הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקיעה במשקל לאחר עליה

misheu

משתמש מתחיל
85
1
נק' מוניטין:
1
85
1
התחלתי להתאמן בחדר כושר בערך לפני חודשיים בתוכנית לעלייה במסה.
בשבועיים-שלושה הראשונים העלתי 5 ק"ג ל 62 ק"ג ופה נתקעתי. אני זז טיפה למעלה, אבל יורד מהר יום אחרי.
לא שיניתי שום דבר בתזונה או עשיתי משהו חריג מאז שהתחלתי, זאת אומרת העלתי 5 ק"ג עם אותה תזונה, ועכשיו אני תקוע עם אותה תזונה.

יש הסבר איך זה קורה שבשבועיים יש עלייה חדה ומאז יש תקיעה?
תודה.

ככל שמשקל הגוף שלך עולה כך גם ה RMR שלך עולה, ובהתאם אתה צריך להעלות את הצריכה הקלורית היומית.

• פותח/ת השרשור
אם ככה אני צריך כל כמה זמן להעלות את הצריכה הקלורית שלי?
ארוחת צ'יט יכולה לסייע נגד זה?

תבדוק במחשבון RMR, יש הרבה כאלה באינטרנט.
צ'יט לא מסייע בכלום, חוץ מהפוגה נפשית מהתפריט הקבוע.

לא להסתמך על צ'יט אף פעם כעל דרך להעלות את הצריכה הקלורית.

• פותח/ת השרשור
דווקא הבנתי שצ'יט מסייע לרמות את החילוף חומרים וככה לא צריך לעלות את הצריכה הקלורית.
יצא לי ב RMR 2283, זה אומר שאני צריך להכניס יותר מזה ונראה לי שאני עושה את זה כי עד עכשיו זה עבד, ופתאום הפסקתי לעלות.
ומה ההבדל בין BMR ל RMR?

הוא לא איש מקצוע,
אני מכיר אותו.. הוא עשה אחלה עבודה לעצמו והוא צודק בזה שצריך לאכול והמון!
אבל הוא פונה בעיקר לאנשים שאוכלים ואוכלים ולא מצליחים לגדול.

• פותח/ת השרשור
"זוהי נקודה חשובה מאוד. לא הבנתי אותה כמו שצריך עד לחודשים האחרונים של השינוי שלי. יצא לי להתקע במשקלי העבודה ומסת הגוף גם על תפריט ע-צ-ו-ם. אני באמת מאמין שהייתי מסוגל להשיג את אותן התוצאות הרבה, הרבה יותר מהר אם הייתי מחיל את העקרון הפשוט הזה מההתחלה." - הוא טוען שצריך להתחיל בצ'יט מהתחלה, ותקיעה במשקל - זה פחות או יותר המצב שלי.

"זוהי נקודה חשובה מאוד. לא הבנתי אותה כמו שצריך עד לחודשים האחרונים של השינוי שלי. יצא לי להתקע במשקלי העבודה ומסת הגוף גם על תפריט ע-צ-ו-ם. אני באמת מאמין שהייתי מסוגל להשיג את אותן התוצאות הרבה, הרבה יותר מהר אם הייתי מחיל את העקרון הפשוט הזה מההתחלה." - הוא טוען שצריך להתחיל בצ'יט מהתחלה, ותקיעה במשקל - זה פחות או יותר המצב שלי.

אני אמרתי את שלי.
נשמע שאתה בעצם רוצה לקבל אישור לאכול צ'יטים ולא דעה אמיתית.

אז בבקשה,
by all means

לבריאות.

התחלתי להתאמן בחדר כושר בערך לפני חודשיים בתוכנית לעלייה במסה.
בשבועיים-שלושה הראשונים העלתי 5 ק"ג ל 62 ק"ג ופה נתקעתי. אני זז טיפה למעלה, אבל יורד מהר יום אחרי.
לא שיניתי שום דבר בתזונה או עשיתי משהו חריג מאז שהתחלתי, זאת אומרת העלתי 5 ק"ג עם אותה תזונה, ועכשיו אני תקוע עם אותה תזונה.

יש הסבר איך זה קורה שבשבועיים יש עלייה חדה ומאז יש תקיעה?
תודה.

עלית 5 ק"ג בשבועיים?! זה הגדרה חדשה של מסה מלוכלכת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית