באיזה שעות אתם מתאמנים?

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
לפני עבודה\אחרי עבודה?
מתי האימון יותר אפקטיבי לדעתכם?

אני שוקל להתחיל להתאמן בבוקר ב 7 לפני העבודה , להתקלח וישר לנסוע לעבודה (זה 5 דק משם)

אני חושב שזה עניין של הרגל...
לי נוח בשעות אחר הצהריים המאוחרות ואפילו ערב...
לפני זה האימון שלי חלש יותר.

• פותח/ת השרשור
הרגלים אפשר לשנות.
בשישי אגב אני אישית מתאמן בבוקר (לקראת צהריים) ואם אני אוכל כמו שצריך הכל תקין מבחינת האנרגיה.
בגלל זה ההתלבטות אם לעבור לבוקר.

אשמח לשמוע מאנשים שמתאמנים בבוקר לפני העבודה איך האימון מבחינת עצימות גבוהה למשל.
ואיך זה משפיע על המשך היום 😅

אני מתחיל אימון ברבע ל 7 בבוקר, לפני עבודה, החדר כושר ריק וזה ממש כיף.
לצערי אני מתחיל לא להספיק את האימון ככל השמקלים עולים, ואין לי כוח לקום ב 5:30 בבוקר לאימון, כנראה יעבור לערב ברגע שיגיעה הכלוב/ראק השני למכון.

לגבי ההרגשה בהתחלה היה לי מאוד קשה להתרגל לבוקר אבל אחרי שבוע זה הסתדר, וכוס קפה עוזרת לזה 😃

• פותח/ת השרשור
אני לוקח כדור קפאין כך שמהבחינה הזאת אני מסודר חח
וזה נשמע באמת יותר כיף להתאמן בבוקר כשיחסית ריק.
רק אתה והמראה 🤣

מעדיף כמה שיותר מוקדם,ככה יותר ריק ואם יש אנשים זה חברים.
בימי בית ספר אני מתאמן אחרי שאני מעכל את הארוחת צהריים,ובימי חופש אני יוצא בסביבות 10 ,11.

אצלי זה משתנה ומותאם לפי המשמרות שלי בעבודה ככה שזה לא קבוע.

אני יכול להתאמן יום אחד בבוקר ויום אחד צהריים. שבוע ראשון-שלי-חמישי ושבוע אח"כ שני-רביעי-שישי.

אימון בוקר אני עושה רק באימון התאוששות.
אימונים כבדים - אחד אחרי העבודה, ב-6-7 בערב, השני ביום שישי בצהרים, אחרי שינה טובה והמתנה של שעתיים מהיקיצה.

• פותח/ת השרשור
אימון בוקר אני עושה רק באימון התאוששות.
אימונים כבדים - אחד אחרי העבודה, ב-6-7 בערב, השני ביום שישי בצהרים, אחרי שינה טובה והמתנה של שעתיים מהיקיצה.

יש סיבה מיוחדת או שככה נוח לך פשוט?

כי בבוקר אני חצי בנאדם. מחפש בנרות מי שישגיח עלי בסט האחרון של הלחיצה בשיפוע, ורואה סביבי רק זקנים שהולכים על ההליכון כאילו בורחים ממלאך המוות. אם פתאום אני יפסיק להגיב פה, תדעו שהמוט נפל עלי.

אימון בוקר דורש התארגנות שונה. שתי ייתרונות לאימון הבוקר: הטסט גבוהה בבוקר , עוד לא הוצאת אנרגיה על דברים אחרים פרט לאימון.

חסרונות :

1. תזונה - כמה כבר תצליח לאכול אם בכלל לפני אימון בשעה מוקדמת ? כנראה שלא הרבה. גם אם תאכל ארוחה מלאה זה לא יספיק. וארוחה מלאה תגרום לך להקיא. מה שכן יש לך את כל היום לאכול אחרי האימון כך שעד האימון שלמחרת אתה יכול להספיק להיות מתודלק. עדיין אחרי שנת הלילה אתה תהיה די מרוקן.

2. סכנה לפציעה - כמה כבר הספקת להזיז את הגוף שלך עד האימון ? אם אתה מתאמן בערב סביר מאוד שהספקת לזוז , ללכת , להימתח ולהזרים דם בגוף אפילו אם אתה פקיד. בבוקר לא ממש....

• פותח/ת השרשור
אימון בוקר דורש התארגנות שונה. שתי ייתרונות לאימון הבוקר: הטסט גבוהה בבוקר , עוד לא הוצאת אנרגיה על דברים אחרים פרט לאימון.

חסרונות :

1. תזונה - כמה כבר תצליח לאכול אם בכלל לפני אימון בשעה מוקדמת ? כנראה שלא הרבה. גם אם תאכל ארוחה מלאה זה לא יספיק. וארוחה מלאה תגרום לך להקיא. מה שכן יש לך את כל היום לאכול אחרי האימון כך שעד האימון שלמחרת אתה יכול להספיק להיות מתודלק. עדיין אחרי שנת הלילה אתה תהיה די מרוקן.

2. סכנה לפציעה - כמה כבר הספקת להזיז את הגוף שלך עד האימון ? אם אתה מתאמן בערב סביר מאוד שהספקת לזוז , ללכת , להימתח ולהזרים דם בגוף אפילו אם אתה פקיד. בבוקר לא ממש....

שותה שייק בבוקר, כ 45 דק לפני האימון בערך - 50 גרם ש"ש, 300 מ"ל חלב שקדים\קוקוס, 25 גרם חמאת בוטנים וסקופ חלבון.
זה די הרבה בתכלס, לא?

ובקשר לפציעה, אני עובד בתחום הIT אז במילא כל היום (רוב היום) אני על הכסא.
אבל כן, הבנתי למה אתה מתכוון.

שותה שייק בבוקר, כ 45 דק לפני האימון בערך - 50 גרם ש"ש, 300 מ"ל חלב שקדים\קוקוס, 25 גרם חמאת בוטנים וסקופ חלבון.
זה די הרבה בתכלס, לא?

ובקשר לפציעה, אני עובד בתחום הIT אז במילא כל היום (רוב היום) אני על הכסא.
אבל כן, הבנתי למה אתה מתכוון.

אני מתאמן בערב המאוחר. ב 20:00. פעם בשבוע אני מתאמן בבוקר - יום שישי. זה האימון הכי נאחס שלי. יום חמישי אני לא מתאמן ואוכל טוב.
בשישי אני קם בחמש לאכול. ואז שוב בתשע. מתחיל אימון ב 11 . עדיין זה לא זה.
אה, זה פוגע בשעון המעורר? 😃

זה השעון המעורר יא גנוב. לפעמים זה פוגע באישתי ואז אני בבעיה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית