דיון black pharma

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
רכשתי לעצמי סייקל שלהם בינתיים 2 זריקות שמן לא כואב .
יש קוד לויאלים שאפשר להכניס באתר ולראות אם זה מקורי הפעם ממש ניסיתי והכנסתי קוד. עובד 😃
מישהו ניסה ויכול לתת דעה ?

קבצים מצורפים

• received_316993008495881.jpeg.jpg
    received_316993008495881.jpeg.jpg
    KB 24.5 · צפיות: 435
לא ניסיתי את הבלאק. אומנם פידבקים חיוביים.
אני אחקור לעומק ואגיע לשורש .

הימור שלי - מדובר בייצרן שכולנו אוהבים או לפחות כבר השתמשנו בחומר שלו בהצלחה. החליף מדבקה וקם לתחייה.

Fire הוא חזק או שהוא בסדר? יש קלן יותר מומלץ?
אני אסביר לך משהו, קלן זה קלן, או שהוא עובד או שהוא לא קלן.
מה שקורה שחלק מהחברות מכניסות מינון יתר, כמו סיירוקס למשל וחלק במינון חסר.
בלק-פארמה רושמים שכל כדור הוא 40mcg כשלמעשה יש שם פחות. זה עדיין לא אומר שזה לא עובד אלא שצריך לקחת יותר.
הסיבה שזה ככה קשורה בכך שכל הקלן שנמכר בארץ מיוצר ע"י חברות אנדרגראונד.

אני אסביר לך משהו, קלן זה קלן, או שהוא עובד או שהוא לא קלן.
מה שקורה שחלק מהחברות מכניסות מינון יתר, כמו סיירוקס למשל וחלק במינון חסר.
בלק-פארמה רושמים שכל כדור הוא 40mcg כשלמעשה יש שם פחות. זה עדיין לא אומר שזה לא עובד אלא שצריך לקחת יותר.
הסיבה שזה ככה קשורה בכך שכל הקלן שנמכר בארץ מיוצר ע"י חברות אנדרגראונד.
למה אתה בטוח שהקלן של בלאק אנדרדוז?

כי הוא כזה.
זה לא דבר רע... רעידות והתכווצויות שמקבלים מהאובדוז של סיירוקס זה לא פאן.
אני מעדיף אובר מאנדר.
כשיש לך אנדר אתה לא יודע איך להתמודד עם זה (לעלות מעל "120 מקג" או לא). כשיש אובר במקרה הכי גרוע אתה נשאר על מינון נמוך יחסית לרף הצריכה העליון.
קצת ביאסת אותי, כי אני מתחיל בקרוב קלן של בלאק. לא מבין בכלל למה לתת מינון חסר בחומר כל כך זול...

@HARDCORE
יש איזה עדכון על הסייקל טרן אני מת לדעת
הרגשה כללית
כוח
תשתף

עכשיו שמתי לב לתאריך
עדיין אשמח לשמוע חוויות ;)

נערך לאחרונה:
תראה לתאר את זה כ wow איזה עוצמות כמה כוח וכו זה לא רציני ומיותר מתאים לאנשים בסייקל עם ראשונים או אלו שקונים זבל כל הזמן ולפעמים קונים משהו טוב. אז פתאם מבינים מזה סייקל אני אחרי הרבה סייקלים, עם הזמן למדתי ממי לקנות חומרים אז לגבי הבלאק אין כאן משהו מיוחד החומרים עובדים וזהו הטרן שלהם והפרופ בטוח באובר דוז אי אפשר לעלות מינונים שם. חוץ מזה נכנס לקרוס והולך להפציץ עוד פעם.

תראה לתאר את זה כ wow איזה עוצמות כמה כוח וכו זה לא רציני ומיותר מתאים לאנשים בסייקל עם ראשונים או אלו שקונים זבל כל הזמן ולפעמים קונים משהו טוב. אז פתאם מבינים מזה סייקל אני אחרי הרבה סייקלים, עם הזמן למדתי ממי לקנות חומרים אז לגבי הבלאק אין כאן משהו מיוחד החומרים עובדים וזהו הטרן שלהם והפרופ בטוח באובר דוז אי אפשר לעלות מינונים שם. חוץ מזה נכנס לקרוס והולך להפציץ עוד פעם.
בלאסט אחרון עשיתי עם טרן וטסט MXP + טסט של Maxpro. בבלאסט הזה אמרתי שאכנס עם בלק פארמה בטרן אצטט וטסט פרופ כדי לבדוק את החומר ואמשיך עם MXP (טרן אנתת וסוסטנון).
אני חייב להודות שלא מצאתי שום דבר בבלק שיגרום לי להחליף אליו מ-MXP או Maxpro. לא הרגשתי שאני לא מסוגל להעלות מינון יותר מאשר ב-MXP וממה שאני יודע גם שם החומרים באוברדוז וב-MXP זה נמשך כבר הרבה זמן.

נערך לאחרונה:
Mxp חברה טובה אבל אני תמיד שמח לנסות משהו חדש בלאק עלה לי יותר וכן לא לא כזה היה הבדל משמעותי הטרן ספציפית הרגיש לי יותר.

Mxp חברה טובה אבל אני תמיד שמח לנסות משהו חדש בלאק עלה לי יותר וכן לא לא כזה היה הבדל משמעותי הטרן ספציפית הרגיש לי יותר.

לא תמצא טרן אמיתי באנדרגראונד. מנסיון.
טרן זה חומר יקר רצח.
היום כל אחד שמתחיל סייקל שני רץ לטרן... כאילו זה דיבול. לא מבינים מזה ואחרי שמתנסים גם רואים שזה לא כזה נורא.
לי נשמע שאתה מספיק זמן בעיניינים בכדי להבין מה אני אומר פה...
תנסה טרן הקסה ותבין תהבדל (אם לא ניסית). יצא לי להיות על מינון של 1400 טרן אנדרגראונד. לא מגיע להתחלה של 300 400 מג שבועי של הקסה.
אני יודע שחובבי האנדרגראונד כועסים עלי אבל אני בא פה לשתף מניסיון.

אין עניין של חובבי ug, פשוט לא תמצא טרן דקה ושום דבר אחר חוץ מטסטים ופרווירון בבית המרקחת.
רובנו היינו מעדיפים לשלם עוד ולקבל חומרים מבית מרקחת שעובדים ב100% ולא לשלם פחות אבל לקבל 50% מהמינון המוצהר כשאתה משקיע בתזונה ובאימונים ולא רואה את התוצאות שרצית.

לא תמצא טרן אמיתי באנדרגראונד. מנסיון.
טרן זה חומר יקר רצח.
היום כל אחד שמתחיל סייקל שני רץ לטרן... כאילו זה דיבול. לא מבינים מזה ואחרי שמתנסים גם רואים שזה לא כזה נורא.
לי נשמע שאתה מספיק זמן בעיניינים בכדי להבין מה אני אומר פה...
תנסה טרן הקסה ותבין תהבדל (אם לא ניסית). יצא לי להיות על מינון של 1400 טרן אנדרגראונד. לא מגיע להתחלה של 300 400 מג שבועי של הקסה.
אני יודע שחובבי האנדרגראונד כועסים עלי אבל אני בא פה לשתף מניסיון.

מילא זה היה נכון..
האמת העצובה היא שטרן הוא חומר כל-כך יקר וכל-כך בלתי נסבל במינון הנכון ש-90% מהיצרנים פשוט מדללים אותו.
טרן זה החומר הכי מדולל שיש.
פרופ' זה החומר הכי פחות מדולל שיש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית