הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איגל פארמה או expo + כמה שאלות

Pikachu

משתמש מתחיל
156
91
נק' מוניטין:
377
156
91
VIM
מה עדיף מבין השניים?
כמה זמן לוקח לדקה ארוך להשפיע?
כמה זמן לוקח לטרן ארוך להשפיע?
תודה לכל העוזרים

מה עדיף מבין השניים?
כמה זמן לוקח לדקה ארוך להשפיע?
כמה זמן לוקח לטרן ארוך להשפיע?
תודה לכל העוזרים

שניהם אותו דבר.

טרן ארוך יגיע לפיק לאחר כ3 שב'
דקה ארוך בין 4 ל5 - תלוי בכמות הפחמנים הספציפית לדקנואט שברשותך.

• פותח/ת השרשור
שניהם אותו דבר.

טרן ארוך יגיע לפיק לאחר כ3 שב'
דקה ארוך בין 4 ל5 - תלוי בכמות הפחמנים הספציפית לדקנואט שברשותך.
אפשר לערבב את הטסט אנטט עם הדקה והטרן באותו מזרק?
זה בסדר להזריק 5cc לקוואדס פעם בשבוע מבחינת כמות החומר שהשריר יכול לספוג?

אפשר לערבב את הטסט אנטט עם הדקה והטרן באותו מזרק?
זה בסדר להזריק 5cc לקוואדס פעם בשבוע מבחינת כמות החומר שהשריר יכול לספוג?

אתה יכול לערבב בין השמנים. אין בעיה. רק לא לערבב עם ווינסטרול. או עם חומרים מבוססי מים.

מבחינת כמות החומר - ככל שהשריר גדול יותר אתה יכול להזריק אליו יותר חומר. אני הזרקתי המון כמויות של 5 סיסי לישבן. אבל זה יוצר עם הזמן גושים, אפילו כשמדובר בחומר איכותי.
לרגליים אל תעבור את ה 3 סיסי.
מאחר ואתה מזריק פעם בשבוע אז זה די פשוט. תפצל ל 2.5 לכל רגל (או לכל כתף... כל ישבן). החומר נספג הרבה יותר טוב....

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לערבב בין השמנים. אין בעיה. רק לא לערבב עם ווינסטרול. או עם חומרים מבוססי מים.

מבחינת כמות החומר - ככל שהשריר גדול יותר אתה יכול להזריק אליו יותר חומר. אני הזרקתי המון כמויות של 5 סיסי לישבן. אבל זה יוצר עם הזמן גושים, אפילו כשמדובר בחומר איכותי.
לרגליים אל תעבור את ה 3 סיסי.
מאחר ואתה מזריק פעם בשבוע אז זה די פשוט. תפצל ל 2.5 לכל רגל (או לכל כתף... כל ישבן). החומר נספג הרבה יותר טוב....
רציתי להזריק פעמיים בשבוע 5cc פעם אחת לקאוודס הימני פעם שנייה לשמאלי...
אתה אומר לפצל את זה ל2.5cc להזריק לקוואדס הימני והשמאלי באותו יום ככה פעמיים בשבוע?

אתה אומר לפצל את זה ל2.5cc להזריק לקוואדס הימני והשמאלי באותו יום ככה פעמיים בשבוע?

אני לא חושב שכדאי לך להחדיר כמות כזו של CC לרגל.
למה אתה לא מזריק לישבן? השריר יכול לקבל נפח גבוה יותר של נוזל.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שכדאי לך להחדיר כמות כזו של CC לרגל.
למה אתה לא מזריק לישבן? השריר יכול לקבל נפח גבוה יותר של נוזל.
באמת? הייתי בטוח שהקוואדס הוא שריר יותר גדול מהגלוטס. כמה הישבן יכול לקבל?

אני מזריק 3.5cc לישבן פעמיים בשבוע (כל לחי מקבלת זריקה אחת בשבוע) ואין שום בעיה.
החומר הוא black pharma - חומר מדהים

לרגליים על תעבור את ה 3 סיסי. בישבן 5 סיסי אפשרי תלוי כמה גדול השריר. אצלי חא הייתה בעיה. בכל אופן היום אני מחלק את ההזרקות כך שאני לא עובר את ה3 סיסי. אני מזריק כל יום כי אני על קצרים. אבל גם עם ארוכים לא יקרה כלום אם תזריק שלוש פעמים בשבוע ותוריד כמות החומר בין זריקה לזריקה.
בכל אופן אם אתה מתעקש להזריק באותו יום אז פצל ל 2.5 ותן שתי עקיצות...

מה כל כך מדהים טוני ? מה זהר לך התחת באלוטרה סגול אחרי ההזרקה ? סה"כ חומר עובד כן יש עליו ביקורות טובות אבל לדעתי עדיין יש חברות אחרות זולות יותר באותה רמה.

לגבי האקספו ממלאים שם רק 7 CC אבל זה ניחא החומר לא משהו מעבר לזה איגל ואקספו אותו חומר רק אריזה שונה.

מזריק 10cc בשבוע?...

אולי תמליץ לנו על אחת במקום לשחוט כל חברה? מלבד כמובן רפואי.
תן לנו את חברת הUG הכי טובה לדעתך...
אני לא משתמש עם חברות בארץ רק מחול , יש כמה חבר׳ה שעשו סייקלים של פארמה לאב אבל הם לא מוצאים אותה כבר . אז בא תמליץ לנו אתה על חברה שהשמנים שלה לא כואבים ועובדת טוב ?

זהר לי התחת באדום ואני מתלהב ממנו כי נפלתי על חומרים לא הכי טובים עד עכשיו.
במחשבה שניה זה נשמע כאילו יש לי אינטרס בחברה אז אתם מוזמנים למחוק את התגובה

אני לא משתמש עם חברות בארץ רק מחול , יש כמה חבר׳ה שעשו סייקלים של פארמה לאב אבל הם לא מוצאים אותה כבר . אז בא תמליץ לנו אתה על חברה שהשמנים שלה לא כואבים ועובדת טוב ?

אההה עכשיו הכל ברור - אתה מחפש שמנים לא כואבים כי כאב הוא בעצם אינדיקציה לחומר.

אז תגיד.. אם אתה משתמש בחברות מחו"ל איך תאיגר בכאבים?? כי החברה מאוד כואבת. זה הבנזיל אלכוהול אתה יודע...
מה לגבי סוסטנון רפואי?? די כואב, לא?

החברה הכי טובה שאני ממליץ עליה בחום : טסטווירון דיפו מקורי, שמגיע בקופסא, לא בתפזורת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית