הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טקסס. אימון אחרון בהחלט

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
כמה עניינים :

הסקוואט :

252.5X2 PR

252.5X1

לא העזתי להכנס לחזרה שלישית, ומרוב האכזבה ניסיתי שוב ואחרי סינגל הבנתי שאין מה להמשיך.
תכננתי לתת שלשה קלילה למרות שזו התקדמות של 7.5 ק"ג מהעצימות הקודמת- לכאורה הגזמה אבל יש הסבר.

מנסיוני הרב בתכנית, פער של 30 ק"ג בין הנפח (האחרון היה 220), לשלשה בעצימות הוא נורא קליל.
מה שעשיתי פה זה בעצם 32 ק"ג מעל העצימות, ובעולם מתוקן זה היה עולה סולידי.
ההנחה שלי היא שפשוט לא התאוששתי כיאות ( כפי שהרגשתי במהלך השבוע באופן כללי, וגם ב215X2 שהיה החימום האחרון וכבר שם התחלתי לדאוג ).

בכללי הפזיזות הזאת נעשתה בגלל שכבר רציתי לסיים את התכנית שבוע שעבר,
אבל בגלל שהנפח והעצימות המשיכו להיות קלים למדי, החלטתי לנסות משהו משוגע לגמרי,
ולסיים את התכנית עם 225 לנפח ו260X3 בעצימות כעבור שבועיים ( שזה מספר כביר מבחינתי הן לתכנית והן באופן כללי ).
בסופו של דבר בעיקר בגלל שאני רוצה לקצץ באוכל אני אסיים כאן את התכנית במקום לבנות תכנון שונה בתוכה, ואעבור להשקיע בריבועים ובדדליפט.

בנצ' :

185XF

180X1

בחימום עם 170 כבר הרגשתי שזה לא* היום שלי, אבל שיעמם אותי לחזור על ה180 שזה השיא לסינגל, או לשבור אותו רק ב2.5,
אז החלטתי להתאבד על 185 שכמו שתיארתי לעצמי שיקרה - לא עלה.
לא היה לעניין להשאר עם 170 לסינגל, אז נכנסתי אחרי כמה דקות ל180 שהרגיש כמו בילדינג.

דדליפט :

270X1 PR

גם לא היה בדיוק היום שלי ובפרט אחרי הגריינדים בסקוואט, אבל עדיין זה שיא של 10 ק"ג לסינגל ( שפשוט נמנעתי מלבצע לאורך התכנית ).

סה"כ תכנית מדהימה שהוסיפה לי משהו כמו 135 ק"ג לטוטאל. ממליץ בחום

נ.ב
כמעט בכל אימון נפח ועצימות התאפקתי לא לקרוע תחולצה, אז לכבוד הסיום הרשיתי לעצמי:sarcastic:

1969137_1518666625077759_7793821459297237737_n.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יפה מאוד. משקלים מטורפים.
מאמין שבשבועות האחרונים היית כל כולך דרוך באימונים ובכל הנוגע אליהם... כל הכבוד.

(מדהים אותי שהתגובות (והמוניטין) פה לא תואמות את המשקלי עבודה...)

אין יותר חיטובים. מתוך שנתיים וחצי שאני מתאמן בגלגול הנוכחי, חיטובים גזלו לי יותר משנה ונשבר לי הז* כבר מזה
יופי שעלית על זה עכשיו..א*די1ט

חזק מאוד (מאוד מאוד).
נראה לי שבבנץ 185 כן יש לך כוח מספיק אבל יתכן ואיבדת כיווץ/טכניקה וזה לא איפשר לך להשלים את הלחיצה.

• פותח/ת השרשור
פשוט מפלצת 😃
כשאתה אומר שאתה חותך אוכל אבל לא מחטב, למה הכוונה בדיוק?
זאת אומרת שאני אנסה לאכול בצורה שלא תגרור עלייה במשקל.
למען האמת בכלל לא אכלתי הרבה בחידשיים האלה, פשוט בדיוק כמו שקרה לי אחרי הניסיון הקודם ב0 פחמימה ( שהיה לפני התחרות באפריל), קיבלתי ריבאונד משוגע של עלייה בשומן מתפריט ששמרתי בו על משקל קבוע כשהייתי מאה קילו.
בפועל אני לא יכול להמשיך להתעלם מזה שאני עולה במשקל, ולכן נאלץ לעשות התאמה.
אני מאמין שאני גם אוכל להתקדם ככה בגלל שאני גם במשקל נורא גבוה, וגם בגלל שהתרגיל העיקרי שאני רוצה להתקדם בו זה הדדליפט שנמצא בפיגור, ויש מספיק מסת שריר שנבנתה בסקוואט לעבוד איתה .

נערך לאחרונה:
יפה מאוד. משקלים מטורפים.
מאמין שבשבועות האחרונים היית כל כולך דרוך באימונים ובכל הנוגע אליהם... כל הכבוד.

(מדהים אותי שהתגובות (והמוניטין) פה לא תואמות את המשקלי עבודה...)

קשה לפרגן למי שהולך לתת לך בראש בתחרויות הקרובות.

ולעניין, מי כמוני יודע שלא הגעת הכי חד שיש לאימון הזה (מרפי).
הוצאת מים מן הסלע מה שנקרא...ועכשיו תמותמן!

סגנון היי בר עם באונס. הייתי עושה זאת עד לאחרונה (יש לי femur קצר וזה מתאים למבנה גוף). אבל התחלתי לפחד מהחוסר
כיווץ והירידה המהירה... אז עברתי ללואו באר. יש לך עצות לגבי היי בר בטיחותי? האם עברת פציעות בטכניקה הזו?

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל בין היי באר ללאו באר?
אם תוכל לתת לי את ההבדלים הגדולים\החשובים...
בhb השריר הכי דומיננטי באופן יחסי זה הקוואדס ( לא יודע כמה זה מדד, אבל השריר היחיד שיש לי בו דומס משמעותי אחרי נפח סקוואט זה הארבע ראשי ).

הוא בדכ יותר עמוק ( אולי כי הוא מאפשר מסלול יותר ארוך, עד מתיחת ההאמס).
מרימים בו פחות משקל, בגלל שהוא פחות מתבסס על השרירים האחוריים בגוף, שהם יותר גדולים מהשרירים הקדמיים ( לכן ליפטרים עושים lb ).
בעקרון לליפטרים הוא בדכ תרגיל עזר. אני פשוט לא מסתדר עם lb

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית