עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה עדיף מבין השניים?
כמה זמן לוקח לדקה ארוך להשפיע?
כמה זמן לוקח לטרן ארוך להשפיע?
תודה לכל העוזרים
מה עדיף מבין השניים?
כמה זמן לוקח לדקה ארוך להשפיע?
כמה זמן לוקח לטרן ארוך להשפיע?
תודה לכל העוזרים
אפשר לערבב את הטסט אנטט עם הדקה והטרן באותו מזרק?שניהם אותו דבר.
טרן ארוך יגיע לפיק לאחר כ3 שב'
דקה ארוך בין 4 ל5 - תלוי בכמות הפחמנים הספציפית לדקנואט שברשותך.
אפשר לערבב את הטסט אנטט עם הדקה והטרן באותו מזרק?
זה בסדר להזריק 5cc לקוואדס פעם בשבוע מבחינת כמות החומר שהשריר יכול לספוג?
רציתי להזריק פעמיים בשבוע 5cc פעם אחת לקאוודס הימני פעם שנייה לשמאלי...אתה יכול לערבב בין השמנים. אין בעיה. רק לא לערבב עם ווינסטרול. או עם חומרים מבוססי מים.
מבחינת כמות החומר - ככל שהשריר גדול יותר אתה יכול להזריק אליו יותר חומר. אני הזרקתי המון כמויות של 5 סיסי לישבן. אבל זה יוצר עם הזמן גושים, אפילו כשמדובר בחומר איכותי.
לרגליים אל תעבור את ה 3 סיסי.
מאחר ואתה מזריק פעם בשבוע אז זה די פשוט. תפצל ל 2.5 לכל רגל (או לכל כתף... כל ישבן). החומר נספג הרבה יותר טוב....
רציתי להזריק פעמיים בשבוע 5cc פעם אחת לקאוודס הימני פעם שנייה לשמאלי...
אתה אומר לפצל את זה ל2.5cc להזריק לקוואדס הימני והשמאלי באותו יום ככה פעמיים בשבוע?
באמת? הייתי בטוח שהקוואדס הוא שריר יותר גדול מהגלוטס. כמה הישבן יכול לקבל?אני לא חושב שכדאי לך להחדיר כמות כזו של CC לרגל.
למה אתה לא מזריק לישבן? השריר יכול לקבל נפח גבוה יותר של נוזל.
רציתי להזריק פעמיים בשבוע 5cc פעם אחת לקאוודס הימני פעם שנייה לשמאלי...
אתה אומר לפצל את זה ל2.5cc להזריק לקוואדס הימני והשמאלי באותו יום ככה פעמיים בשבוע?
מדהים?החומר הוא black pharma - חומר מדהים
מזריק 10cc בשבוע?...רציתי להזריק פעמיים בשבוע 5cc פעם אחת לקאוודס הימני פעם שנייה לשמאלי...
כה מה הבעיהמזריק 10cc בשבוע?...
זה חברה זבל והשני אותו חרא
אני לא משתמש עם חברות בארץ רק מחול , יש כמה חבר׳ה שעשו סייקלים של פארמה לאב אבל הם לא מוצאים אותה כבר . אז בא תמליץ לנו אתה על חברה שהשמנים שלה לא כואבים ועובדת טוב ?אולי תמליץ לנו על אחת במקום לשחוט כל חברה? מלבד כמובן רפואי.
תן לנו את חברת הUG הכי טובה לדעתך...
אני לא משתמש עם חברות בארץ רק מחול , יש כמה חבר׳ה שעשו סייקלים של פארמה לאב אבל הם לא מוצאים אותה כבר . אז בא תמליץ לנו אתה על חברה שהשמנים שלה לא כואבים ועובדת טוב ?