הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ בקניית מוט

matan_321

משתמש מתחיל
112
22
נק' מוניטין:
22
112
22
שלום לכולם, אני מתאמן בערך שנה-חצי שנה מזה סטריט עם תזונה בכלל לא משהו ..אך בכל זאת זה נתן לי בסיס טוב ובינתיים אני מתאמן כבר 5 חודשים עם דאמבלים מתברגים של 30 קילו..השאלה האם שווה לקנות מוט ארוך ולהתאמן איתו בתרגילים מורכבים כמו סקוואט דדליפט וכו ..
פשוט במכון באימון ניסיון הצלחתי 82.5 קילו סקואט והשאלה אם כדאי להשקיע או להישאר עם מה שיש ..
דרך אגב לרגליים אני עושה פיסטולים ולאנג'ים עם משקולות..( אני מתאמן במתקני כושר האלה שבונים בכל עיר בגלל שיש לי שם ספה ללחוץ מתח ומקבילים)
סליחה על החפירה תודה לעונים

קצת לא ברור מה אתה מחפש.
אתה יודע, בשביל סקוואט לא מספיק רק מוט, צריך גם כלוב ופלטות.

• פותח/ת השרשור
יש לי פלטות השאלה אם שווה להשקיע בשביל התרגילים האלה (סקוואט ודדליפט ועוד') ולעשות סקוואט כשהמוט על המקבילים?האם זה בטוח מספיק ??
או להישאר עם מה שיש ולעבוד רגליים עם פיסטולים ולאנג'ים (יש לי משקולות מתברגות כל אחת 30 kg )

סקוואט ממקבילים זה לא בטוח, ממליץ לך לקנות כלוב ומוט נורמל אם יש לך כבר פלטות ומקום.

• פותח/ת השרשור
זהו הבעיה שזה מקום ציבורי ופתוח ואין לי מקום לכלוב בבית טוב לא משנה נמשיך עם מה שיש..תודה רבה 😃

Back
למעלה תחתית