הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לוג חוות דעת על ראדג'ה-ובלאק פארמה.

• פותח/ת השרשור gil.n
  • פורסם בתאריך

gil.n

משתמש מתחיל
248
41
נק' מוניטין:
364
248
41
אוקי מי שמכיר אותי וקרא פוסטים קודמים שלי יודע שאני מבין דבר או שניים בחומרים ויש ניסיון.
אחרי תקופה של 8 חודשיים של שימור שייפ בקיץ, התחלתי לפני כמה חודשיים מסה, כאן אני אעדכן את החוות דעת שלי לגבי החברה החדשה בלאק פארמה שאני מתחיל להשתמש בהם בימים הקרובים.

עשיתי 2 סייקלים של מסה.
1 טסט יצור בייתי מי שמקורב יודע על מה אני מדבר, ודיבול של ראג'ה.
עלתי 7 קילו. סה"כ היה לא רע בכלל.

עד כה השתמשתי בראגד'ה שמעתי המלצות חמות מאוד מאוד אז אמרתי למה לא?
טסט אנטט וטרי טרן,דיבול שלהם ואנדרול, היה סייקל 2 אני יכול להגיד בצורה ברורה שהטסט' שלהם שכרגע נמכר שווה ערך למים.

כבר שבוע 6 שאני משתמש פעם 1 שעליתי למינון כ"כ גבוהה כי לא הרגשתי כלום 1000 מ"ג טסט אנטט, 600 טרן,100 מג אנדרול.
חשדתי שנגמר האנדרול לפני שבוע, שאיתו הגיע הירידה במשקל,בכוח, פתאום אפילו פאמפ מינימלי אין אופיני נוזלים יוצאים לא ? ... אבל גם חשק מיני בתחת הנחתי שזה הטרן. אבל כבר לא הגינוי ההרגשה שאתה לא בסייקל ואין התקדמות כמעט ובכלל לאורך כל הסייקל.

הדילר טען אתה לא אוכל מספיק לאכול יותר כמו כל סיפורים של דילר כשחומר לא באמת עובד תשובה להכל יש מכרים?
אז הלכתי על בדיקות דם למען הסרת ספק והתברר שהחשד שלי היה נכון. הטסט מתחת לנורמה כאילו אני בPCT מה שמסביר את הסיבה שלא זזתי במשקל בכלל וגם לא בהיקפים. קראתי שעוד בחור פה גם חווה הרגשה דומה עם החומרים של ראג'דה. ונאלץ להחליף חומרים באמצע הסייקל כמוני. גם אז טען הדילר שבדיקות מזויפות הרי לא הגינוי שמה שהוא מוכר וכולם משתמשים ורק עולים וגדלים.. נו טוב הסיפורים שאתם רגילים לשמוע מהדילרים היום.

אנדרול שלהם חלש בטירוף עד כדי לא מורגש רק בסמוך לאימון אם לוקחים מרגשים פאמפ קצת, לאומת הדיבול שלהם שהרבה יותר חזק, 50 מ"ג לא יכלתי ללכת 3 מטר בלי פאמפ מטורף בתאומיים וכאבי גב.
הטסט' כנראה שמן מהול טוב טסט אין שם 1000 מ"ג בדיקות דם מראות שהטסט מתחת לנורמה אפילו.
הטרן נראה לי עובד, נטו מהתופעות לוואי של עצבנות,הרגשת חנק במאמץ, וקושי באירובי.

בימים הקרובים אני מתחיל עם הבלאק פארמה,גם טרן וטסט אנטט. ואני אעדכן לגבי התקדמות בסייקל לאורך הדרך תמונות של החומרים והכל, אין לי אינטרס רווחי אז תוכלו לקבל פעם אחת חוות דעת אמתית וטובה.

לילה טוב ושנה אזרחית טובה 😃

אוקי מי שמכיר אותי וקרא פוסטים קודמים שלי יודע שאני מבין דבר או שניים בחומרים ויש ניסיון.
אחרי תקופה של 8 חודשיים של שימור שייפ בקיץ, התחלתי לפני כמה חודשיים מסה, כאן אני אעדכן את החוות דעת שלי לגבי החברה החדשה בלאק פארמה שאני מתחיל להשתמש בהם בימים הקרובים.

עשיתי 2 סייקלים של מסה.
1 טסט יצור בייתי מי שמקורב יודע על מה אני מדבר, ודיבול של ראג'ה.
עלתי 7 קילו. סה"כ היה לא רע בכלל.

עד כה השתמשתי בראגד'ה שמעתי המלצות חמות מאוד מאוד אז אמרתי למה לא?
טסט אנטט וטרי טרן,דיבול שלהם ואנדרול, היה סייקל 2 אני יכול להגיד בצורה ברורה שהטסט' שלהם שכרגע נמכר שווה ערך למים.

כבר שבוע 6 שאני משתמש פעם 1 שעליתי למינון כ"כ גבוהה כי לא הרגשתי כלום 1000 מ"ג טסט אנטט, 600 טרן,100 מג אנדרול.
חשדתי שנגמר האנדרול לפני שבוע, שאיתו הגיע הירידה במשקל,בכוח, פתאום אפילו פאמפ מינימלי אין אופיני נוזלים יוצאים לא ? ... אבל גם חשק מיני בתחת הנחתי שזה הטרן. אבל כבר לא הגינוי ההרגשה שאתה לא בסייקל ואין התקדמות כמעט ובכלל לאורך כל הסייקל.

הדילר טען אתה לא אוכל מספיק לאכול יותר כמו כל סיפורים של דילר כשחומר לא באמת עובד תשובה להכל יש מכרים?
אז הלכתי על בדיקות דם למען הסרת ספק והתברר שהחשד שלי היה נכון. הטסט מתחת לנורמה כאילו אני בPCT מה שמסביר את הסיבה שלא זזתי במשקל בכלל וגם לא בהיקפים. קראתי שעוד בחור פה גם חווה הרגשה דומה עם החומרים של ראג'דה. ונאלץ להחליף חומרים באמצע הסייקל כמוני. גם אז טען הדילר שבדיקות מזויפות הרי לא הגינוי שמה שהוא מוכר וכולם משתמשים ורק עולים וגדלים.. נו טוב הסיפורים שאתם רגילים לשמוע מהדילרים היום.

אנדרול שלהם חלש בטירוף עד כדי לא מורגש רק בסמוך לאימון אם לוקחים מרגשים פאמפ קצת, לאומת הדיבול שלהם שהרבה יותר חזק, 50 מ"ג לא יכלתי ללכת 3 מטר בלי פאמפ מטורף בתאומיים וכאבי גב.
הטסט' כנראה שמן מהול טוב טסט אין שם 1000 מ"ג בדיקות דם מראות שהטסט מתחת לנורמה אפילו.
הטרן נראה לי עובד, נטו מהתופעות לוואי של עצבנות,הרגשת חנק במאמץ, וקושי באירובי.

בימים הקרובים אני מתחיל עם הבלאק פארמה,גם טרן וטסט אנטט. ואני אעדכן לגבי התקדמות בסייקל לאורך הדרך תמונות של החומרים והכל, אין לי אינטרס רווחי אז תוכלו לקבל פעם אחת חוות דעת אמתית וטובה.

לילה טוב ושנה אזרחית טובה 😃

אשמח לשמוע ממך בהמשך חוות דעת על : Black Pharma ,
הבנתי שזה חומר חדש בשוק ויחסית חומר איכותי - אז תעדכן בבקשה .
אלפי תודות!

בימים הקרובים אני מתחיל עם הבלאק פארמה,גם טרן וטסט אנטט.
עושה רושם שאין לך קושי מיוחד להשיג חומרים. אני לא מבין מדוע כשאפשר ללכת על בטוח (אני מדבר על טסט) אנשים נכנסים להרפתקאות מיותרות.

