הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקשיבים למוזיקה בזמן האימון?

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
הכוונה באוזניות כמובן.

יש לי אוזניות solo hd של ביטס ואני שוקל למכור ולהביא אחד אלחוטי רק בגלל החוטים המעצבנים.

התרגלתי כבר להתאמן בלי אוזניות.

איך אתם?

בדיוק לפני שבוע קניתי אוזניות קשת אלחוטיות מאלי אקספרס בסגנון של ביטס של מותג סיני(מותג אמיתי שפשוט לא נמכר במערב) וממש עפתי עליו. אם אני לא טועה כבר הצעתי למישהו אחר בפורום ששאל בנוגע לאוזניות אלחוטיות.

קראתי ביקורות של ישראלים שכבר קנו אותם והרוב יצא מרוצה. מחכה כבר שאוכל לשים אותם על האוזניים ולעשות סקוואט כבד כמו שצריך.

וקניתי אלחוטיות בדיוק מהסיבה שציינת - החוטים, זה ממש מעצבן ומתסבך אותך. ולצערי כרגע אני סובל בלי מוזיקה ובלי רייג' לפני כניסה לסטים.

• פותח/ת השרשור
יש מצב שתתן לי את הדגם או לינק למוצר אם יש לך?

אני כרגע בעבודה אז זה קצת בעייתי לשים לך לינקים.

בכל מקרה רק אציין שיש 2 דגמים. ההבדל ביניהם הוא שבדגם החדש(H+) יש אפשרות לחריץ הרחבה ורדיו - לא יודע אם חשוב לך.

• פותח/ת השרשור
אני כרגע בעבודה אז זה קצת בעייתי לשים לך לינקים.

בכל מקרה רק אציין שיש 2 דגמים. ההבדל ביניהם הוא שבדגם החדש(H+) יש אפשרות לחריץ הרחבה ורדיו - לא יודע אם חשוב לך.

האמת שלא, לא חשוב לי רדיו.
אני בדיוק עובר על דגמים שם..יש איזה מיליון.

באיזה טווח מחיר זה?
אני אכניס פילטר אולי אגיע לדגם דרך זה
מצאתי דגם שיש בו מקום להכניס כרטיס SD עד 16 ג'יגה ולקרוא משם את השירים,
נשמע אדיר.
עדיף נראה לי, לא?
מצאתי.

זה זה?
http://www.aliexpress.com/item/Free...eadset-stereo-with-microphone/1999406544.html

האמת שלא, לא חשוב לי רדיו.
אני בדיוק עובר על דגמים שם..יש איזה מיליון.

באיזה טווח מחיר זה?
אני אכניס פילטר אולי אגיע לדגם דרך זה
מצאתי דגם שיש בו מקום להכניס כרטיס SD עד 16 ג'יגה ולקרוא משם את השירים,
נשמע אדיר.
עדיף נראה לי, לא?
באיביי הדגם החדש - H+ לא יורד מ-120₪. באלי אקספרס תמצא ב-10₪ זול יותר. המחיר של החדש צריך לנוע בין 110-150₪.

רק משהו שתשים לב אליו - אתה חייב לבדוק עם המוכר אם מה שהוא מוכר לך הוא מזויף או לא. תבדוק שהאוזניות מגיעות באריזה המקורית ובמיוחד עם מספר סידורי של היצרן שאתה לוקח אותו מהקופסה ורושם אותו באתר החברה כדי לוודא שהאוזניות אוריגינליות. אתה אמור לקבל אוזניות וכבל הטענה/ כבל Aux לא זוכר מה מהשניים.

אגב, הבנתי מאחת הביקורות עליו שהצבע הלבן קצת מצהיב במגע עם זיעה ככה שתיקח את זה לתשומת ליבך.

וכן, זה הדגם החדש. לא קניתי מהמוכר הזה ספציפית אבל תבדוק איתו את מה שרשמתי לך למעלה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מצאתי.

דווקא באיביי יותר זול , מצאתי ב 116.
ואילו בעלי אקספרס אלה שכתוב בכותרת 100% original עולים 130 בערך
בעצם צודק,
ההוא שזול באיביי הוא מוכר כמעט בלי מוניטין.
כל השאר זה 150 ומעלה.

עדיף מעלי אקספרס

• פותח/ת השרשור
תודה!

באסה שנגמר להם השחור.. למרות שהכחול גם יפה.

יש מוכר אחר שיקר יותר בדולר וחצי שיש לו שחור, שלחתי לו הודעה אם זה מקורי.
קיצר מזמין אותם גם 😛

מישהו מעוניין בביטס לא אלחוטיות?
חח
אגב,

זאת התשובה שקיבלתי מאחד המוכרים האחרים.
נשמע לך אמין?

• dear, they don’t have sn, but there is barcode, dear

הם צריכות להגיע השבוע. הזמנתי מלפני חודש לאחי והוא כבר לא צריך
140 תל אביב

• פותח/ת השרשור
הם צריכות להגיע השבוע. הזמנתי מלפני חודש לאחי והוא כבר לא צריך
140 תל אביב

עם הנסיעה עד אליך פלוס המחיר הזול יותר בעלי אקספרס (33$) אני כבר אזמין משם, יותר משתלם לי.
תודה בכל מקרה ✌️

אני לא יכול להגיד שאני אודיופיל אבל אני משקיע קצת באוזניות שלי (SHURE SE215 לאימונים) וכשנדפקו לי האוזניות אימונים ההנאה מאימונים ירדה משמעותית 😁

או בקיצור, אלא אם זה תרגילים שאי אפשר להשתמש בהם באוזניות, אין מצב שאני בחד"כ בלי אוזניות (חוסך גם זויני שכל).

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול להגיד שאני אודיופיל אבל אני משקיע קצת באוזניות שלי (SHURE SE215 לאימונים) וכשנדפקו לי האוזניות אימונים ההנאה מאימונים ירדה משמעותית 😁

או בקיצור, אלא אם זה תרגילים שאי אפשר להשתמש בהם באוזניות, אין מצב שאני בחד"כ בלי אוזניות (חוסך גם זויני שכל).

לפי התמונה שלך כאן בצד אפשר להבין באמת שאתה אנטי זיוני מוח 😆

זה פועל על Bluetooth נכון? זה לא מציק לכם להתאמן עם הפלאפון בכיס ?

זה פועל על Bluetooth נכון? זה לא מציק לכם להתאמן עם הפלאפון בכיס ?

לי אין אוזניות בלוטוס(עדיין...) אבל אני בהחלט הולך לשים אותו קרוב אליי באיזשהי פינה כדי שזה לא יציק לי.

מוזיקה אמיתית זה לשמוע את הפלטות והמשקולות בום בום ברצפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית