזה רק לשם המשחק, תעשה את זה...

השאלה מה המטרה של זה? בית ספר?

• פותח/ת השרשור
קריאה לsystem זה הדבר הכי לא אבטחתי וגרוע שקיים בערך. לא תראה את זה בשום קוד פרודקשן שמכבד את עצמו. אבל אם אין לך כח לממש בעצמך דברים וזה רק לשם המשחק, תעשה את זה...

השאלה מה המטרה של זה? בית ספר?
מגשימים

מה הקשר לילדי ורייטי ?

לכתוב את הקוד בבאש ?
10384209_1523646137910817_986713839593781570_n.jpg

• פותח/ת השרשור
יש הגיון בלהוסיף סיג האנדלר למקרה שמישהו היה מספיק טיפש להשתמש בסינגל שהוא לא 9 ?
או שזה לוקח יותר מדי זמן ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית