הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכנה לתחרות

dani190

משתמש מתחיל
37
7
נק' מוניטין:
4
37
7
שלום רב

הייתי מאד רוצה להתחרות בתחרות פווארליפטינג מישהוא יכול לעזור לי בכך ? לתת לי הכוונה איך להתכונן איך להתאמן מה לשנות ? תודה מראש לעוזרים

אתה לא חושב שיהיה חכם ומועיל אם תכתוב משהו לגבי מצבך, האופן שבו אתה מתאמן, הניסיון שלך ועוד איזה נתון או שניים שיאפשרו לתת הכוונה, שלא לומר עצה לגבי "מה לשנות"?

• פותח/ת השרשור
משקל 93 גובה מטר 175 בנץ:120 סקוואט 140 דד ליפט 170 אני מתאמן שנתיים אין לי ניסיון רב בתחום הפווארלפטינג הייתי רוצה להגיע לרמות גבוהות

מרץ, עדיין אין תאריך מדויק.
למרות שאתה תמיד מוזמן להתחרות באיגוד שלי.
מצטער, למרות ועל אף המחמאות ממאלאן וקואן, דימונה לא באה לי טוב.
אגב, התחרות לא מתקיימת בדר"כ בחופשת הפסח ( כי פסח ייצא באפריל)?

הפעם יש את התחרות בגיאורגיה באפריל
אז עושים לפניה במרץ

אני עושה תוכנית חזה יד אחורית .גב יד קדמית. רגליים. כתפיים
כדי להתחרות בפווארליפטינג צריך להיות כמה שיותר חזק,דרך טובה להשיג את זה זו תוכנית כח הדוגלת בהתקדמות במשקלים. הייתי ממליץ להתחיל תוכנית כח כלשהי, לרמתך התוכנית טקסס מת'וד או הלינארית של ביל סטאר מתאימות.
כחודש לפני התחרות צריך להוריד את הנפח בתרגילים ולהעלות את העצימות במטרה לבנות את השיא של הכוח-הפיק. זה מתבצע בהורדת תרגילי העזר וכמות החזרות והסטים והעלאת המשקלים בתרגילי קרב ה3 שהם הסקוואט הבנצ' והדדליפט.
חשוב להתאמן לפי חוקי הפווארליפטינג-סקוואט מתחת למקביל, בנצ' עם עצירה ודדליפט בלי רצועות ובלי הקפצות.
בהצלחה !
עוד שאלות אשמח לענות בכיף.
בברכה, אליק נשיא איגוד RIPC

אפשר גם בערד.

כדי להתחרות בפווארליפטינג צריך להיות כמה שיותר חזק,דרך טובה להשיג את זה זו תוכנית כח הדוגלת בהתקדמות במשקלים. הייתי ממליץ להתחיל תוכנית כח כלשהי, לרמתך התוכנית טקסס מת'וד או הלינארית של ביל סטאר מתאימות.
כחודש לפני התחרות צריך להוריד את הנפח בתרגילים ולהעלות את העצימות במטרה לבנות את השיא של הכוח-הפיק. זה מתבצע בהורדת תרגילי העזר וכמות החזרות והסטים והעלאת המשקלים בתרגילי קרב ה3 שהם הסקוואט הבנצ' והדדליפט.
חשוב להתאמן לפי חוקי הפווארליפטינג-סקוואט מתחת למקביל, בנצ' עם עצירה ודדליפט בלי רצועות ובלי הקפצות.
בהצלחה !

אפשר גם בערד.

אפשר דימונה גם
באיגוד AIR שפירושו ALIK IS REFERE

אפשר דימונה גם
באיגוד AIR שפירושו ALIK IS REFERE
*RIPC , איגוד בו אני הנשיא,המייסד ושופט ראשי צד ימין ושמאל ביחד.
חוץ מזה אני גם הטען והמתחרה כי אף אחד לא רוצה להיות באיגוד שלי 😕

*RIPC , איגוד בו אני הנשיא,המייסד ושופט ראשי צד ימין ושמאל ביחד.
חוץ מזה אני גם הטען והמתחרה כי אף אחד לא רוצה להיות באיגוד שלי 😕

עוזב אותך להיות טוען
שים את @Psycho טוען

• פותח/ת השרשור
בהצלחה !
תודה רבה אני איישם את ההצעות שלך !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית