הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עזרה לאח ליפטר

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
https://www.facebook.com/groups/IsraelSports/937130936304819/?notif_t=group_comment_reply

איזה בחורה שעושה פוזה מעלה פוסט עם תמונה "אני אוהבת ברזלים" כשהיא מצטלמת בפאקינג סמית' משין(@coldfire מסוג הדברים שאתה אוהב....).

הדבר הראשון שעלה לי לראש זה האירוניה לזה שהיא אוהבת ברזלים ועושה תמונה בפוזה בסמית' משין ורשמתי את זה.

איך שנרשמה התגובה 50 איש יוצאים עליי עם תגובות לא קשורות שהעבודה בסמית' בסדר גמור ושאני לא יודע לפרגן(מה הקשר בכלל?)

אז מי שרוצה לאזן קצת את העניינים וגם להסביר למה הסמית' יכול לשמש גג כמכשיר לתליית מגבות, מוזמן.

@oz25 ברגע שמבינים שחדר כושר הוא עסק כלכלי ובוחר ציוד שהוא יותר נוח ו'בטוח' ולא בהכרח 'טוב' יותר למתאמן אז מפסיקים להתרגש.

עשו על עוז לינץ' ויראלי.
צריכים לעזור לו, לא?

נ.ב

זמן טוב לפרוק עצבים
👹

• פותח/ת השרשור
@oz25 ברגע שמבינים שחדר כושר הוא עסק כלכלי ובוחר ציוד שהוא יותר נוח ו'בטוח' ולא בהכרח 'טוב' יותר למתאמן אז מפסיקים להתרגש.

אין בעיה אבל עושה רושם שהאנשים שנמצאים בקבוצה הזאת בכלל לקחו את זה לכיוון שאם אמרת כל דבר אחר ממשו שמחמיא לבחורה אז הם מתחילים לרדת עלייך, באמת שאני לא מבין את זה. לא דיברתי בכלל על הגוף של הבחורה והגנובה הזאת רושמת לי ש"אין לי שרירים" וכולם שם מגבים ואומרים שהיא בטוח מעל הרמה שלי(WTF???) סה"כ בא להיות ענייני ולהגיד ת'אמת בפנים ולא להתייפייף.

מה אכפת לכם מה אנשים כותבים בפייסבוק?? בכל מקרה זה רק בשביל לקבל צומי

אשכרה ככה, במיוחד הבחורות שנמצאות שם שכל היום מעלות תמונות עם הגב למצלמה, תחת מודגש ופרצוף ברווז(וואי כמה שאני שונא ת'פרצוף הזה)

אין בעיה אבל עושה רושם שהאנשים שנמצאים בקבוצה הזאת בכלל לקחו את זה לכיוון שאם אמרת כל דבר אחר ממשו שמחמיא לבחורה אז הם מתחילים לרדת עלייך, באמת שאני לא מבין את זה. לא דיברתי בכלל על הגוף של הבחורה והגנובה הזאת רושמת לי ש"אין לי שרירים" וכולם שם מגבים ואומרים שהיא בטוח מעל הרמה שלי(WTF???) סה"כ בא להיות ענייני ולהגיד ת'אמת בפנים ולא להתייפייף.

אשכרה ככה, במיוחד הבחורות שנמצאות שם שכל היום מעלות תמונות עם הגב למצלמה, תחת מודגש ופרצוף ברווז(וואי כמה שאני שונא ת'פרצוף הזה)

א' כל, קח בחשבון שהרוב שם בונים על זה שאם הם יחמיאו לבחורה היא תימס וייצא להם מזה זיון.
כמו כל היצורים שנמצאים בפייס כמעט.

שנית - דאק פייס זה הסיוט של כל צלם. וכאחד שהיה כזה אני אומר לך שזה לא ייעלם מהעולם הזה לעולם.. זה מסתיר כיעור - בגלל זה הן אוהבות את זה 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
א' כל, קח בחשבון שהרוב שם בונים על זה שאם הם יחמיאו לבחורה היא תימס וייצא להם מזה זיון.
כמו כל היצורים שנמצאים בפייס כמעט.

שנית - דאק פייס זה הסיוט של כל צלם. וכאחד שהיה כזה אני אומר לך שזה לא ייעלם מהעולם הזה לעולם.. זה מסתיר כיעור - בגלל זה הן אוהבות את זה 🤦‍♂️

א. לוקח בחשבון, מטומטם לדעתי הקו מחשבה הזה אבל שיהיה...

ב. אני מזה הולך להגיד את זה עכשיו לכל בחורה שתעצבן אותי, "שומעת יש לי חבר טוב שהוא צלם ופעם אחת הוא אמר לי משו ועכשיו אני מבין שהוא נכון, הוא אמר לי שדאק פייס מסתיר כיעור בגלל זה בחורות אוהבות את זה כ"כ."

אני מזה הולך להגיד את זה עכשיו לכל בחורה שתעצבן אותי, "שומעת יש לי חבר טוב שהוא צלם ופעם אחת הוא אמר לי משו ועכשיו אני מבין שהוא נכון, הוא אמר לי שדאק פייס מסתיר כיעור בגלל זה בחורות אוהבות את זה כ"כ."
תגיד לה: יודעת מה ההבדל בין פרה לבינך? לפרה אין את המבט המטומטם בעיניים.

הטרלתי שם קצת,יהיה מעניין
ו @oz25 ,אל תיקח ללב (קח לריאות?),שתעשה מה שבא לה
עדכון:הצצתי בפרופיל שלה,עוז,אבד לך הסיכוי איתה..

• פותח/ת השרשור
הטרלתי שם קצת,יהיה מעניין
ו @oz25 ,אל תיקח ללב (קח לריאות?),שתעשה מה שבא לה
עדכון:הצצתי בפרופיל שלה,עוז,אבד לך הסיכוי איתה..

מה החברה תגיד ? והנה הוא התחיל עם השטויות שלו.... עלק "הסמית שומר על הברכיים מיידלע" חחחחחחח

סגרתי ת'התראות, זה נהפך לפוסט פח אשפה. באמת שתעשה מה שבא לה אבל שלא תחרטט אותנו.

שיט, אני הולך לבכות בטירוף במיטה על הכרית על מר גורלי ולמה זה קרה לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית