עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מרץ, עדיין אין תאריך מדויק.אפרופו תחרות, מישהו יודע מתי התחרות הבאה של אדטו בפתח תקווה?
איזה תוכניות עשית/עושה עכשיו ?משקל 93 גובה מטר 175 בנץ:120 סקוואט 140 דד ליפט 170 אני מתאמן שנתיים אין לי ניסיון רב בתחום הפווארלפטינג הייתי רוצה להגיע לרמות גבוהות
מצטער, למרות ועל אף המחמאות ממאלאן וקואן, דימונה לא באה לי טוב.מרץ, עדיין אין תאריך מדויק.
למרות שאתה תמיד מוזמן להתחרות באיגוד שלי.
הפעם יש את התחרות בגיאורגיה באפרילמצטער, למרות ועל אף המחמאות ממאלאן וקואן, דימונה לא באה לי טוב.
אגב, התחרות לא מתקיימת בדר"כ בחופשת הפסח ( כי פסח ייצא באפריל)?
כדי להתחרות בפווארליפטינג צריך להיות כמה שיותר חזק,דרך טובה להשיג את זה זו תוכנית כח הדוגלת בהתקדמות במשקלים. הייתי ממליץ להתחיל תוכנית כח כלשהי, לרמתך התוכנית טקסס מת'וד או הלינארית של ביל סטאר מתאימות.אני עושה תוכנית חזה יד אחורית .גב יד קדמית. רגליים. כתפיים
אפשר גם בערד.מצטער, למרות ועל אף המחמאות ממאלאן וקואן, דימונה לא באה לי טוב.
אגב, התחרות לא מתקיימת בדר"כ בחופשת הפסח ( כי פסח ייצא באפריל)?
כדי להתחרות בפווארליפטינג צריך להיות כמה שיותר חזק,דרך טובה להשיג את זה זו תוכנית כח הדוגלת בהתקדמות במשקלים. הייתי ממליץ להתחיל תוכנית כח כלשהי, לרמתך התוכנית טקסס מת'וד או הלינארית של ביל סטאר מתאימות.
כחודש לפני התחרות צריך להוריד את הנפח בתרגילים ולהעלות את העצימות במטרה לבנות את השיא של הכוח-הפיק. זה מתבצע בהורדת תרגילי העזר וכמות החזרות והסטים והעלאת המשקלים בתרגילי קרב ה3 שהם הסקוואט הבנצ' והדדליפט.
חשוב להתאמן לפי חוקי הפווארליפטינג-סקוואט מתחת למקביל, בנצ' עם עצירה ודדליפט בלי רצועות ובלי הקפצות.
בהצלחה !
עוד שאלות אשמח לענות בכיף.
בברכה, אליק נשיא איגוד RIPC
אפשר גם בערד.
*RIPC , איגוד בו אני הנשיא,המייסד ושופט ראשי צד ימין ושמאל ביחד.אפשר דימונה גם
באיגוד AIR שפירושו ALIK IS REFERE
*RIPC , איגוד בו אני הנשיא,המייסד ושופט ראשי צד ימין ושמאל ביחד.
חוץ מזה אני גם הטען והמתחרה כי אף אחד לא רוצה להיות באיגוד שלי 😕
מתאים. במקלט של זינגר.אפשר גם בערד.
WAT ????מתאים. במקלט של זינגר.
כולם יודעים.WAT ????
מאיפה אתה יודע על המקלט של זינגר ?
כדי להתחרות בפווארליפטינג צריך להיות כמה שיותר חזק,דרך טובה להשיג את זה זו תוכנית כח הדוגלת בהתקדמות במשקלים. הייתי ממליץ להתחיל תוכנית כח כלשהי, לרמתך התוכנית טקסס מת'וד או הלינארית של ביל סטאר מתאימות.
כחודש לפני התחרות צריך להוריד את הנפח בתרגילים ולהעלות את העצימות במטרה לבנות את השיא של הכוח-הפיק. זה מתבצע בהורדת תרגילי העזר וכמות החזרות והסטים והעלאת המשקלים בתרגילי קרב ה3 שהם הסקוואט הבנצ' והדדליפט.
חשוב להתאמן לפי חוקי הפווארליפטינג-סקוואט מתחת למקביל, בנצ' עם עצירה ודדליפט בלי רצועות ובלי הקפצות.
בהצלחה !
עוד שאלות אשמח לענות בכיף.
בברכה, אליק נשיא איגוד RIPC
תודה רבה אני איישם את ההצעות שלך !
רציני, מאיפה ?כולם יודעים.