הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לראשונה בישראל, סמינר הרמת משקולות - ELEIKO Weightlifting for Sports

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,425
מנהל
נק' מוניטין:
58,702
103,264
12,425
סאל ספורט בשיתוף מועדון קרוספיט TLV מארחים את Eleiko ואת המאמן הבכיר קולין באקלי* (Colin Buckley) לסמינר הרמת משקולות לספורטאים ומאמנים, בימים חמישי, שישי ושבת.
בתאריכים: 22-24.01.2015.

תחום הרמת משקולות השתנתה והתפתח במהלך השנים, בואו ללמוד את אמנות אימון הרמת המשקולות מצוות מאמנים מהשורה הראשונה בעולם, להרחיב את הידע, המקצועיות, אופן ההדרכה והשימוש הנכון בטכניקות עבודה, להישגים טובים יותר.
הסמינר מתאים לקרוספיטרים, מרימי משקולות, מאמני כושר, אנשי מקצוע ומתאמנים בתחום.

מטרות הסמינר:
מטרת הסמינר לספק סקירה מקיפה של שיטות האימון השונות, הצגת היתרונות וחסרונות בשיטות הללו ופיתוח מודלים לאימון המבטיחים תועלת טובה ורמת בטיחות מרבית לספורטאי, למתאמן או ללקוח.
הסמינר יתמקד בהנחיות האימון האופייניות לבניית אסטרטגיות לשיפור מיומנויות הרמת המשקולות.

תוכן הסמינר:
בטיחות בהרמת משקולות
ביו מכניקה של הרמת משקולות
עקרונות אימון
תפקידה של היציבה וניתוח התנועה הפונקציונלית
הרמה מתקדמת והרמה קלאסית
אימוץ של תרגילים לתחומי הספורט
הערכת טכניקה ותיקון
עקרונות התנגדות פרוגרסיבית
פיתוח תכניות הדרכה

משך הסמינר:
3 מפגשים – 22-24/01/2015
יום חמישי 22/01 – 08:30-16:30
יום שישי 23/01 – 08:00-15:00
יום שבת 24/01 – 08:00-15:00

מקום הסמינר:
מועדון קרוספיט TLV, רחוב בכור שלום שטרית 10, הדר יוסף, תל אביב.

תשלום ופרטים נוספים:
טלפון: 03-950-2302
מייל: [email protected]
הזמנה באתר סאל ספורט: http://www.salsport.com/shop/content/?ID=1436

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

בד בבד עם היות הסמינר ראשון מסוגו, עדיין אפשר ליטול השוואה כלשהי - גם אם לא מלאה, לתמחור סמינרים מעולם אמנויות הלחימה, נניח זה שראמון דקר האגדי, זכרונו לברכה, ערך במכון וינגייט לפני מספר שנים, ולקבוע ש-2000 ש"ח הם לפחות סכום מוגזם לחלוטין, אם לא צפונה מזאת.

ולמי שלא מכיר את השם שהזכרתי:

http://rutube.ru/video/4854cb5a4a8349b547f8ebe947d10273/

שלום לכולם,

בתור מאמן שלומד כל הזמן ומשקיע סכומים נכבדים על התפתחות אישית - המחיר הוא זול!

לצורך השוואה צריך לקחת סמינר בעל תוכן דומה (במקום עולם של אומנויות לחימה) ואני רוצה להביא שני דוגמאות:

1. כשהגיע לכאן מייק בורגנר, מאמן משקולות של קרוספיט (שימו לב - לא מאמן משקולנים! כלומר, ידע יד שניה) הוא גבע 500$ עבור יומיים, בסיבות 12 שעות...
2. קורס של SF מבית פבל צצולין עולה כ- 1250$ עבור 18 שעות

ברשותכם אחסוך את המרות המטבע...

עכשיו בואו נפרק את הסכום:

סמינר נמשך 21 שעות כלומר: 2000 שח' / 21 שעות = 95 שח' לשעה, אני בתור מרצה מקבל יותר!

מגיע בן דם עם ידע ונסיון של יד ראשונה בתחום, לחלוק את הידע שלו בחינם, כי זה מה שזה, כדי לעשות "עלייה" לארץ ולתרום לקידום ופיתוח הענף.

תחום הרמת משקולות הופך להיות פופולרי ובעל דרישה בקרב לקוחות, תעודה של ELEIKO תשרת יפה מאוד את בעליה בקידום מקצועי - אני שילמתי 350 ארו עבור יום אחד (8 שעות), מזמין אתכם לעשות חשבון ל"פרייר" על הכשרה בינ"ל שהחזירה את עצמה כפליים ופתחה בפני דלתות שטרם היו סגורות!

רבותיי, כשזה נוגע להתקדמות מקצועית ולמוצר איכותי, כסף הוא לא שיקול ובעיני מי שלא מוכן לשלם 95 שח' לשעת הרצאה (בין אם מקומית או מחו"ל) לא יכול לדרוש יותר מזה עבור שרותיו...

סופ"ש מקסים ונפגש בסמינר!

את השאלה הבנתי, את התשובה שלי לא 😃
התגובה היא בהתאם למחירים של הארץ אגב, אין פה שום מחיר קבוע לפיו אפשר לעשות השוואה.
הבעיה היא שהקהל המקצוע טרם התרגל לשלם עבור קידום מקצועי ולהשקיע בעצמו לטווח ארוך.
משלב מסויים, לקבל הרבה תמורת כלום פשוט לא עובד...

במקצוע הזה בארץ זה בד"כ לקבל כלום תמורת הרבה (עבודה בחד"כ), או לקבל הרבה בלי קשר לידע המקצועי שלך (סטודיו לסוגיו).

מסכים!
חבל שכך עלב זה מה שבעלים של מועדונים מצפים...
זה נושא לדיון אחר אבל הדבר היחיד שעלול לשנות משהו זה איגוד מקצועי, כמו בארה"ב שידאג לזכויות...

אחסוך את דבריי בקשר לעלות (הגבוהה) של האירוע, מה שנראה קצת בעייתי בעיניי הוא שהצופה מוכרח לשלם על כל שלושת הימים ולהיות ללא אפשרות יציאה מסיבות כאלה ואחרות (לא יכול להגיע לכל הימים/לא התרשם ממה שראה ביום הראשון).

שלום לכולם,

בתור מאמן שלומד כל הזמן ומשקיע סכומים נכבדים על התפתחות אישית - המחיר הוא זול!

לצורך השוואה צריך לקחת סמינר בעל תוכן דומה (במקום עולם של אומנויות לחימה) ואני רוצה להביא שני דוגמאות:

1. כשהגיע לכאן מייק בורגנר, מאמן משקולות של קרוספיט (שימו לב - לא מאמן משקולנים! כלומר, ידע יד שניה) הוא גבע 500$ עבור יומיים, בסיבות 12 שעות...
2. קורס של SF מבית פבל צצולין עולה כ- 1250$ עבור 18 שעות

ברשותכם אחסוך את המרות המטבע...

עכשיו בואו נפרק את הסכום:

סמינר נמשך 21 שעות כלומר: 2000 שח' / 21 שעות = 95 שח' לשעה, אני בתור מרצה מקבל יותר!

מגיע בן דם עם ידע ונסיון של יד ראשונה בתחום, לחלוק את הידע שלו בחינם, כי זה מה שזה, כדי לעשות "עלייה" לארץ ולתרום לקידום ופיתוח הענף.

תחום הרמת משקולות הופך להיות פופולרי ובעל דרישה בקרב לקוחות, תעודה של ELEIKO תשרת יפה מאוד את בעליה בקידום מקצועי - אני שילמתי 350 ארו עבור יום אחד (8 שעות), מזמין אתכם לעשות חשבון ל"פרייר" על הכשרה בינ"ל שהחזירה את עצמה כפליים ופתחה בפני דלתות שטרם היו סגורות!

רבותיי, כשזה נוגע להתקדמות מקצועית ולמוצר איכותי, כסף הוא לא שיקול ובעיני מי שלא מוכן לשלם 95 שח' לשעת הרצאה (בין אם מקומית או מחו"ל) לא יכול לדרוש יותר מזה עבור שרותיו...

סופ"ש מקסים ונפגש בסמינר!

מייק ברגנר ידע יד שניה? אין לך מושג...

כשהגיע לכאן מייק בורגנר, מאמן משקולות של קרוספיט (שימו לב - לא מאמן משקולנים! כלומר, ידע יד שניה
ברגנר לא מאמן משקולנים? ידע יד שניה? ילד, תשקיע קצת מהזמן שלך על ללמוד מי מלמד אותך.
מעדיף לשלם על סמינר של SF? שיבושם לך, אני אהיה קצת יותר בוטה מאלכס ואגיד שהצחקת אותי.

ממש רציתי להגיע, אבל המחיר ממש מוגזם, לפחות עבורי.
הסמינר יתמקד בקרוספיט או בכלל השיטות?

שלום רב.
הסמינר מתמקד בשיטות שונות של הרמת משקולות, עיוני ומעשי. המאמן הראשי מגיע מעולם הרמת המשקולות עם ניסיון עשיר באימון ספורטאים אולימפיים ולא מעולם הקרוספיט.

באמת סכום מוגזם מאוד, עדיף כבר להשקיע בלהצטרף למאמן/קבוצה שילמדו אותך לאורך זמן

אלון שלום רב.

השקעה בהצטרפות לאימון/ קבוצה ללימוד לאורך זמן היא חלק חשוב בהתפתחות מקצועית של ספורטאי /מאמן. יחד עם זאת סמינר מקצועי של שלושה ימים עם צוות אשר מגיע מחו"ל ובעל ניסון עשיר מאוד של שנים רבות עם מתחרים אולימפים יעשיר את המשתתפים בידע ייחודי ובעל ערך רב.
מחיר הסמינר הוא אחיד בכל העולם כ- 400 אירו ל- 24 שעות לימוד מעשיות ועיוניות.
נשמח לראותך בסמינר ובטוחים כי תפיק ממנו תועלות רבות.

ואללה אני גם מעביר סמינר הוא נקרא "סמינר לשיפור הביצועים לאנשים שחושבים יותר מדי".

תוכן:
- מרימים למעלה - שיפור הטכניקה בעזרת מס' מועט של דגשים: קדימה לא עולה, אחורה עושה כאבים בגב ובשוקיים ולמטה אי אפשר להרים רק להוריד.

משך הסמינר:
-חמש דקות תיאורטי ועוד 3 דקות מעשי לכל משתתף.

עלויות ופרטים ליצירת קשר:
- מחיר הסמינר הוא לפי דקה, לכן 300 ש"ח למשתתף ועוד 500 על ההדגמה. לאנשים שצריכים חומר העשרה יש מבצע מיוחד לחגים ומקבלים תמונה עם ציור של חץ למעלה כדי להבין לאיזה כיוון כדאי ורצוי להרים.
- פרטים ליצירת קשר (רק למין הנשי ואם מדובר על פחות מ1.66 גובה ומבנה גוף רזה וחטוב) ימסרו בפרטי למשתמשים הרלוונטיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית