הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע המראה הנשי העדין ואימוני משקולות – חלק א' - חדש בפורטל קילוגרם!

נתי123

משתמש מתחיל
45
87
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
1,909
45
87
מדוע נשים מפחדות מאימוני משקולות? האם אימוני משקולות באמת ינפחו אותך? כיצד נשים רבות מקבלות מראה קשיח ומחוטב? המאמר מכיל המלצות והסברים למגוון דעות מוטעות שנשים חוות בתחום הכושר.

לקריאה:
המראה הנשי העדין ואימוני משקולות - חלק א'

תהנו 😃

תודה ל @-Ziv- ו @מרטין על העריכה/הגהה של המאמר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בהחלט מעניין וכתוב יפה.
@נתי123
שאלה.. שאתה כותב לשמור על משקל מחמיא ובו בזמן לבצע אימוני כוח, האם הכוונה לבצע סוג של הייבריד בין מסה לחיטוב?
האם הדבר קיים אך יוצר עלייה מזערית ביותר במסת השריר ועל כן הופכת להיות ללא כדאית בדרך כלל לגברים? או שכן יש איזה מיני חלוקה למסה וחיטוב.

ושוב... אחלה מאמר, ישר כוח

כל המורפים למיניהם הם בולשיט שהתבסס בתקופה הטרום גנטית והיום די ברור שהמציאות מורכבת הרבה יותר. בני אדם מגיבים אחרת לפעילויות שונות ולתזונה שונה במצבים שונים, גם לא הכל מגיע מהגנטיקה.

אני מסכים שבסופו של דבר עליה במסת שריר תלויה בתזונה וצריך להתחשב בכמה היא שמנה או רזה בהתחלה וכמה בקלות היא עולה, אבל אי אפשר לזהות מייד מאיך שהיא נראית אם מישהיא עולה בקלות במסה או עולה נקי, או מרזה יותר בקלות מאדם אחר. זה דבר שצריך לבדוק.

השאר מעניין.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שאלה.. שאתה כותב לשמור על משקל מחמיא ובו בזמן לבצע אימוני כוח, האם הכוונה לבצע סוג של הייבריד בין מסה לחיטוב?
אני יותר נתייחס לזה כריכוז מאמץ. המטרה הראשונה שלי אצל נשים היא משקל יעד-לפחות מבחינה אסתטית. ועל זה נבנה הכל.
בפרספקטיבה של מאמן אישי, רוב מוחלט של המתאמנות האישיות יברחו רחוק לכיוון השני במידה ואני יכניס אותם ל"תקופת מסה" או אפילו הגרום לעליה קלה ולא מחמיאה מבחינתן בהקפים. אצל גברים? לפני שסיימתי להגיד "תקופת מסה" והם כבר סיימו לעלות 20 קילו.
הנקודה היא שהמציאות מחייבת התייחסות של המאמן האישי למשקל מטרה. תפגע במשקל מטרה ואתה עלול לאבד את הלקוחה. על המשקל מטרה אנחנו צרכים לבנות מסת שריר בלי לחרוג ממנו, ורצוי מסת שריר מחמיאה [חלק ב של הכתבה]

כל המורפים למיניהם הם בולשיט שהתבסס בתקופה הטרום גנטית והיום די ברור שהמציאות מורכבת הרבה יותר. בני אדם מגיבים אחרת לפעילויות שונות ולתזונה שונה במצבים שונים, גם לא הכל מגיע מהגנטיקה.
נכון. המציאות יותר מורכבת. אבל כל זה לא משנה את העובדה שאנשים [ונשים] מסוימים רק יסתכלו על משקולת וכבר יעלו במסת שריר ואחרים יכולים לעבור לישון בחדר כושר בלי לראות חצי מהשינוי. המציאות היא מורכבת, וניסתי להתייחס לזה, בסופו של דבר זה יותר ניסוי וטעיה מאשר מדע מדויק. במובן מסוים, זה נכון לכמעט כל דבר בתחום החדר הכושר, או אפילו בתחום הפזיולגיה האנושית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית