דיון black pharma

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
רכשתי לעצמי סייקל שלהם בינתיים 2 זריקות שמן לא כואב .
יש קוד לויאלים שאפשר להכניס באתר ולראות אם זה מקורי הפעם ממש ניסיתי והכנסתי קוד. עובד 😃
מישהו ניסה ויכול לתת דעה ?

קבצים מצורפים

• received_316993008495881.jpeg.jpg
    received_316993008495881.jpeg.jpg
    KB 24.5 · צפיות: 435
מילא זה היה נכון..
האמת העצובה היא שטרן הוא חומר כל-כך יקר וכל-כך בלתי נסבל במינון הנכון ש-90% מהיצרנים פשוט מדללים אותו.
טרן זה החומר הכי מדולל שיש.
פרופ' זה החומר הכי פחות מדולל שיש.
טרן הוא לא כזה יקר אם כבר פרימובולן וטרן הקסה
לא תמצא טרן אמיתי באנדרגראונד. מנסיון.
טרן זה חומר יקר רצח.
היום כל אחד שמתחיל סייקל שני רץ לטרן... כאילו זה דיבול. לא מבינים מזה ואחרי שמתנסים גם רואים שזה לא כזה נורא.
לי נשמע שאתה מספיק זמן בעיניינים בכדי להבין מה אני אומר פה...
תנסה טרן הקסה ותבין תהבדל (אם לא ניסית). יצא לי להיות על מינון של 1400 טרן אנדרגראונד. לא מגיע להתחלה של 300 400 מג שבועי של הקסה.
אני יודע שחובבי האנדרגראונד כועסים עלי אבל אני בא פה לשתף מניסיון.
לא מאמין לך שהיית על 1400 מג טרן ולא קרה לך כלום נשמע הזוי מה שאתה אומר

כולם טרן!

פרבולן זה טרן הקסהידרובנזילקרבונט. - זה אותו מוצר רק שפרבולן זה שם גנרי וגם לא קיים יותר - רובם זה זיוף עלוב.
הפרבולן פשוט התאים לשימוש לבינ אדם וכלל פחות תופעות לוואי.

טרן אצטט עדיף מבחינת פוטנטיות ע"ב של מ"ג ל מ"ג חומר פעיל

השתמשתי ב 800 מג טרן אנטט ו 600 מג טרן אצטט במקביל.
של איזה חברה וממי קניתי אתה יודע...
כולם טרן!

פרבולן זה טרן הקסהידרובנזילקרבונט. - זה אותו מוצר רק שפרבולן זה שם גנרי וגם לא קיים יותר - רובם זה זיוף עלוב.
הפרבולן פשוט התאים לשימוש לבינ אדם וכלל פחות תופעות לוואי.

טרן אצטט עדיף מבחינת פוטנטיות ע"ב של מ"ג ל מ"ג חומר פעיל

לא יודע אם זיוף או לא. כרגע אני משתמש בהקסה של וורמודזה. בדקתי קוד והמוצר מקורי. שילמתי הרבה אבל הייתי חייב להבין מה כל הרעש סביב ההקסה.
אני כרגע על 500 מג. הגעתי לסף הסבילות תוך שלוש ימים. מחלת עצבים מהלכת, כל הסופות בחוץ והקור אני בבית עם בגדים קצרים, הכח עלה בטירוף - אין לי ספק שזה הדבר האמיתי. מדולל או לא... לא יכול להרים מינון יותר.
בעוד כמה ימים אתחיל הקסה של באלקאן. שם הם אכן קוראים למותג פאראבולן. מעניין לראות אם ארגיש הבדל.

השתמשתי ב 800 מג טרן אנטט ו 600 מג טרן אצטט במקביל.
של איזה חברה וממי קניתי אתה יודע...

לא יודע אם זיוף או לא. כרגע אני משתמש בהקסה של וורמודזה. בדקתי קוד והמוצר מקורי. שילמתי הרבה אבל הייתי חייב להבין מה כל הרעש סביב ההקסה.
אני כרגע על 500 מג. הגעתי לסף הסבילות תוך שלוש ימים. מחלת עצבים מהלכת, כל הסופות בחוץ והקור אני בבית עם בגדים קצרים, הכח עלה בטירוף - אין לי ספק שזה הדבר האמיתי. מדולל או לא... לא יכול להרים מינון יותר.
בעוד כמה ימים אתחיל הקסה של באלקאן. שם הם אכן קוראים למותג פאראבולן. מעניין לראות אם ארגיש הבדל.
מאוד מוזר מה שאתה מתאר אתה יודע אתה מתלהב מבלקן כאילו אתה עובד שם . יש לי חבר לקח אנדרול שלהם לא הזיז לו את הביצה , אני לא מאמין עד שאני לא רואה אותך בעיניים שלי מזריק טרן 1400מג בשבוע ככה אני כבר לא מאמין לאף אחד אין לי כבר אמונה באנשים ואתה יודע למה וממי

מאוד מוזר מה שאתה מתאר אתה יודע אתה מתלהב מבלקן כאילו אתה עובד שם . יש לי חבר לקח אנדרול שלהם לא הזיז לו את הביצה , אני לא מאמין עד שאני לא רואה אותך בעיניים שלי מזריק טרן 1400מג בשבוע ככה אני כבר לא מאמין לאף אחד אין לי כבר אמונה באנשים ואתה יודע למה וממי

לא צריך להוכיח לך כלום. וכרגע התלהבתי מוורמודזה ולא מבאלקאן.
אבל כן אני עובד בבאלקאן וכל אמפולה שנמכרת אני מקבל 10 אחוז מהמכירה. זה מה שסגרתי עם המפעל.

אבל כן אני עובד בבאלקאן וכל אמפולה שנמכרת אני מקבל 10 אחוז מהמכירה. זה מה שסגרתי עם המפעל.
חשבתי שאתה עובד באופיוקס

לא נשמע לי שאתה באמת מבין על מה אתה מדבר... הקסהידרובנזילקרבונט הוא אסטר, זה הכל.
מצחיק אותי לשמוע על מינונים כאלה. נשמע הזוי.
אני עובד בדואר. הכל עובר דרכי...

לא נשמע לי שאתה באמת מבין על מה אתה מדבר... הקסהידרובנזילקרבונט הוא אסטר, זה הכל.
מצחיק אותי לשמוע על מינונים כאלה. נשמע הזוי.

אני עובד בדואר. הכל עובר דרכי...
סוף סוף יש מישהו אחד שמסכים איתי

מצחיק אותי לשמוע על מינונים כאלה. נשמע הזוי

למי התכוונת בציטוט הזה לאביעד או לשמעון ?
לא כל כך הבנתי...

מה באמת האיכות של הכדורים של בלקן שרצים כאן עכשיו ? אני יודע שיש המון בלקן בצפון אצל אותו הזייפן גם זה הוא מזייף או שזה אמין
כבר אי אפשר לדעת מה טוב ומה לא אני יודע שרוב הסחורה יוצאת ממנו

מה באמת האיכות של הכדורים של בלקן שרצים כאן עכשיו ? אני יודע שיש המון בלקן בצפון אצל אותו הזייפן גם זה הוא מזייף או שזה אמין
כבר אי אפשר לדעת מה טוב ומה לא אני יודע שרוב הסחורה יוצאת ממנו

בצפון הוא נפל על ידי הנוכל שלא אזכיר את שמו וקנה ממנו ים מזוייפים. אבל נעשה בתמימות. הוא לא מכיר את מערכת הקודים. כל מה שהוא החזיק זה בלי קודים - מזוייף.

הכדורים של באלקאן ברמה גבוהה מאוד ולא צריך ממש להרחיב בעיניין - רק חשוב לוודא שאתה מקבל על כל סטריפ קוד לבדיקה באתר כך שתוכל לוודא שהוא מקורי.

לא תמצא טרן אמיתי באנדרגראונד. מנסיון.
טרן זה חומר יקר רצח.
היום כל אחד שמתחיל סייקל שני רץ לטרן... כאילו זה דיבול. לא מבינים מזה ואחרי שמתנסים גם רואים שזה לא כזה נורא.
מניסי
אח שלי.....
אין טרן שהוא לא UG
זה לא סטרואיד שמיועד לשימוש בבני אדם, אלא בפרות וסוסים
בוא אני יגלה לך סוד...
זה לא חומר כזה יקר כמו שאתה חושב, רק שבגלל שהחומר הזה חזק בטירוף ומביא תוצאות הביקוש הוא גדול
וכשהביקוש גדול תמיד יש ספקים ויצרנים שיודעים לנצל את המצב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית