הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית לקראת מיצוי SS.. מה הלאה?

shakedsm

משתמש מתחיל
240
16
נק' מוניטין:
13
240
16
בן 28, 1.63, 62.5 ק"ג.

לאחר 3.5 חודשים ב SS בשביל להתחזק ,

סקוואט: 40 -> 102.5
דדליפט: 30 -> 95
בנצ': 30 -> 67.5
פרס: 25 -> 47.5

עליתי במשקל מ 56 ל- 62.5. גם במראה התנפחתי קצת: במיוחד בזרועות הידיים ובירכיים, אבל אלו האיזורים שהיו חזקים יותר אצלי. מצד שני, צברתי גם שומן שמצטבר אצלי תמיד דבר ראשון בכרס.

מרגיש שאני עומד למצות את התוכנית – תקיעות וכו', ורוצה ייעוץ עם איזה תוכנית להמשיך.

המטרה שלי היא בילדינג/פיטנס.
חשבתי להמשיך עוד קצת ב SS, ואח"כ להמשיך במסה עד חודש אפריל, ואז לחטב.
איזה תוכנית נראה לכם שתתאים לי אחרי SS? בטוח אוכל להתאמן 3 ימים (4 ימים אולי).

ממש לא מיצית את הss
תמשיך לעלות במשקל ובמשקלים של התרגילים
אתה לא קרוב למצות אותה

עלייה במשקל גוף של 6 ק"ג ב-3 חודשים, זה פחות מחצי קילו בשבוע. אם אתה תתחיל לאכול כמו שצריך, אתה תוכל להמשיך להתקדם בה הרבה. תעבור לסקוואט קל באימון שבאמצע השבוע, ותתחיל לאכול. תתחיל לעלות קילו בשבוע, זה יפתור לך הרבה בעיות.

עלייה במשקל גוף של 6 ק"ג ב-3 חודשים, זה פחות מחצי קילו בשבוע. אם אתה תתחיל לאכול כמו שצריך, אתה תוכל להמשיך להתקדם בה הרבה. תעבור לסקוואט קל באימון שבאמצע השבוע, ותתחיל לאכול. תתחיל לעלות קילו בשבוע, זה יפתור לך הרבה בעיות.
מתי אפשר להוסיף סקוואט קל באמצע השבוע?

אם המטרה שלך היא פיתוח גוף אין סיבה שתעלה יותר מקילו בחודש,(מתאמן מתחיל יעלה קילו שריר בחודש אם הוא עושה הכל מושלם תזונה אימונים וכו...
אין לך סיבה לפי דעתי לעלות יותר מזה אלא אם כן אכפת לך רק מהמשקל על המוט ומסת שריר אסתטיקה ממש לא מעניינים אותך .
אם אתה רואה שאתה לא מצליח להתקדם מאימון לאימון הייתי עובר לתכנית עם יותר נפח טקסס מטוד ביל סטאר מה שבא לך.
אבל לעלות קילו בשבוע לא יקדם אותך לא בריאותית ולא מבחינת מסת שריר מה שכן עקב עלייה בשומן אתה בהכרח תראה גם עלייה במשקלים על המוט אבל זה לא כוח אמתי אם אפשר לקרוא לזה כך.

אם המטרה שלו זה פיתוח גוף למה לו לעלות קילו בשבוע ? לזרוק שומן ?
אין שום סיבה לעלות קילו בשבוע.
הראטיו של הכוח שלך לעומת משקל גוף יישאר זהה מה שכן תמיד תוכל להתלהב שאתה מרים יותר משקל אבל זה רק עניין של אגו ולא יותר כי הכוח (ראטיו) של משקל גוף לעומת משקל שאתה מרים לא ישתנה .

הראטיו של הכוח שלך לעומת משקל גוף יישאר זהה מה שכן תמיד תוכל להתלהב שאתה מרים יותר משקל אבל זה רק עניין של אגו ולא יותר כי הכוח (ראטיו) של משקל גוף לעומת משקל שאתה מרים לא ישתנה .

1.רטיו זה לא מדד קבוע לכוח ולא קובע מי חזק יותר ממי.
2.רטיו לא מחייב עלייה אחידה בהשוואה לכוח,יש אנשים שעלו מספר מצומצם מאוד של קילוגרמים אבל התחזקו מאוד.
3.בSS המטרה היא לאכול כשאתה נתקע,דבר שהוא לא עשה והוא צריך לעשות.
האוכל עוזר להתאושש ולהתחזק ועלייה של קילו בחודש זה עלייה עלובה מאוד.

1.רטיו זה לא מדד קבוע לכוח ולא קובע מי חזק יותר ממי.
2.רטיו לא מחייב עלייה אחידה בהשוואה לכוח,יש אנשים שעלו מספר מצומצם מאוד של קילוגרמים אבל התחזקו מאוד.
3.בSS המטרה היא לאכול כשאתה נתקע,דבר שהוא לא עשה והוא צריך לעשות.
האוכל עוזר להתאושש ולהתחזק ועלייה של קילו בחודש זה עלייה עלובה מאוד.
1. לא מסכים, בתחרויות זה המדד העיקרי לכוח. או שכנראה אתה לא מבין מזה רטיו , הכוונה היא למשל דדליפט כפול 3 משקל גוף וכו....זה רטיו
2. צודק אבל לא הבנתי מה קשור? אני לא התכוונתי שאם יעלו קילו אז יעלו קילו במוט או שיעלו בדיוק כמו בן אדם אחר שעלה קילו או כל דבר שדומה לזה, התכוונתי שבאופן כל שהוא שעולים במשקל גוף עולים במשקל על המוט .
3. לא מסכים.
יאללה מחר שבוע . נסכים שלא נסכים 😃

• פותח/ת השרשור
מרוב מידע לא הבנתי הרבה.
נראה לי שאמשיך SS עוד קצת, בעיקר בשביל להתקדם עוד בבנצ' ובדדליפט.
המטרה שלי היא לא כוח, כי אם בילדינג, ואסתטיקה, ועל כן לא חושב שכדאי לאכול בלי מעצורים.

לא הבנתי, איזה תוכנית כדאי לי אחרי ה SS למסה עד אפריל? ואיזה תוכנית לחיטוב מאפריל?

1. לא מסכים, בתחרויות זה המדד העיקרי לכוח. או שכנראה אתה לא מבין מזה רטיו , הכוונה היא למשל דדליפט כפול 3 משקל גוף וכו....זה רטיו
2. צודק אבל לא הבנתי מה קשור? אני לא התכוונתי שאם יעלו קילו אז יעלו קילו במוט או שיעלו בדיוק כמו בן אדם אחר שעלה קילו או כל דבר שדומה לזה, התכוונתי שבאופן כל שהוא שעולים במשקל גוף עולים במשקל על המוט .
3. לא מסכים.
יאללה מחר שבוע . נסכים שלא נסכים 😃
באמת עחי? זה המדד העיקרי לכוח? אני הייתי בטוח שהמדד העיקרי לכוח זה להרים משו כבד, ואם אתה מרים יותר ממישהו בתחרות תחת אותם חוקים אתה חזק יותר.
לא מעניין אותי הרטיו שלך וכמה הוא טוב משלי, אם הטוטאל שלי גבוהה משלך אני חזק יותר.

מתי אפשר להוסיף סקוואט קל באמצע השבוע?
מתי שרוצים. מקובל כשהמשקל מתחיל להיות מאוד כבד / אחרי כשל-שניים

אם המטרה שלך היא פיתוח גוף אין סיבה שתעלה יותר מקילו בחודש,(מתאמן מתחיל יעלה קילו שריר בחודש אם הוא עושה הכל מושלם תזונה אימונים וכו...
אין לך סיבה לפי דעתי לעלות יותר מזה אלא אם כן אכפת לך רק מהמשקל על המוט ומסת שריר אסתטיקה ממש לא מעניינים אותך .
אם אתה רואה שאתה לא מצליח להתקדם מאימון לאימון הייתי עובר לתכנית עם יותר נפח טקסס מטוד ביל סטאר מה שבא לך.
אבל לעלות קילו בשבוע לא יקדם אותך לא בריאותית ולא מבחינת מסת שריר מה שכן עקב עלייה בשומן אתה בהכרח תראה גם עלייה במשקלים על המוט אבל זה לא כוח אמתי אם אפשר לקרוא לזה כך.
אתה רוצה לטעון שאם אתה תעשה SS בהתקדמות של קילו מ.ג בחודש, ובאותו חודש תעלה בסקוואט מ-100 ל-105, אתה תעלה אותה מסת שריר כמו אם היית עולה באותו חודש כ-5 ק"ג במ.ג והסקוואט היה עולה מ-100 ל-120?

כי שני התסריטים האלה מאוד נפוצים ומתרחשים כל הזמן, אלה שעולים קילו בחודש מתקדמים משמעותית יותר לאט. מה לדעתך הסיבה לזה, והאם בשני המקרים הם צברו אותה מסת שריר?
בהנחה שכל שאר התנאים זהים - גנטיקה, שינה וכו'.

אז אם שקלתי 73.5 כשהסקוואט שלי היה 120X4, כלומר 163% ל-4 חזרות, ותוך כדי עלייה ל-95.5 ק"ג הסקוואט עבר ל-176X4, כלומר 184% ל-4 חזרות, אני מוכיח שמה שאמרת זה קשקוש? אה, וכל זה התרחש ב-4 חודשים אם אני זוכר נכון (שזו עלייה של 22 ק"ג ב~16 שבועות, כלומר בממוצע מעל קילו ושליש בשבוע).
כי זה התרחש, אם אתה רוצה את הנתונים, הסרטונים והתמונות - תבקש. אתה תקבל הכל, בתנאי שאתה אומר שאם זה התרחש - אתה מודה שדיברת שטויות.

מרוב מידע לא הבנתי הרבה.
נראה לי שאמשיך SS עוד קצת, בעיקר בשביל להתקדם עוד בבנצ' ובדדליפט.
המטרה שלי היא לא כוח, כי אם בילדינג, ואסתטיקה, ועל כן לא חושב שכדאי לאכול בלי מעצורים.

לא הבנתי, איזה תוכנית כדאי לי אחרי ה SS למסה עד אפריל? ואיזה תוכנית לחיטוב מאפריל?
לא בקטע של לזלזל, באמת שלא, אבל אתה שוקל 62. לפני 82, וגם זה בספק, אתה עדיין קטן. מצטער.

רפרנס ללמה לדעתי לא כדאי לעבור את הקילו/קילו וחצי בחודש
http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/whats-my-genetic-muscular-potential.html/

אשמח לשמוע במיוחד מה יש ל @Beast and cheat להגיד על המאמר
מה שיש לי להגיד על זה, זה שזה לא רפרנס, אלא מאמר ששלחת אותי לקרוא מתוך מחשבה שזה יתרחש ממש עכשיו.
בנוסף, ראיתי שצויינו שם הטענות של מקדונלד. הטענות שלו לגביי כמה מסת שריר אפשר לבנות בזמן מסויים כבר הוכחו כטעות. אם אתה רוצה לראות את הנתונים, חפש את הנושא על Zack מהפורום של ריפטו.

מה שיש לי להגיד על זה, זה שזה לא רפרנס, אלא מאמר ששלחת אותי לקרוא מתוך מחשבה שזה יתרחש ממש עכשיו.
בנוסף, ראיתי שצויינו שם הטענות של מקדונלד. הטענות שלו לגביי כמה מסת שריר אפשר לבנות בזמן מסויים כבר הוכחו כטעות. אם אתה רוצה לראות את הנתונים, חפש את הנושא על Zack מהפורום של ריפטו.

המאמר הוא של מקדונלד.
הוא אמר שזה ממוצע ויחידים שיכולים לעלות יותר, יכול מאוד להיות ש ZACK הזה הוא אחד מהם, פשוט הוא היחיד שתמיד מביאים כדוגמא, ולא שמעתי על הרבה שהצליחו כמוהו.

בנוסף המדידה שם הייתה ע"י קליפר, עם כל הכבוד לריפטו עדיין הטווח סטיה של זה לא זניח. ויכול מאוד להיות שיש טעות בחישובים.

המאמר הוא של מקדונלד.
הוא אמר שזה ממוצע ויחידים שיכולים לעלות יותר, יכול מאוד להיות ש ZACK הזה הוא אחד מהם, פשוט הוא היחיד שתמיד מביאים כדוגמא, ולא שמעתי על הרבה שהצליחו כמוהו.

בנוסף המדידה שם הייתה ע"י קליפר, עם כל הכבוד לריפטו עדיין הטווח סטיה של זה לא זניח. ויכול מאוד להיות שיש טעות בחישובים.
אני לא יגיב למה שbeast אומר כי זה לא יגמר נצח ואני לא מסכים עם שום מילה אות נקודה ופסיק שהוא מדבר.
בכל מקרה לך אני יגיד שיש המון בדיקות מעבדה של מסת שריר לחודש והכי הרבה שיצא למדע להכיר זה באזור הקילו בחודש של מסת שריר.
מי שרוצה לחשוב שהוא יכול להשיג יותר אז שישתבח לו.

אני לא יגיב למה שbeast אומר כי זה לא יגמר נצח ואני לא מסכים עם שום מילה אות נקודה ופסיק שהוא מדבר.
בכל מקרה לך אני יגיד שיש המון בדיקות מעבדה של מסת שריר לחודש והכי הרבה שיצא למדע להכיר זה באזור הקילו בחודש של מסת שריר.
מי שרוצה לחשוב שהוא יכול להשיג יותר אז שישתבח לו.
ידידי, אתה מתעלם ממה שכתבתי כי אין לך מה להגיב?

ידידי, אתה מתעלם ממה שכתבתי כי אין לך מה להגיב?
מה יש לי להגיד ?
אתה חושב שהמשקל הכללי שלך זה הכי חשוב לא כמה אתה שוקל ולא משנה רטיו .
אני חושב שלא חח מה רצית שאני יגיד ?
שיהיה בהצלחה 😃

מה יש לי להגיד ?
שיהיה בהצלחה 😃
אין פה עניין של חושב או לא, זה לא מדד מרכזי בתחרויות כמו שאמרת וזה לא מראה מי באמת הכי חזק.
"RATIO ומשקל גוף זה טיעון של אנשים רזים/קטנים/חלשים שלא מוכנים להודות שהם פחות חזקים מאחרים" - נחש מעשן.

מה יש לי להגיד ?
שיהיה בהצלחה 😃

מה זה משנה מה אתה חושב? מי שמזיז יותר משקל יותר חזק בהגדרה. רוצה להגיד לנו מה אתה חושב על 2+2?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית