הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עזרה לאח ליפטר

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
עזוב עחי! כולם שם על אסטרואידים ואפקות ניפוח עחי! הם גם מפמפמים 18 חזרות ו 24 סטים לשריר גדול ומחליפים תוכנית כל חודש כדי לבלבל את השריר עחי! אל תתרגש מחבורה של מפגרים....

https://www.facebook.com/groups/IsraelSports/943444119006834/?notif_t=group_comment_reply

@nlr666 כנס לפוסט הזה של בנאדם בשם דניאל אטיאס יש שם וויכוח בנוגע לדיפ סקוואט שנראה לי שאתה תאהב.

@Moran Weissman @talp
אני אוהב אותך והכל, אבל אני לא מבין איך יש לך סבלנות לכל המפגרים שם.. לקח לי שבוע להבין שזה לא שווה את העצבים שלי..
תן להם להתאמן כמו שהם רוצים, שיפצעו ויאכלו אחד את השני. ואתה תהנה באימון שלך.
הם מקרה אבוד 😣

https://www.facebook.com/groups/IsraelSports/943444119006834/?notif_t=group_comment_reply

@nlr666 כנס לפוסט הזה של בנאדם בשם דניאל אטיאס יש שם וויכוח בנוגע לדיפ סקוואט שנראה לי שאתה תאהב.

@Moran Weissman @talp

מצחיקים אותי האנשים האלה..
רבים שם אחד עם השני כמו מפגרים.
ואם אתה כבר עושה לג פרס.. מה אתה מעלה ומתלהב מ 160 ק"ג? איזה ילד קטן.
כשלא עשיתי סקוואטים בכלל והרגל לא הייתה בכלל חזקה לחצתי שם 160 ק"ג וגם כופפתי הרבה יותר ממנו.

סתם תרגיל מסריח,
גרם לי לדלקות חריפות בגב התחתון.
וכולם שם מתלהבים מהתרגיל הזה!

• פותח/ת השרשור
אני אוהב אותך והכל, אבל אני לא מבין איך יש לך סבלנות לכל המפגרים שם.. לקח לי שבוע להבין שזה לא שווה את העצבים שלי..
תן להם להתאמן כמו שהם רוצים, שיפצעו ויאכלו אחד את השני. ואתה תהנה באימון שלך.
הם מקרה אבוד 😣

לפעמים(ורק לפעמים...) יש שם פוסטים ששווים צפייה... חוץ מזה מה אכפת לי לשטוף קצת ת'עיניים ? עד שכבר אשכרה יש קבוצה בארץ שבה נשים מציגות את הגוף שלהן ? למה שאתעלם מזה ?

ואני בנאדם יחסית סבלני, גם לא בנאדם שמתעצבן במהירות ומתלהם כמו הרבה אנשים....

אתה אוכל ישר מהשקית!!
1420661879758.jpg.jpg

לפעמים(ורק לפעמים...) יש שם פוסטים ששווים צפייה... חוץ מזה מה אכפת לי לשטוף קצת ת'עיניים ? עד שכבר אשכרה קבוצה בארץ שבה נשים אשכרה מציגות את הגוף שלהן ? למה שאתעלם מזה ?

ואני בנאדם יחסית סבלני, גם לא בנאדם שמתעצבן במהירות ומתלהם כמו הרבה אנשים....
אז תכנס לתמונות ותמנע מהתגובות המפגרות של הגברים, זה יצמיח לך שיערות לבנות ויקצר לך את החיים חחחח

• פותח/ת השרשור
מצחיקים אותי האנשים האלה..
רבים שם אחד עם השני כמו מפגרים.
ואם אתה כבר עושה לג פרס.. מה אתה מעלה ומתלהב מ 160 ק"ג? איזה ילד קטן.
כשלא עשיתי סקוואטים בכלל והרגל לא הייתה בכלל חזקה לחצתי שם 160 ק"ג וגם כופפתי הרבה יותר ממנו.

סתם תרגיל מסריח,
גרם לי לדלקות חריפות בגב התחתון.
וכולם שם מתלהבים מהתרגיל הזה!

בגלל זה אני לא לוקח ללב יותר מדי... שיצעקו שיתווכחו... אני פשוט רואה ת'פוסט וצוחק....

גם אני בזמנו עשיתי במכונת לג פרס במכון הקודם שלי את כל הפלטות המכשיר(280KG אם אני לא טועה...) ואתה לא רואה אותי מתרברב בזה...
וכולנו מתקרבים לשיערות לבנות בצעדי ענק גם ככה 👹

תכלס....

בגלל זה אני לא לוקח ללב יותר מדי... שיצעקו שיתווכחו... אני פשוט רואה ת'פוסט וצוחק....

גם אני בזמנו עשיתי במכונת לג פרס במכון הקודם שלי את כל הפלטות המכשיר(280KG אם אני לא טועה...) ואתה לא רואה אותי מתרברב בזה...

תכלס....

איזה טמבל אחד כתב שם שהוא תמיד שם מישהו על המכשיר כי אין מספיק פלטות 🤣

• פותח/ת השרשור
אפילו מייק נכנס שם לדיון....

• פותח/ת השרשור
כן ראיתי.

איזה קטע אחד שם העלה סקוואט שהוא עושה עם "משקל חימום" ועם ריפוד על המוט.

אהבתי את אחת התגובות חח

10931015_10204672592888197_1408374725040492484_n.jpg

ראיתי אותה לא הצלחתי להעביר את התמונה לכאן....
רואים רק לפי העמידה של הבנאדם שהוא לא עושה נכון וגם הבנאדם בסמית לידו....

איזה קטע אחד שם העלה סקוואט שהוא עושה עם "משקל חימום" ועם ריפוד על המוט.
זה אותו אחד עם הסרטון של הלג פרס... הוא טוען שהוא עבד עם ידידה על אותו מוט והתעצל כל פעם להוריד את הפוסי פד (תכלס מבין אותו, הרבה עבודה קשה וקלוריות מבוזבזות שצריך להשלים אח"כ). זה נראה גם שהוא מסקביט עם נעלי ריצה (אני טועה?). אבל מה שטוב, לפחות שובר מקביל

אם איך שאתם מתעצבנים פה מחתיכת כוסית על סמיט משין .... ועוד אומרים שזה מצב רגוע.
לא הייתי רוצה לעמוד לידכם בכניסה לחדר כושר, אחרי שהורדתם PRE WORKOUT וגילתם שהחדר כושר סגור היום.

אם איך שאתם מתעצבנים פה מחתיכת כוסית על סמיט משין .... ועוד אומרים שזה מצב רגוע.
לא הייתי רוצה לעמוד לידכם בכניסה לחדר כושר, אחרי שהורדתם PRE WORKOUT וגילתם שהחדר כושר סגור היום.

קרה לי שלקחתי 400 מ"ג קפאין ו20 דק אחרי בחנייה של החדר כושר גיליתי ששכחתי את התיק אימון בבית + הארנק.
el-caliente-eruption-lg.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית