עזרה בבחירת TV

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
טוב חברים החלטתי להעיף את הטלוויזיה הישנה והשמנה (כמו של פעם) שלי, ולהתחדש בטלוויזיה LED FHD

יש טלוויזיה אחת של סמסונג שנראית לי טוב ועונה על התקציב שלי כ-3000 שקל.

הדגם הוא Samsung UE40H6400 LED

רק יש דבר שלא הבנתי מה זה יחס ניגודית mega contrast ?

אני יודע שיש יחס ניגודית בשאר הטלוויזיות של 1.5000 , 1.1000 וכו'.... אבל מעולם לא נתקלתי ב mega contrast. גם בחיפוש באינטרנט לא כול כך הבנתי מה זה עושה.

אם יש לכם הצעה אחרת אשמח לשמוע, רק של חברת סמסונג, LG, SONY. גודל 40' אינצ' , תמיכה ב-LED FHD , לא כזה משנה לי סמארט או לא. ותמיכה מלאה בעברית. ותדר תצוגה 400H ומעלה..

יש לי את הדגם של ה 46 אינץ', גם 6400 לדעתי

אחלה טלוויזיה, בכל אופן סמסונג מבחינת צבע,פונקציות ותאימות למוצרים נלווים (רסיברים,אפליקציות של פלאפון וכו' וכו')
לא איכזבה בכלל.

שווה כל שקל.

אבל הייתי מוותר על החכמה, וקונה רגילה.
קונה אנדרואיד PC ב100 דולר,מחבר - והיא הופכת לחכמה 😃

לא יותר עדיף אולי לנסות להשקיע בטלוויזיית 4K

לא זוכר איפה ראיתי את זה אבל איפשהו ראיתי 4K ב-4000₪.

• פותח/ת השרשור
[QUOTE="Moran Weissman, post: 808399, member: 8686UUA40EH5000

40EH5000

]יש לי את הדגם של ה 46 אינץ', גם 6400 לדעתי

אחלה טלוויזיה, בכל אופן סמסונג מבחינת צבע,פונקציות ותאימות למוצרים נלווים (רסיברים,אפליקציות של פלאפון וכו' וכו')
לא איכזבה בכלל.

שווה כל שקל.

אבל הייתי מוותר על החכמה, וקונה רגילה.
קונה אנדרואיד PC ב100 דולר,מחבר - והיא הופכת לחכמה 😃[/QUOTE]
לא מצאתי רגילה שעונה על הדרישות שלי, ותאמת אני מעדיף רגילה ולא סמארט.
הנה למשל הדגם הזה שעולה זול בערך 1700 שקל הדגם הזה ua40eh5000 איך הטלוויזיה הזאת למרות המעבד 100 הרץ.?
ולגבי יחס ניגודית לא ראיתי שכבתוב

נערך לאחרונה:
טוב חברים החלטתי להעיף את הטלוויזיה הישנה והשמנה (כמו של פעם) שלי, ולהתחדש בטלוויזיה LED FHD

יש טלוויזיה אחת של סמסונג שנראית לי טוב ועונה על התקציב שלי כ-3000 שקל.

הדגם הוא Samsung UE40H6400 LED

רק יש דבר שלא הבנתי מה זה יחס ניגודית mega contrast ?

אני יודע שיש יחס ניגודית בשאר הטלוויזיות של 1.5000 , 1.1000 וכו'.... אבל מעולם לא נתקלתי ב mega contrast. גם בחיפוש באינטרנט לא כול כך הבנתי מה זה עושה.

אם יש לכם הצעה אחרת אשמח לשמוע, רק של חברת סמסונג, LG, SONY. גודל 40' אינצ' , תמיכה ב-LED FHD , לא כזה משנה לי סמארט או לא. ותמיכה מלאה בעברית. ותדר תצוגה 400H ומעלה..

אני קניתי TV לא מזמן ועשיתי סקר מקיף ביותר והנה תמצית המסקנות:

1. החברות המומלצות (והיקרות..) ביותר הן: סמסונג\אל-ג'י\סוני.. הסיבה היא שהן משקיעות הרבה בפיתוח טכנולוגיות חדשות, החברות הזולות יותר משתמשות בטכנולוגיה קיימת.

2.חבל לקנות SMART TV, התוכן לא מצדיק את זה, אפשר לחבר מחשב כמו שנאמר ויש לך אחלה סמרט שבעולם.

3. אם המסך שלך הולך לסלון אל תקנה פחות מ "50ת אני התלבטתי אם לקנות 42 או 46, בסוף הלכתי על 50 ועוד היה מקום ליותר גדולה, אין דבר כזה גדול מדי!!!!!, אל תקנה 46 ותצטער, לך על גודל .

המסך שלי של חברת פיליפס "50, LED FHD, אפשר למצוא גם במחיר שציינת.

4. חשוב חשוב חשוב: איכות הסאונד של המסכים הגדולים (והדקים..) לא טובה, הרמקולים מאוד קטנים ולא מספקים, לכן אם אין לך מערכת קול טובה שתוכל לחבר אליה את המסך שווה להשקיע ולקנות SOUND-BAR, יש דגם של סמסונג ב 350 ש"ח, שבהחלט עושה את העבודה

בהצלחה!!!

אל תקנה 46 ותצטער, לך על גודל .
מסכים עם כל מילה.
קניתי 46 וחבל שלא קניתי 55 :(

טובה שתוכל לחבר אליה את המסך שווה להשקיע ולקנות SOUND-BAR, יש דגם של סמסונג ב 350 ש"ח, שבהחלט עושה את העבודה

תבדוק מערכת סאונד של PANASONIC, אני קניתי אותה והיא נחשבת להכי טובה מבין כל דגמי ה All in One.
שומעים בה פצצה! ויש לה סאב מעולה שזה נדיר למערכות כאלה (הוא מעץ)

http://www.galsale.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=7049&Cat2Cat1ID=681&Cat2ID=701&aff=Zap&lang=he

• פותח/ת השרשור
אני צריך בגודל 40 אינצ לחדר אז אתם לא ממליצים על הגרסה הדקה? ועל הסמארט כבר ויתרתי אפשר לקנות טלוויזיה טובה גג עד 2000 שקל של סמסונג או lg
ועוד שאלה למומין טרול, זה משנה אם הטלוויזיה באה עם 100 הרץ?

3. אם המסך שלך הולך לסלון אל תקנה פחות מ "50ת אני התלבטתי אם לקנות 42 או 46, בסוף הלכתי על 50 ועוד היה מקום ליותר גדולה, אין דבר כזה גדול מדי!!!!!, אל תקנה 46 ותצטער, לך על גודל .

מחזק - קניתי לפני שש שנים סמסונג 47", מחוברת ל-HTPC מההתחלה (מעולם לא היו לי כבלים).
הטלוויזיה הבאה תהיה הרבה (הרבה!) יותר גדולה. אני מוכן אפילו להתפשר על האיכות בשביל הגודל, נמאס לי להשתמש ב-magnifier.

מחזק - קניתי לפני שש שנים סמסונג 47", מחוברת ל-HTPC מההתחלה (מעולם לא היו לי כבלים).
הטלוויזיה הבאה תהיה הרבה (הרבה!) יותר גדולה. אני מוכן אפילו להתפשר על האיכות בשביל הגודל, נמאס לי להשתמש ב-magnifier.

timthumb.php

אני צריך בגודל 40 אינצ לחדר אז אתם לא ממליצים על הגרסה הדקה? ועל הסמארט כבר ויתרתי אפשר לקנות טלוויזיה טובה גג עד 2000 שקל של סמסונג או lg
ועוד שאלה למומין טרול, זה משנה אם הטלוויזיה באה עם 100 הרץ?

שאני חיפשתי מה לקנות אמרתי למוכר שאני בעיקר רואה סרטים וספורטת המליץ לי על 100 הרץ, לא יודע להגיד לך אם זה באמת משמעותית בכל מקרה בחנות שאתה רואה כמה מסכים צמודים אפשר לעמוד על ההבדליםת אבל בבית שיש לך רק את המסך שלך ואין לך למה להשוות...

בכל מקרה לא יודע אם הייתי מתעקש על זה דווקא, אם זה נכנס לך בתקציב כבר על הדרך זה שווה..

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על איכות שידור רגילה בכבלים ולא HD, אתה רואה לפעמים ריצודים במסך? הבנתי שיש לך 100 הרץ נכון?

• פותח/ת השרשור
שאני מתכוון לריצודים, זה מין רווחים נורא קטנים, ותמונה נמרחת על המסך, לזה אני מתכוון.

יש לך כזה עם 100 הרץ?

ועוד שאלה, ראיתי שכמעט בכול מסכי LED FHD לא רשום יחס ניגודית. יש לך מושג בערך מכמה יחס ניגודית מסכי LED מתחילים?

כי העניין הזה נורא חשוב לי.

שאני מתכוון לריצודים, זה מין רווחים נורא קטנים, ותמונה נמרחת על המסך, לזה אני מתכוון.

יש לך כזה עם 100 הרץ?

ועוד שאלה, ראיתי שכמעט בכול מסכי LED FHD לא רשום יחס ניגודית. יש לך מושג בערך מכמה יחס ניגודית מסכי LED מתחילים?

כי העניין הזה נורא חשוב לי.

אין לי את התופעות שאתה מתאר, אני מאמין שבטלוויזיות חדשות זה לא אמור לקרות.. אצלי זה לא קורה אבל אני לא יודע אם זה דווקא בגלל ה 100 הרץ או משהו אחר..

לגבי הניגודיות בחיי שאין לי מושג.. בכל מקרה לפני שעשיתי את הקנייה הסופית נכנסתי לאתרי טכנולוגיה מובילים מחו"ל, הם מדרגים שם בערך כח מוצר שקיים וזה עוזר לבחור
איך Sharp? באופן כללי?

בארץ מאוד אוהבים לדחוף אותם לצרכנים, בעיקר את המסכים הגדולים, 60" ומעלה, בטענה שהם "טובים במסכים גדולים" שזה כמובן קשקוש מארץ הקשקושים.

סך הכל חברה טובה, אבל שוב, הTOP אלה LG,SAMSUNG,SONY
בדרג השני הייתי מכניס את פיליפס,טושיבה וכ'ו.. שארפ אולי מעט זולה מהם וזה יעיד על האיכות.. אני לא אומר שהיא גרועה, אב ללא באותה רמת מחירים ואיכות כמו המובילות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית