עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בצפון הוא נפל על ידי הנוכל שלא אזכיר את שמו וקנה ממנו ים מזוייפים. אבל נעשה בתמימות. הוא לא מכיר את מערכת הקודים. כל מה שהוא החזיק זה בלי קודים - מזוייף.
הכדורים של באלקאן ברמה גבוהה מאוד ולא צריך ממש להרחיב בעיניין - רק חשוב לוודא שאתה מקבל על כל סטריפ קוד לבדיקה באתר כך שתוכל לוודא שהוא מקורי.
בתמימות הוא כל הזמן קונה זבל.
מה עם היצרן של אטלס הכיוון שלו טוב ?
אני מאוד אוהב את הכדורים של בלקן לרוב הכל יוצא מהצפון וקשה מאוד להשיג בלקן מקורי.
ליאור דיבר על פרימו.
סוף סוף יש מישהו אחד שמסכים איתי
למי התכוונת בציטוט הזה לאביעד או לשמעון ?
לא כל כך הבנתי...
אני יודע שאין הבדל בין סוגי הטרן את זה תסביר לשמעון למה אתה מסביר לי הוא חושב שהוא מצא זהב טהורבסדר. גם זה לרוב סתם יקר וזיוף
למה שיסכים איתך? הוא בדיוק הפוך ממסכים איתך - הוא מסביר לך שאתה מדבר שטויות וטרן זה טרן.
טרן הקס זה בסה"כ אסטר - לאף אחד לא מעניין למה הוא עולה יותר - אין ביניהם הבדל כמעט.
למה לא הבנת? אמרתי בתגובה לליאור שזה שטויות שטרן הקס עולה יותר כאילו הוא גם שונה ומשפיע יותר.
אמרתי שפרבולן זה השם הגנרי לאסטר שמוצמד לטרן הקסהידרובנזילקרבונט - כל ההבדל זה האסטר בלבד.
הוא לא עשה את זה בכוונה. מי שמכר לו עשה את זה בכוונה.בתמימות הוא כל הזמן קונה זבל.
מה עם היצרן של אטלס הכיוון שלו טוב ?
אני מאוד אוהב את הכדורים של בלקן לרוב הכל יוצא מהצפון וקשה מאוד להשיג בלקן מקורי.
בסדר. גם זה לרוב סתם יקר וזיוף
למה שיסכים איתך? הוא בדיוק הפוך ממסכים איתך - הוא מסביר לך שאתה מדבר שטויות וטרן זה טרן.
טרן הקס זה בסה"כ אסטר - לאף אחד לא מעניין למה הוא עולה יותר - אין ביניהם הבדל כמעט.
למה לא הבנת? אמרתי בתגובה לליאור שזה שטויות שטרן הקס עולה יותר כאילו הוא גם שונה ומשפיע יותר.
אמרתי שפרבולן זה השם הגנרי לאסטר שמוצמד לטרן הקסהידרובנזילקרבונט - כל ההבדל זה האסטר בלבד.
אני יודע שאין הבדל בין סוגי הטרן את זה תסביר לשמעון למה אתה מסביר לי הוא חושב שהוא מצא זהב טהור
אתה מדבר שטויות וכותב שטויות. אין לך מושג או טיפה של גישה לחומר גלם אז אתה רושם מה שאתה רושם. טרן הקסה כחומר גלם לקילו עולה עשרות אלפי דולרים לעומת טרןטרן אצטט שגם הוא יקר אבל יעלה חצי. ואם כבר אז היקר מכולם יהיה טרן base.אח שלי.....
אין טרן שהוא לא UG
זה לא סטרואיד שמיועד לשימוש בבני אדם, אלא בפרות וסוסים
בוא אני יגלה לך סוד...
זה לא חומר כזה יקר כמו שאתה חושב, רק שבגלל שהחומר הזה חזק בטירוף ומביא תוצאות הביקוש הוא גדול
וכשהביקוש גדול תמיד יש ספקים ויצרנים שיודעים לנצל את המצב
חח ממש לא , טרן base לא יותר יקר מאצטט ואני מדבר שטויות כי אין לי מושג מה אני אומר . מה אני יעשה אתה מבין יותר טוב כי אתה עובד בבלקןהוא לא עשה את זה בכוונה. מי שמכר לו עשה את זה בכוונה.
מי שמוכר לך אטלס כבר צריך להישמע מפוקפק.
בכל אופן יש מוצר מקורי בארץ. סומך עליך שתגיע למקור.
טרן הקסה מוגדר כ human grade . מעט מאוד תופעות לוואי. אצטט ווטרינרי.
מאחר ואין לך טיפה של גישה לחומר גלם של הקסה אין לך מושג מה אתה אומר ליאור ולכן אתה פשוט מדבר שטויות.
אתה מדבר שטויות וכותב שטויות. אין לך מושג או טיפה של גישה לחומר גלם אז אתה רושם מה שאתה רושם. טרן הקסה כחומר גלם לקילו עולה עשרות אלפי דולרים לעומת טרןטרן אצטט שגם הוא יקר אבל יעלה חצי. ואם כבר אז היקר מכולם יהיה טרן base.
חח עם מחירים כאלה כבר עדיף להביא רפואיסימון אם אתה עובד בבלקן אני רוצה להיות גם חבר שלך.
עוד פעם עם ה"עדיף רפואי". מילא אם היה.. אבל אין.חח עם מחירים כאלה כבר עדיף להביא רפואי
יש יש אם תרצה תמצא וחוץ מיזה יש חברות יותר טובות מבלקן ug שהמחירים סביריםעוד פעם עם ה"עדיף רפואי". מילא אם היה.. אבל אין.
בארץ?יש יש אם תרצה תמצא וחוץ מיזה יש חברות יותר טובות מבלקן ug שהמחירים סבירים
mxpבארץ?
יש עוד מעט שחקן חדש באנדרגראונד. קיבלתי כמה בקבוקונים לבדיקה והעתק בדיקות מעבדה...mxp
maxpro
בלאק פארמה
חומרים לא פחות טובים מבלקן מבלי לזלזל כן
אם אני צריך להסיק מסקנה מהדיונים האחרונים בכל הקשור ל ug, אז המסקנה היא שלא חשוב מה כתוב על המדבקה, אלא מי הדביק אותה. כל עוד הבנאדם לא איכזב, אקח ממנו גם וויאלים ללא מדבקה. אם זה ניסיון ראשון, אין לי הרבה ברירות, אתן לו צ'אנס ואגיב בהתאם לתוצאות.mxp
maxpro
בלאק פארמה
חומרים לא פחות טובים מבלקן מבלי לזלזל כן
חח זה נשמע כמו איום שמעון מצדי שיהיו 20 חברות רק שיהיו נורמליות, התחום הזה מסריח משקרנים ורמאיםיש עוד מעט שחקן חדש באנדרגראונד. קיבלתי כמה בקבוקונים לבדיקה והעתק בדיקות מעבדה...
נראה לי שהרשימה למעלה הולכת להידחק הצידה קצת...
אם אני צריך להסיק מסקנה מהדיונים האחרונים בכל הקשור ל ug, אז המסקנה היא שלא חשוב מה כתוב על המדבקה, אלא מי הדביק אותה. כל עוד הבנאדם לא איכזב, אקח ממנו גם וויאלים ללא מדבקה. אם זה ניסיון ראשון, אין לי הרבה ברירות, אתן לו צ'אנס ואגיב בהתאם לתוצאות.
זה צריך להיות המוטו של כולם פה. יותר מדיי התעסקות בשמות ופחות התעסקות באנשים שעומדים מאחורי המכירה.
אדם אמין - זה מה שכולכם צריכים ורוצים למצוא. כי אדם אמין גם יכול למכור לכם משהו מעאפן - אבל אני מניח שהוא ייקח אחריות לפחות.
אני נוטה להסכים עם מה שאתה רושם פה, רק שבגדול אם אתה קונה מרצדס מנוכל, וזה באמת מרצדס... אז מה איכפת לי מקורות החיים של הבחור. בסופו של דבר תלוי מה אתה קונה....
אני נוטה להסכים עם מה שאתה רושם פה, רק שבגדול אם אתה קונה מרצדס מנוכל, וזה באמת מרצדס... אז מה איכפת לי מקורות החיים של הבחור. בסופו של דבר תלוי מה אתה קונה....