עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעניין כי השמן של mxp גם שקוף , בטח ליין של חדש של mxp חחחתוריד קצת מינון מהטרן עד שתתיצב על רמות שהתופעות נסבלות
טרן חזק זה משו ;)
הוא עובדהאם קלנבוטרול/קלן של בלאק פארמה מומלץ? יש פה כאלה שהשתמשו בו ויודעים אם הוא טוב?
אני אסביר לך משהו, קלן זה קלן, או שהוא עובד או שהוא לא קלן.Fire הוא חזק או שהוא בסדר? יש קלן יותר מומלץ?
למה אתה בטוח שהקלן של בלאק אנדרדוז?אני אסביר לך משהו, קלן זה קלן, או שהוא עובד או שהוא לא קלן.
מה שקורה שחלק מהחברות מכניסות מינון יתר, כמו סיירוקס למשל וחלק במינון חסר.
בלק-פארמה רושמים שכל כדור הוא 40mcg כשלמעשה יש שם פחות. זה עדיין לא אומר שזה לא עובד אלא שצריך לקחת יותר.
הסיבה שזה ככה קשורה בכך שכל הקלן שנמכר בארץ מיוצר ע"י חברות אנדרגראונד.
כי הוא כזה.למה אתה בטוח שהקלן של בלאק אנדרדוז?
אני מעדיף אובר מאנדר.כי הוא כזה.
זה לא דבר רע... רעידות והתכווצויות שמקבלים מהאובדוז של סיירוקס זה לא פאן.
בלאסט אחרון עשיתי עם טרן וטסט MXP + טסט של Maxpro. בבלאסט הזה אמרתי שאכנס עם בלק פארמה בטרן אצטט וטסט פרופ כדי לבדוק את החומר ואמשיך עם MXP (טרן אנתת וסוסטנון).תראה לתאר את זה כ wow איזה עוצמות כמה כוח וכו זה לא רציני ומיותר מתאים לאנשים בסייקל עם ראשונים או אלו שקונים זבל כל הזמן ולפעמים קונים משהו טוב. אז פתאם מבינים מזה סייקל אני אחרי הרבה סייקלים, עם הזמן למדתי ממי לקנות חומרים אז לגבי הבלאק אין כאן משהו מיוחד החומרים עובדים וזהו הטרן שלהם והפרופ בטוח באובר דוז אי אפשר לעלות מינונים שם. חוץ מזה נכנס לקרוס והולך להפציץ עוד פעם.
אם זה היה כל כך מוצלחהימור שלי - מדובר בייצרן שכולנו אוהבים או לפחות כבר השתמשנו בחומר שלו בהצלחה. החליף מדבקה וקם לתחייה.
Mxp חברה טובה אבל אני תמיד שמח לנסות משהו חדש בלאק עלה לי יותר וכן לא לא כזה היה הבדל משמעותי הטרן ספציפית הרגיש לי יותר.
לא תמצא טרן אמיתי באנדרגראונד. מנסיון.
טרן זה חומר יקר רצח.
היום כל אחד שמתחיל סייקל שני רץ לטרן... כאילו זה דיבול. לא מבינים מזה ואחרי שמתנסים גם רואים שזה לא כזה נורא.
לי נשמע שאתה מספיק זמן בעיניינים בכדי להבין מה אני אומר פה...
תנסה טרן הקסה ותבין תהבדל (אם לא ניסית). יצא לי להיות על מינון של 1400 טרן אנדרגראונד. לא מגיע להתחלה של 300 400 מג שבועי של הקסה.
אני יודע שחובבי האנדרגראונד כועסים עלי אבל אני בא פה לשתף מניסיון.