עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טרן הוא לא כזה יקר אם כבר פרימובולן וטרן הקסהמילא זה היה נכון..
האמת העצובה היא שטרן הוא חומר כל-כך יקר וכל-כך בלתי נסבל במינון הנכון ש-90% מהיצרנים פשוט מדללים אותו.
טרן זה החומר הכי מדולל שיש.
פרופ' זה החומר הכי פחות מדולל שיש.
לא מאמין לך שהיית על 1400 מג טרן ולא קרה לך כלום נשמע הזוי מה שאתה אומרלא תמצא טרן אמיתי באנדרגראונד. מנסיון.
טרן זה חומר יקר רצח.
היום כל אחד שמתחיל סייקל שני רץ לטרן... כאילו זה דיבול. לא מבינים מזה ואחרי שמתנסים גם רואים שזה לא כזה נורא.
לי נשמע שאתה מספיק זמן בעיניינים בכדי להבין מה אני אומר פה...
תנסה טרן הקסה ותבין תהבדל (אם לא ניסית). יצא לי להיות על מינון של 1400 טרן אנדרגראונד. לא מגיע להתחלה של 300 400 מג שבועי של הקסה.
אני יודע שחובבי האנדרגראונד כועסים עלי אבל אני בא פה לשתף מניסיון.
טרן הוא לא כזה יקר אם כבר פרימובולן וטרן הקסה
לא מאמין לך שהיית על 1400 מג טרן ולא קרה לך כלום נשמע הזוי מה שאתה אומר
השתמשתי ב 800 מג טרן אנטט ו 600 מג טרן אצטט במקביל.טרן הוא לא כזה יקר אם כבר פרימובולן וטרן הקסה
לא מאמין לך שהיית על 1400 מג טרן ולא קרה לך כלום נשמע הזוי מה שאתה אומר
כולם טרן!
פרבולן זה טרן הקסהידרובנזילקרבונט. - זה אותו מוצר רק שפרבולן זה שם גנרי וגם לא קיים יותר - רובם זה זיוף עלוב.
הפרבולן פשוט התאים לשימוש לבינ אדם וכלל פחות תופעות לוואי.
טרן אצטט עדיף מבחינת פוטנטיות ע"ב של מ"ג ל מ"ג חומר פעיל
מאוד מוזר מה שאתה מתאר אתה יודע אתה מתלהב מבלקן כאילו אתה עובד שם . יש לי חבר לקח אנדרול שלהם לא הזיז לו את הביצה , אני לא מאמין עד שאני לא רואה אותך בעיניים שלי מזריק טרן 1400מג בשבוע ככה אני כבר לא מאמין לאף אחד אין לי כבר אמונה באנשים ואתה יודע למה וממיהשתמשתי ב 800 מג טרן אנטט ו 600 מג טרן אצטט במקביל.
של איזה חברה וממי קניתי אתה יודע...
לא יודע אם זיוף או לא. כרגע אני משתמש בהקסה של וורמודזה. בדקתי קוד והמוצר מקורי. שילמתי הרבה אבל הייתי חייב להבין מה כל הרעש סביב ההקסה.
אני כרגע על 500 מג. הגעתי לסף הסבילות תוך שלוש ימים. מחלת עצבים מהלכת, כל הסופות בחוץ והקור אני בבית עם בגדים קצרים, הכח עלה בטירוף - אין לי ספק שזה הדבר האמיתי. מדולל או לא... לא יכול להרים מינון יותר.
בעוד כמה ימים אתחיל הקסה של באלקאן. שם הם אכן קוראים למותג פאראבולן. מעניין לראות אם ארגיש הבדל.
מאוד מוזר מה שאתה מתאר אתה יודע אתה מתלהב מבלקן כאילו אתה עובד שם . יש לי חבר לקח אנדרול שלהם לא הזיז לו את הביצה , אני לא מאמין עד שאני לא רואה אותך בעיניים שלי מזריק טרן 1400מג בשבוע ככה אני כבר לא מאמין לאף אחד אין לי כבר אמונה באנשים ואתה יודע למה וממי
חשבתי שאתה עובד באופיוקסלא צריך להוכיח לך כלום. וכרגע התלהבתי מוורמודזה ולא מבאלקאן.
אבל כן אני עובד בבאלקאן וכל אמפולה שנמכרת אני מקבל 10 אחוז מהמכירה. זה מה שסגרתי עם המפעל.
טרן הוא לא כזה יקר אם כבר פרימובולן
ליאור דיבר על פרימו.פרבולן זה טרן הקסהידרובנזילקרבונט. - זה אותו מוצר רק שפרבולן זה שם גנרי
אני עובד בדואר. הכל עובר דרכי...לא צריך להוכיח לך כלום. וכרגע התלהבתי מוורמודזה ולא מבאלקאן.
אבל כן אני עובד בבאלקאן וכל אמפולה שנמכרת אני מקבל 10 אחוז מהמכירה. זה מה שסגרתי עם המפעל.
סוף סוף יש מישהו אחד שמסכים איתילא נשמע לי שאתה באמת מבין על מה אתה מדבר... הקסהידרובנזילקרבונט הוא אסטר, זה הכל.
מצחיק אותי לשמוע על מינונים כאלה. נשמע הזוי.
אני עובד בדואר. הכל עובר דרכי...
רוצה להיות חבר שלי?אני עובד בדואר. הכל עובר דרכי...
אתה רוצה לעבוד בדואר ? אני יכול לסדר לך אתה יודע זה לא בעיה להכנס לשם , עבדתי שם במכס מיון .רוצה להיות חבר שלי?
לא נשמע לי שאתה באמת מבין על מה אתה מדבר... הקסהידרובנזילקרבונט הוא אסטר, זה הכל.
מצחיק אותי לשמוע על מינונים כאלה. נשמע הזוי
מה זה משנה?... תלמד להתייחס לתוכןלמי התכוונת בציטוט הזה לאביעד או לשמעון ?
לא כל כך הבנתי...
מה זה משנה?... תלמד להתייחס לתוכן
נראה לי הוא התכוון לשניהםכי מצד אחד הבנתי שאתה מדבר על אביעד,
מצד שני על שמעון.
האמת שפוסט מעניין אז שם קצת איבדתי למי הייתה הכוונה...
או בבית מרקחתלא רוצה לעבוד בדואר אבל חבר במכס יכול להיות דבר מצויין.
מה באמת האיכות של הכדורים של בלקן שרצים כאן עכשיו ? אני יודע שיש המון בלקן בצפון אצל אותו הזייפן גם זה הוא מזייף או שזה אמין
כבר אי אפשר לדעת מה טוב ומה לא אני יודע שרוב הסחורה יוצאת ממנו
אח שלי.....לא תמצא טרן אמיתי באנדרגראונד. מנסיון.
טרן זה חומר יקר רצח.
היום כל אחד שמתחיל סייקל שני רץ לטרן... כאילו זה דיבול. לא מבינים מזה ואחרי שמתנסים גם רואים שזה לא כזה נורא.
מניסי