• פותח/ת השרשור
כשאתה לוקח מינון מעל -500 מ"ג אתה תבין שזה לא משתלם לקנות רפואי מקורי של בייאר מבית מרקחת, במידה ואין לך מרשם זה נזק רציני.

כשאתה לוקח מינון מעל -500 מ"ג אתה תבין שזה לא משתלם לקנות רפואי מקורי של בייאר מבית מרקחת, במידה ואין לך מרשם זה נזק רציני.
דווקא אתה, כאחד שניכווה ממש לאחרונה, צריך (לדעתי) להפנים שמשתלם גם משתלם.
כמובן שבסופו של דבר לכל אחד יש את השיקולים שלו.

נערך לאחרונה:
נו ומה הקטע? בזבזת על שני סייקלים כשאחד לא עבד. היית הולך מההתחלה על הבאייר וחוסך את הכאב ראש + כסף.
מי שקונה בזול משלם יקר

הרופא לא מקבל שוק כשהוא רואה את התוצאות?
התגובה שלו היתה מצחיקה
זה היה השבוע, שבוע הבא כשהחומר יתייצב הדם אעלה צילום של הבדיקות

יש לי איפשהו גם בדיקות עם חומר של וורמודגה

התגובה שלו היתה מצחיקה
זה היה השבוע, שבוע הבא כשהחומר יתייצב הדם אעלה צילום של הבדיקות

יש לי איפשהו גם בדיקות עם חומר של וורמודגה
חחחח אם כבר התחלת בסיפור אז תסיים מעניין לשמוע איך הוא הגיב

כל הכבוד על הכנות,נשמע מספיק אמין.
הרבה שרצים יש בחוץ,אז מי שלפחות מסייקל שיידע מאיפה לקחת..

חחחח אם כבר התחלת בסיפור אז תסיים מעניין לשמוע איך הוא הגיב
אמר שאני מזריק, אמרתי שלא
הוא אמר שכן אמרתי שיש לי פוביה ממחטים
בסוף הוא פשוט אמר לי "טוב חלאס!!"

נתת לו את הקישור לפה?😛
עוד שבועיים תור לאנדוקרינולוג. עכשיו כשאתה שואל, אני חושב שבאמת אתן לו קישור. אני לא אומר שהוא לחלוטין בור בנושא, אבל אין לי ספק הוא יוכל ללמוד פה דבר או שניים.

לכל הסחורים למנהים, אנחנו יודעים מי אתם, תגובות לא רלוונטיות נמחקו. גיל פתח אשכול מצוין, זו יוזמה מבורכת שכל אחד יפתח לוג על חברה שהוא משתשמש בה, זה בהחלט יכול לעזור למשתמשמים אחרים.
אני מחזק את טום, אם שוב יקפוץ פה מישהו ליחצן חברה כזו או אחרת יושעה מהפורום.

• פותח/ת השרשור
אוקי אז הינה החומרים, ראג'דה
טרי טרן בקבוק 2 נפתח יש בו 7-6 זריקות מיותר לציין שאני לא אשתמש בו.
טסט אנטט בקבוק 2 בסופו כמעט.

והינה תמונות של בלאק פארמה ויאלים עוד סגורים לא נפתחו.
היום אני אתחיל 100 מ"ג אנדרול בלקן, 1000 טסט, 400 טרן נאמר לי לא לעבור מינון (מאוד חזק) ננסה ואעדכן במהלך השבועות הקרובים לגבי התקדמות 😃

קבצים מצורפים

• 20150101_135005.jpg
    20150101_135005.jpg
    KB 36.2 · צפיות: 282
  • 20150101_170617.jpg
    20150101_170617.jpg
    KB 59.1 · צפיות: 287
  • 20150101_170538.jpg
    20150101_170538.jpg
    KB 42.2 · צפיות: 273
  • 20150101_170503.jpg
    20150101_170503.jpg
    KB 51.5 · צפיות: 267
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית