הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות למוזיקה (לא לספורט)

shahar18

משתמש משקיע
5,839
1,872
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,150
5,839
1,872
אהלן. אני מחפש אוזניות סגורות, אטומות כמה שאפשר לרעשים. סאונד טוב (לא חייב להיות הסאונד הכי טוב שקיים, אבל שיהיה סביר). לא צריך שהם יהיו אלחוטיות.
תקציב הוא עד 1000 שקל, כמובן שמעדיף לכיוון 500-600, אם אין משהו שבאמת מצדיק מחיר גבוה.
סוג המוזיקה אם רלוונטי בעיקר רוק קלאסי, לא שומע טראנסים וכו׳.

אשמח להמלצות, תודה

שבוע שעבר קיבלתי בדואר את הדגם החדש של Bluedio - T3, אחלה סט והם שיפרו את העיצוב, החומר של הקשת, הנוחות של האוזניות והסאונד

קנה אוזניות אולפן. בכל חנות כלי נגינה. אתה יכול לבדוק בחלילית, יש להם משלוח חינם דרך האתר שלהם, והוא גם ממש מהיר. (לפעמים יום יומיים)
אני קניתי משם אוזניות סביב 250ואני מרוצה סך הכל. יש אטימות לרעשים, שומעים חזק, אבל עדיין זה לא צורם ומכאיב באוזן כמו באוזניות של פלאפון. בטוח שתמצא שם משהו בתקציב שלך.
יחסית מאוזנות בתדרים, אבל קח בחשבון שבגלל שאוזניות אולפן יותר גדולות מסתם אוזניות, גם יהיה יותר דגש על בסים, לכן זה סאונד קצת שונה מהאוזניות שרוב האנשים משתמשים בהן.

הדגם שלי זה roland rh-5

נערך לאחרונה:
אני הזמנתי מאיביי לפני 3 שנים ככה אוזניות UE6000 של לוגיטק, בן זונה במיוחד למחיר, עלה לי 350. העוצמה לא הכי חזקה, אבל יש סאונד מעולה ואחלה אטימה.

ממש ממליץ לך לבדוק בFXP בפורום של האוזניות שם, יש שם אנשים שמאוד מבינים בנושא ומכירים ויצא להם לנסות את כל הדגמים, שם עזרו לי לבחור ויצא פיגוז, כדאי לך לפנות שם לעזרה.

לא ניסיתי את הmx50, אבל ניסיתי אזניות אחרות של אדיו טכניקה ופחות אהבתי את האיזון בסאונד. זה העדפה אישית כי מדובר ב2 אוזניות שהן כבר רמת כניסה לאודיופילים.
יש לך דיון בשניהן כאן Audio Technica ATH-M50 or Sennheiser HD598?
אני קניתי את הגרסה החדשה של ה598 (הסגורות, המקורית היא פתוחות ולא אטומות) לפני חודש ואני נהנה מכל רגע שהן עליי. הסאונד מאוזן מאוד וזה שינוי מרענן מהmomentum שהיו לפניהן.

יש לך ניסיון איתם?
יש לי בבית:
AKG M220
ATH-M50
SENNHEISER HD6XX
הM50 במחיר שלהן מנצחות את שלושתן(למרות שכל השלושה בהבדלי מחיר משמעותיים).
כך אני אסכם לך איך אני רואה את השוואה הזאת:
-סנהייזר יותר נוחות מהATH ללבישה ממושכת(מעל 3 שעות,אם אתה לובש אותן פחות אין לך מה לדאוג)
-הM50 הם אוזניות סטודיו,מה שאומר שאתה תשמע את כל הצלילים שיש בטראק,בעוד עם הסנהייזר אתה תשמע רק את מה שגנרית כולם שומעים.
-לM50 יש הרבה יותר באס מאשר לסנהייזר,אבל לסנהייזר יש צליל יותר ידידותי לאוזניים,מה שאומר שאם אתה הולך לשמוע טראקים,עדיף M50.
-הM50 ברמת בנייה יותר גבוהה,מרגישות יותר יקרות ואיכותיות חיצונית.

• פותח/ת השרשור
יש לי בבית:
AKG M220
ATH-M50
SENNHEISER HD6XX
הM50 במחיר שלהן מנצחות את שלושתן(למרות שכל השלושה בהבדלי מחיר משמעותיים).
כך אני אסכם לך איך אני רואה את השוואה הזאת:
-סנהייזר יותר נוחות מהATH ללבישה ממושכת(מעל 3 שעות,אם אתה לובש אותן פחות אין לך מה לדאוג)
-הM50 הם אוזניות סטודיו,מה שאומר שאתה תשמע את כל הצלילים שיש בטראק,בעוד עם הסנהייזר אתה תשמע רק את מה שגנרית כולם שומעים.
-לM50 יש הרבה יותר באס מאשר לסנהייזר,אבל לסנהייזר יש צליל יותר ידידותי לאוזניים,מה שאומר שאם אתה הולך לשמוע טראקים,עדיף M50.
-הM50 ברמת בנייה יותר גבוהה,מרגישות יותר יקרות ואיכותיות חיצונית.
תודה.
כמה נראה לך קריטי ההבדל בין שנה אחריות לשנתיים אחריות? שמעת על תקלות ?

• פותח/ת השרשור
כבר 4 שנים עם הATH,אין תקלות.
תודה רבה.
הדילמה שלי היא בגלל שליד הבית יש לי אותם עם שנה אחריות , ובאינטרנט יש אותם באותו מחיר עם שנתיים אחריות. ואני קצת זקן בקטע שאני אוהב לקנות דברים פיזית בחנות

אם אתה רוצה אני מוכר עכשיו את הביטס סטודיו שלי ב500 שקל..
עלו 1500 הם חדשות לגמרי לא נגעתי בהן בכלל.
אם מעניין אותך למה אני מוכר אותן כל כך בזול זה כי קניתי אותן לפני שנה וחצי מבאג עם אחריות מלאה.
התאמנתי איתן הרבה והזעתי, מה שגרם לריפוד להקרע.
שלחתי לבאג אחרי חודש החזירו לי אוזניות חדשות לגמרי עם קופסא, ניילון והכל.
החלטתי למכור אותן כי חוץ מבמכון אני לא שומע מוזיקה בכלל, ולמכון הן לא מתאימות. קניתי אוזניות קטנות של פנאסוניק עושות עבודה מספיק טובה.

• פותח/ת השרשור
אם מעניין אותך למה אני מוכר אותן כל כך בזול זה כי קניתי אותן לפני שנה וחצי מבאג עם אחריות מלאה.
החלטתי למכור אותן כי חוץ מבמכון אני לא שומע מוזיקה בכלל, ולמכון הן לא מתאימות. קניתי אוזניות קטנות של פנאסוניק עושות עבודה מספיק טובה.
האמת שזה היה לי די דחוף וכבר קניתי את הm50x

עוד רלוונטי ? אם וכן אני מעוניין בתקווה שזה יסתדר מבחינת מיקום וזה

מעולה, מה שחיפשתי בערך.
תן להן חודש להתרכך, גם מבחינת הCLAMP וגם מבחינת הסאונד.
ממליץ לשים אותם פתוחים על איזה משהו עגול כמו כדור ולשים על פול ווליום כשאתה לא משתמש בהן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית