הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לאן אתם המשכתם אחרי SS. הדיון הגדול

shakedsm

משתמש מתחיל
240
16
נק' מוניטין:
13
240
16
רבים מאיתנו עשו או עושים את תוכנית SS.
לבעלי ניסיון, לאן אתם המשכתם אחרי התוכנית.

1.מסה. איזה תוכנית, מה היו המטרות, ואיך היו התוצאות?

2. חיטוב. איזה תוכנית, מה היו המטרות, ואיך היו התוצאות?

madcow, עבדה לי אחלה בחיטוב.
בנוגע לתוכנית במסה, אני אישית לא מיצית עד הסוף את התוכנית ה-SS אז צריך לקחת את זה בחשבון אבל היא קידמה אותי(אין לי בעיה עם נפח נמוך) רק שכמובן עשיתי התאמות קלות עם הזמן בהתאם ליכולות שלי

madcow, עבדה לי אחלה בחיטוב.
בנוגע לתוכנית במסה, אני אישית לא מיצית עד הסוף את התוכנית ה-SS אז צריך לקחת את זה בחשבון אבל היא קידמה אותי(אין לי בעיה עם נפח נמוך) רק שכמובן עשיתי התאמות קלות עם הזמן בהתאם ליכולות שלי
כמה התקדמת איתה במשקלים? כמה זמן לקח? ואיזה קפיצות במשקל משבוע לשבוע?
סתם מעניין אותי.

לא יודע אם זה נחשב אבל אני כרגע בחלק המתקדם של SS. זאת אומרת שכל אימון שלישי אני לא עושה סקוואט, ובתור תרגיל שלישי אני עושה ברוטציה: פווארקלין, פעמיים מתח וback extension, דדליפט, פעמיים מתח וback extension.
בעצם כמו SS המקורית רק אם תדירות נמוכה יותר לסקוואט ולדדליפט.
השלב הבא, כשאני אכשל שוב בסקוואט ובדדליפט, אני מתכוון לעבור לטקסס מת'וד.

המשכתי לטקסס
בגדול,אני חושב שלא משכתי עד הסוף בSS (עם שינויים קלים) אבל בקטנה

טקסס מת'וד.
לא ביצעתי אותה למשך תקופה ארוכה במיוחד אבל כן מספיקה בשביל לתת חוות דעת, זה היה בערך 3 חודשים אם אני זוכר נכון, והתוצאות היו מצויינות.

השתמשתם בטקסס מת'וד לחיטוב/מסה?
האם הביאה לכם נפח?
ולמה לא AB בעצם?
אני השתמשתי בטקסס מת'וד לחיטוב, פשוט הורדתי את הנפח ל60% (במקום 5X5, ביצעתי 3X5). עבד מצויין בשמירה על משקלי העבודה תוך ירידה במשקל הגוף.
אני מניח שהיה אפשר לבצע יותר נפח, ואולי להתקדם טיפה (ואולי גם לא), אבל באותה תקופה התאמנתי המון בענפי בריכה (המון שחייה) ולכן לא העמסתי מעבר לכך.

סיימתי ss עם 160 סקוואט לאחר מכן שני סבבים של טקסס ולינארית (מסה וחיטוב פעמיים) הביאו אותי ל 202.5 לשלוש, אגב בלי כשל אחד עדיין בטקסס בסקוואט ומתכנן להמשיך איתה עוד בהמשך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית