הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרוטוקול פציעות

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
סורי שאני חופר פה כל הזמן חחח , פשוט כל הזמן אני נפצע מחדש...
הדלקת באגן שהייתה לי חזרה לי אז החלטתי לעשות רפוטקול פציעות
עכשיו , איך אני עושה את זה?
המשקל שלי בסקוואט היה 77.5 קילו ל-5 חזרות.
ביום הראשון עשיתי :
מוט ריק
יום שני : אתמול
35X25 35X25 45X15 ( לא הצלחתי עוד 10 חזרות ב-45קילו ,
וגם בסט השני התחיל לכאוב לי קצת בכף רגל אבל בסט השלישי לא.
יום שלישי : היום
איך אני מעלה משקל? כי אומרים להוסיף 10 קילו אבל אני לא מבין , איך אני יעשה 35X25 45X25 55X25

וכמה זמן הכי הרבה אפשר לחכות? אני חיכיתי 5 דקות זה בסדר? ( כמו ב-SS )

עריכה :
עשיתי עכשיו אימון , תגידו זה בסדר ככה?
37.5 קילו 25חזרות 3 סטים ( עוד שנייה אני פאקינג מת שם , אבל לא מוותר - טכניקה טובה לפחות , אמרו לי )
ועוד דבר , מישהו אמר לי שלפעמים אני נשען עם הגב יותר מדי , איזה 3 חזרות יצאו לי ככה , הגב היה ישר אבל זה לא טוב לא? כאילו מצב של גוד מורנינג.

מחר אני יעשה 40קילו X3 , אחרי זה 42.5 וככה , זה בסדר? אני רוצה לעשות לפי הפרוטוקול פציעות אבל לא הבנתי כל כך..
עד 10 ימים כאילו ואחרי ה-10 ימים אני מעלה משקל ב-5 קילו ומוריד 5 חזרות
אפ 😭

זה לא מדע טילים, וזה לא צריך להיות כזה מדויק.
מוט ריק לא היתה בעיה? יופי, כל אימון שאין בעיה תעלה ב-5 קילו לכל צד, ותעשה 2-3 סטים של 25 חזרות.
כשמרגיש כבר קשה, תוריד ל-20 חזרות, אח"כ ל-10, אח"כ ל-5, כך שתגיע ל3x5 במשקל הקודם שלך.
בהתחלה תעבוד כל יום, כשמגיע לנניח 60 קילו תרד לפעם ביומיים.
הכי חשוב להקפיד על טכניקה מושלמת ולהרגיש שהכאב מתפוגג עם החימום, ולא מחמיר תוך כדי אימון.

• פותח/ת השרשור
זה לא מדע טילים, וזה לא צריך להיות כזה מדויק.
מוט ריק לא היתה בעיה? יופי, כל אימון שאין בעיה תעלה ב-5 קילו לכל צד, ותעשה 2-3 סטים של 25 חזרות.
כשמרגיש כבר קשה, תוריד ל-20 חזרות, אח"כ ל-10, אח"כ ל-5, כך שתגיע ל3x5 במשקל הקודם שלך.
בהתחלה תעבוד כל יום, כשמגיע לנניח 60 קילו תרד לפעם ביומיים.
הכי חשוב להקפיד על טכניקה מושלמת ולהרגיש שהכאב מתפוגג עם החימום, ולא מחמיר תוך כדי אימון.

בנתיים אני לא מרגיש כאב , אני מניח שאני ירגיש בהמשך ( רק אחרי האימון אני מרגיש לכמה זמן אבל אחרי זה זה עובר )

אבל תגיד , כמה הכי הרבה זמן אפשר לחכות? כי אפילו 5 דקות בקושי מספיקות אני חושב

אין מגבלה. תנוח כמה שצריך. 5 דקות זה בסדר גמור. אם צריך יותר תנוח יותר.

• פותח/ת השרשור
אההה אפשר יותר? אז נגיד 10דקות אני ינוח בין כל סט , זה בסדר?
אז אני סתם מתאמץ ועושה פרצופים כמו איזה חמור בזמן שאני מתאמן...
ותשמע רגע , אתמול היה לי כאבי בטן תופת , 8שעות הייתי על המיטה לא יכלתי לקום , לא אכלתי , לא שתיתי.
הצלחתי להירדם סוף סוף והיום קמתי קיצור יש לי תחושה בבטן , לא יודע אם זה כאב.
היום אחרי האימון בדיוק בסט ה-3 התחיל להיות לי כאבים בגב התחתון ( אף פעם לא היה לי ככה ) , יכול להיות שזה מאימוץ יתר? אני גם לפעמים כמעט הגעתי לדיפ כי לא היה לי כוח לרדת חח.
בנתיים אני שם שם קרח

בטח שאפשר יותר, אבל לפי התיאורים שלך, זה ממש לא נראה שהפרוטוקול עוזר לך, אפילו להפך.
לדעתי תפנה לרופא.

• פותח/ת השרשור
בטח שאפשר יותר, אבל לפי התיאורים שלך, זה ממש לא נראה שהפרוטוקול עוזר לך, אפילו להפך.
לדעתי תפנה לרופא.
לא חח תשמע , זה היה חד פעמי הכאב
לפני איזה שבוע עשיתי 15קילו כל צד 25חזרות ולא כאב לי , כנראה לא עשיתי טכניקה טובה.
אני נראה כבר מחר איך זה יהיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית