הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באיזה שעות אתם מתאמנים?

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן בערב המאוחר. ב 20:00. פעם בשבוע אני מתאמן בבוקר - יום שישי. זה האימון הכי נאחס שלי. יום חמישי אני לא מתאמן ואוכל טוב.
בשישי אני קם בחמש לאכול. ואז שוב בתשע. מתחיל אימון ב 11 . עדיין זה לא זה.

בקיצור,
ניסוי וטעייה.

בבוקר קשה, בדרך כלל לא עירניים מספיק, וגם עם ארוחה קטנה וקפאין זה לא הכי אידיאלי.
ניסיתי לתקופה קצרה להתאמן מ7 עד 8 וחצי, ולהגיע לעבודה ב9. בהתחלה היה קצת סבבה, הרגשתי עירני ומרוכז, אבל כבר לקראת הצהריים פשוט נפלתי מעייפות והיה לי קשה במהלך כל היום. הגעתי הביתה ב-18:00 וכבר ב-19:00 הלכתי לישון.

לעומת זאת, להתאמן בשעה יותר מידי מאוחרת בערב זה גם קשה. לדעתי, אימון שמתרחש כ12 שעות מאז ההשכמה, הופך כבר לסחבת.
אני משתדל להתאמן בשעות הערב המוקדמות, 18:00 בערך. מסיים בעבודה ונוסע למכון (10 דק' נסיעה).

אם אין בעיה של תזונה טובה במהלך היום, לצד עבודה משרדית, אני לא מוצא מקום להתאמן לפני העבודה.

אם קורה מצב שיום העבודה מתארך, עדיין אני בעד לסיים אותו ולהתאמן, מאשר להתאמן בבוקר במקום.

תזונה - כמה כבר תצליח לאכול אם בכלל לפני אימון בשעה מוקדמת ?
נזכרתי שישנתי אצל חבר איזה פעם, וראיתי אותו ב 6:30 בבוקר מכין אורז עם חזה עוף, והוא אכל כמות שתמלא אותי לא רע בארוחת צהריים (ואני 110 קילו), כי הוא תכנן אימון שעתיים אחרי אז הוא אמר שהוא חייב ארוחה רצינית.
לנושא, אני מתאמן בערב, אם לא אז לא לפני הצהריים, ככה שייצא שאכלתי לפחות 2 ארוחות באותו יום עד האימון ושעברו כמה שעות מאז שקמתי, אחרת קשה לי לעשות אימון כבד.

תמיד אחרי העבודה , אבל לא ישר מגיע הביתה אוכל מנסה לנוח קצת וללכת לאימון ככה שיוצא שיש ימים שאני במכון עד23:30-24:00 בלילה

בין 17:00-20:00 - תלוי בחוגים של הילדים, הם בחוגים ואני במכון.
יום שישי בבוקר הכי רגוע, הם בבית הספר וסוף סוף אני בראש שקט לבד במכון.

תמיד אחרי העבודה , אבל לא ישר מגיע הביתה אוכל מנסה לנוח קצת וללכת לאימון ככה שיוצא שיש ימים שאני במכון עד23:30-24:00 בלילה

יש קטע ב POWER NAP . בלי זה האימון מרגיש עייף. נמנום חצי שעה לפני והכל נראה אחרת. הבעיה באמת היא שהאימון מסתיים מאוחר ושנת הלילה די נדפקת מהאנדרנלין.

בדרך כלל בערבים, בתקווה לעבור לשעות אחה"צ ברגע שהלו"ז שלי יאפשר.

שעות ערב מאוחרות - מתחילה בין 20:00-21:00.
אין אפשרות אחרת.
וגם אם הייתי יכולה - שונאת אימוני בוקר, כשכל הגוף לא מספיק גמיש, ואחר כך כל היום עייפות.

תלוי איך אני מרגיש.
אני עובד במשמרות ואני לפעמים מתאמן ב-3 בבוקר...

אני חושבת שעומר הוא הדוגמה המשולמת לכך שאין דבר העומד בפני דדליפט 200 גם לא אם השעה היא שש בבוקר @omerh84
טניה החתיכה 😘😍🤭

כמו שטניה ציינה - אין שום בעיה. לקח לי בדיוק שבוע להתרגל לשעות. קם ב5:30, מגיע ב6:30 למכון (הולך ברגל בקור, בחום, בגשם ובסופות), נותן אימון שעתיים, מתקלח והופ לבסיס. חוזר הביתה סביבות 21:00. לא משפיע לי על שאר היום בשיט, ואם כבר לטובה כי האימון מלווה בהרגשה טובה ובתחושת סיפוק.
אין יותר כיף להגיע למכון כשהוא כמעט ריק ורק הזקנים / בילדרים מוזרים נמצאים שם. אף אחד לא תופס לך פלטות לדד ו/או ראק לסקוואט. אחלה של דבר, ממליץ.

שחיף קנאי 🤬

הטסט גבוהה בבוקר
למזלי זה לא משפיע עלי...😆

עברתי להולמס כי סוגרים ב00:00 ואם יש מקום שפתוח 24 שעות, זה המקום בשבילי.
יוצאת מהעבודה ב-18:00-19:00, קודם הביתה ואז בין 21:00-22:00 יוצאת לאימון. אחרי 22:00 שומם. אפילו הזקנים הלכו לישון.
אם אני ביום חופש או בשבת האימון זז לצהרים - 14:00.
אין מצב לאימון בוקר כי הוא גומר לי את האנרגיות לכל היום ואני צריכה שעתיים שינה כדי להתאושש, מצד שני אחרי אימון לילה אני מלאת אנרגיה.

למזלי זה לא משפיע עלי...😆

עברתי להולמס כי סוגרים ב00:00 ואם יש מקום שפתוח 24 שעות, זה המקום בשבילי.
יוצאת מהעבודה ב-18:00-19:00, קודם הביתה ואז בין 21:00-22:00 יוצאת לאימון. אחרי 22:00 שומם. אפילו הזקנים הלכו לישון.
אם אני ביום חופש או בשבת האימון זז לצהרים - 14:00.
אין מצב לאימון בוקר כי הוא גומר לי את האנרגיות לכל היום ואני צריכה שעתיים שינה כדי להתאושש, מצד שני אחרי אימון לילה אני מלאת אנרגיה.

אני גם מסיים אימון מאוחר ומהנה מזה שהמקום ריק. הבעיה זה שאני קם בחמש וחצי בבוקר והשעה. עד שאני אוכל ונכנס למיטה כבר מאוחר. ועם נשאר אנדרנלין זה בכלל בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית