הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון black pharma

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
רכשתי לעצמי סייקל שלהם בינתיים 2 זריקות שמן לא כואב .
יש קוד לויאלים שאפשר להכניס באתר ולראות אם זה מקורי הפעם ממש ניסיתי והכנסתי קוד. עובד 😃
מישהו ניסה ויכול לתת דעה ?

קבצים מצורפים

• received_316993008495881.jpeg.jpg
    received_316993008495881.jpeg.jpg
    KB 24.5 · צפיות: 435
בצפון הוא נפל על ידי הנוכל שלא אזכיר את שמו וקנה ממנו ים מזוייפים. אבל נעשה בתמימות. הוא לא מכיר את מערכת הקודים. כל מה שהוא החזיק זה בלי קודים - מזוייף.

הכדורים של באלקאן ברמה גבוהה מאוד ולא צריך ממש להרחיב בעיניין - רק חשוב לוודא שאתה מקבל על כל סטריפ קוד לבדיקה באתר כך שתוכל לוודא שהוא מקורי.

בתמימות הוא כל הזמן קונה זבל.
מה עם היצרן של אטלס הכיוון שלו טוב ?
אני מאוד אוהב את הכדורים של בלקן לרוב הכל יוצא מהצפון וקשה מאוד להשיג בלקן מקורי.

אני מאוד אוהב את הכדורים של בלקן לרוב הכל יוצא מהצפון וקשה מאוד להשיג בלקן מקורי.

מישהו נתקל בזיופים של כדורים של בלקן? הרי ניתן לרשום את הקוד באתר רק פעם אחת ופעם שנייה הוא רושם לך שהקוד נרשם בעבר.
לזייף כדורים פה בארץ זה יותר בעייתי מלזייף שמנים.

ליאור דיבר על פרימו.

בסדר. גם זה לרוב סתם יקר וזיוף

סוף סוף יש מישהו אחד שמסכים איתי

למה שיסכים איתך? הוא בדיוק הפוך ממסכים איתך - הוא מסביר לך שאתה מדבר שטויות וטרן זה טרן.
טרן הקס זה בסה"כ אסטר - לאף אחד לא מעניין למה הוא עולה יותר - אין ביניהם הבדל כמעט.

למי התכוונת בציטוט הזה לאביעד או לשמעון ?
לא כל כך הבנתי...

למה לא הבנת? אמרתי בתגובה לליאור שזה שטויות שטרן הקס עולה יותר כאילו הוא גם שונה ומשפיע יותר.
אמרתי שפרבולן זה השם הגנרי לאסטר שמוצמד לטרן הקסהידרובנזילקרבונט - כל ההבדל זה האסטר בלבד.

למה שיסכים איתך? הוא בדיוק הפוך ממסכים איתך - הוא מסביר לך שאתה מדבר שטויות וטרן זה טרן.
טרן הקס זה בסה"כ אסטר - לאף אחד לא מעניין למה הוא עולה יותר - אין ביניהם הבדל כמעט.

למה לא הבנת? אמרתי בתגובה לליאור שזה שטויות שטרן הקס עולה יותר כאילו הוא גם שונה ומשפיע יותר.
אמרתי שפרבולן זה השם הגנרי לאסטר שמוצמד לטרן הקסהידרובנזילקרבונט - כל ההבדל זה האסטר בלבד.
אני יודע שאין הבדל בין סוגי הטרן את זה תסביר לשמעון למה אתה מסביר לי הוא חושב שהוא מצא זהב טהור

הוא לא עשה את זה בכוונה. מי שמכר לו עשה את זה בכוונה.
מי שמוכר לך אטלס כבר צריך להישמע מפוקפק.
בכל אופן יש מוצר מקורי בארץ. סומך עליך שתגיע למקור.

אני יודע שאין הבדל בין סוגי הטרן את זה תסביר לשמעון למה אתה מסביר לי הוא חושב שהוא מצא זהב טהור

טרן הקסה מוגדר כ human grade . מעט מאוד תופעות לוואי. אצטט ווטרינרי.
מאחר ואין לך טיפה של גישה לחומר גלם של הקסה אין לך מושג מה אתה אומר ליאור ולכן אתה פשוט מדבר שטויות.
אח שלי.....
אין טרן שהוא לא UG
זה לא סטרואיד שמיועד לשימוש בבני אדם, אלא בפרות וסוסים
בוא אני יגלה לך סוד...
זה לא חומר כזה יקר כמו שאתה חושב, רק שבגלל שהחומר הזה חזק בטירוף ומביא תוצאות הביקוש הוא גדול
וכשהביקוש גדול תמיד יש ספקים ויצרנים שיודעים לנצל את המצב
אתה מדבר שטויות וכותב שטויות. אין לך מושג או טיפה של גישה לחומר גלם אז אתה רושם מה שאתה רושם. טרן הקסה כחומר גלם לקילו עולה עשרות אלפי דולרים לעומת טרןטרן אצטט שגם הוא יקר אבל יעלה חצי. ואם כבר אז היקר מכולם יהיה טרן base.

הוא לא עשה את זה בכוונה. מי שמכר לו עשה את זה בכוונה.
מי שמוכר לך אטלס כבר צריך להישמע מפוקפק.
בכל אופן יש מוצר מקורי בארץ. סומך עליך שתגיע למקור.

טרן הקסה מוגדר כ human grade . מעט מאוד תופעות לוואי. אצטט ווטרינרי.
מאחר ואין לך טיפה של גישה לחומר גלם של הקסה אין לך מושג מה אתה אומר ליאור ולכן אתה פשוט מדבר שטויות.

אתה מדבר שטויות וכותב שטויות. אין לך מושג או טיפה של גישה לחומר גלם אז אתה רושם מה שאתה רושם. טרן הקסה כחומר גלם לקילו עולה עשרות אלפי דולרים לעומת טרןטרן אצטט שגם הוא יקר אבל יעלה חצי. ואם כבר אז היקר מכולם יהיה טרן base.
חח ממש לא , טרן base לא יותר יקר מאצטט ואני מדבר שטויות כי אין לי מושג מה אני אומר . מה אני יעשה אתה מבין יותר טוב כי אתה עובד בבלקן

mxp
maxpro
בלאק פארמה
חומרים לא פחות טובים מבלקן מבלי לזלזל כן
יש עוד מעט שחקן חדש באנדרגראונד. קיבלתי כמה בקבוקונים לבדיקה והעתק בדיקות מעבדה...
נראה לי שהרשימה למעלה הולכת להידחק הצידה קצת...

mxp
maxpro
בלאק פארמה
חומרים לא פחות טובים מבלקן מבלי לזלזל כן
אם אני צריך להסיק מסקנה מהדיונים האחרונים בכל הקשור ל ug, אז המסקנה היא שלא חשוב מה כתוב על המדבקה, אלא מי הדביק אותה. כל עוד הבנאדם לא איכזב, אקח ממנו גם וויאלים ללא מדבקה. אם זה ניסיון ראשון, אין לי הרבה ברירות, אתן לו צ'אנס ואגיב בהתאם לתוצאות.

יש עוד מעט שחקן חדש באנדרגראונד. קיבלתי כמה בקבוקונים לבדיקה והעתק בדיקות מעבדה...
נראה לי שהרשימה למעלה הולכת להידחק הצידה קצת...
חח זה נשמע כמו איום שמעון מצדי שיהיו 20 חברות רק שיהיו נורמליות, התחום הזה מסריח משקרנים ורמאים

אם אני צריך להסיק מסקנה מהדיונים האחרונים בכל הקשור ל ug, אז המסקנה היא שלא חשוב מה כתוב על המדבקה, אלא מי הדביק אותה. כל עוד הבנאדם לא איכזב, אקח ממנו גם וויאלים ללא מדבקה. אם זה ניסיון ראשון, אין לי הרבה ברירות, אתן לו צ'אנס ואגיב בהתאם לתוצאות.

זה צריך להיות המוטו של כולם פה. יותר מדיי התעסקות בשמות ופחות התעסקות באנשים שעומדים מאחורי המכירה.

אדם אמין - זה מה שכולכם צריכים ורוצים למצוא. כי אדם אמין גם יכול למכור לכם משהו מעאפן - אבל אני מניח שהוא ייקח אחריות לפחות.

זה צריך להיות המוטו של כולם פה. יותר מדיי התעסקות בשמות ופחות התעסקות באנשים שעומדים מאחורי המכירה.

אדם אמין - זה מה שכולכם צריכים ורוצים למצוא. כי אדם אמין גם יכול למכור לכם משהו מעאפן - אבל אני מניח שהוא ייקח אחריות לפחות.

אני נוטה להסכים עם מה שאתה רושם פה, רק שבגדול אם אתה קונה מרצדס מנוכל, וזה באמת מרצדס... אז מה איכפת לי מקורות החיים של הבחור. בסופו של דבר תלוי מה אתה קונה....

אני נוטה להסכים עם מה שאתה רושם פה, רק שבגדול אם אתה קונה מרצדס מנוכל, וזה באמת מרצדס... אז מה איכפת לי מקורות החיים של הבחור. בסופו של דבר תלוי מה אתה קונה....

אתה שוב לא מפעיל את הראש.

אם קנית מרצדס מנוכל - אז כנראה שיש למרצדס הזאת משהו? או כשיקרה משהו למרצדס לא יהיה לך עם מי לדבר.
מה זה קורות חיים? לא אכפת לי אם הוא הומלס או עובד בשב"כ. אכפת לי שיהיה אדם ישר שאני אוכל לסמוך עליו - כי התחום הזה מספיק לא יציב גם ככה.

חשוב שיהיה לי מישהו שאם דפקו אותו והוא מכר לי GH מזוייף או טסט שעושה לי גושים או כל דבר אחר, שיחליף, שיתן פתרון הולם.
חשוב לי שיהיה מישהו שלא רק ימכור לי וזהו, שגם ילווה אותי אם יש לי שאלות, אם משהו מסתבך, שגם יהיה לו את הפתרונות.

הרבה מאוד אנשים פונים לפה, או פונים אליי בפרטי אחרי שקנו מדילר חומרים מסויימים שגם אם עבדו סיבכו אותם בבעיות אחרות ועכשיו הם מבקשים עצות ממישהו אחר כי הדילר שלהם רק מכר להם יותר זול וזה חסך להם 200 שקל בזמנו.

אנשים אף פעם לא מתכננים קדימה כמעט, הם חיים את הרגע ולא חושבים שלדברים יש נטייה להסתבך, ואז הם בלחץ ואז הם מצטערים על החסכון בכסף, ואז הם מתחננים בעד פי שלוש כסף לעזרה.

פשוט תמצאו אדם אמין שגם יהיה שם במקרה שמשהו הולך לא חלק, ושידע מה הוא מביא ומאיפה. ובתעשייה הזו קורה שנופלים גם על קקה - אין מה לעשות, יש יותר מדיי אנשים שרוצים לעשות כסף מהר על חשבון כולם ודוחפים לך כדורים שאין בהם חומר פעיל בכלל העיקר תקח.
עד שאתה מגלה את זה הוא כבר בלפלנד עושה חיים עם הרווח על המכירה שלו ואתה תקוע עם החזרים.

לא משנה, קיצר אנשים אמינים זה חשוב. אני רוצה לראות חברות ששורדות בארץ את מבחן הזמן ולא כל שני וחמישי צץ ברנד חדש. חברה שיהיה לה מוניטין של שנים, שנים.

• נוכל - אדם לא ישר, המתפרנס מביצוע תרגילי עוקץ. - אם הוא מוכר לך מרצדס, זה לא באמת מרצדס. אחרת הוא לא היה נוכל.

בוא נעשה סדר יש דילרים שהם בסדר ואם אם מכרו משהו זה באמת בתום לב כי מי שמכר להם זה אותו אחת מהצפון. הוא המפיץ לרוב הדילרים הוא דופק את כל התחום. כמובן שלוקח זמן לדעת ממי כן אפשר לקנות את המקורי. שנים הוא מוכר את כל הזבל האפשרי לא עניין אותי, אני נכוותי ממנו פעם אחת וזה הספיק לי הרגיז אותי שהוא מזייף חומרים שאני והחברים שלי משתמשים אנחנו עובדים באבטחה אז אנחנו קבוצה די גדולה פתאום אני צריך להזהר יותר ולבדוק כל בקבוק או לנסוע במיוחד לבן אדם שאני סומך עליו כשתמיד היה לי זמין ליד הבית. כל מה שאתם רוכשים תבדקו טוב טוב תעלו תמונות לפורום יש כאן באמת אחלה אנשים, זה נכון שיש פה דילרים אבל לא צרי עין ומפרגנים גם למתחרים וזה אני רואה לאורך כל האשכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית