ייעוץ סייטק vs אקסטרים נוטרישן

• פותח/ת השרשור nivg25
  • פורסם בתאריך
סופר אפקט עדיף על שתיהם כי בסייטק מוסיפים טאורין כדי להוסיף עוד חלבון (amino spiking) ובאקסטרים מוסיפים מלטודקסטרין (סוכר) לאבקת חלבון

נערך לאחרונה:
סופר אפקט עדיף על שתיהם כי בסייטק מוסיפים טאורין כדי להוסיף עוד חלבון (amino spiking) ובאקסטרים מוסיפים מלטודקסטרין (סוכר) לאבקת חלבון

גבר, אתה כל הזמן אומר את זה לאנשים ומטעה אין בזה בכלל טאורין תפסיק לדבר שטויות.
בנוסף גם טאורין זה כן חומצת אמינו שתורם לבניית השריר. ולא הוכיחו בצורה חד משמעית שזה חומצה לא טובה. (אני לא מכיר)

הנה לינק לסוגי החומצות אמינו המרכיבות את האבקה שלהם כפי שמוגדר אצלהם באתר.
http://www.sciteconline.com/language/en/products/scitec_nutrition/proteins/100_whey_protein
כפי שאתה יכול לראות אין שום טאורין.

עריכה: יש טראונין, ככה שאולי התבלבלת. זאת אגב חומצה שקיימת כמעט ברוב סוגי החלבון

בנוסף גם טאורין זה כן חומצת אמינו שתורם לבניית השריר. ולא הוכיחו בצורה חד משמעית שזה חומצה לא טובה. (אני לא מכיר)

http://www.sciteconline.com/language/en/products/scitec_nutrition/proteins/100_whey_protein

עריכה: יש טראונין, ככה שאולי התבלבלת. זאת אגב חומצה שקיימת כמעט ברוב סוגי החלבון
באתר שלהם הם יכולים לרשום מה שהם רוצים, אתה טועה.

הם מחוייבים לרשום אם יש שם טאורין, מאיפה הבאת את זה שיש להם בכלל? עשית בדיקה במעבדה שלך?
תן מקור מהימן.

משגעים אותי אנשים כאלה...

האם אקסטרים אבקה איכותית באמת או שגם שם אי אפשר להיות בטוח במוצר?
אף פעם אתה לא באמת יכול להיות בטוח במוצר עד שאתה בודק אותו בעצמך במידה..זה תופס גם למוצרים מחול

הם מחוייבים לרשום אם יש שם טאורין, מאיפה הבאת את זה שיש להם בכלל? עשית בדיקה במעבדה שלך?
תן מקור מהימן.

משגעים אותי אנשים כאלה...

אתם ברצינות לא רואים?
רדו למטה, ל-Ingredients ותראו שבכל טעם שלהם מופיעים המרכיבים טאורין וגלוטמין (Taurine, L-Glutamine).
מה זה טראונין? המצאת חומצת אמינו?
בגדול, אין בעיה עם טאורין וגלוטמין, הבעיה היא כאשר מוסיפים אותן לאבקה וכוללים את הכמות הנוספת בסך החלבון הכולל. הרבה אבקות מוסיפות חומצות אמינו זולות כדי להעלות את כמות החלבון.

איך אנשים אוהבים להתעסק בשטויות
חלבון זה חלבון
חומצות אמינו כזו או אחרת לא תשנה כלום
סייטק חברה מעולה ערכים סבירים מחיר הוגן ולפי דעתי טעם מעולה לפחות השוקו

את סופר אפקט ואת אקסטרים מייצרים באותו מפעל, פשוט שם של מותג אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית