הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשר להחליף חתירה עם מוט במתח?

Evyatar0231

מושעה
170
16
נק' מוניטין:
16
170
16
מדבר על התכנית הלינארית. כרגע אני עושה חתירה עם מוט ולא ממש מת התרגיל,אפשר לעשות מתח רחב ולהוסיף משקל עם ההתקדמות?
כרגע אני עושה חתירה עם פירמידה 5X5. אם אני רוצה להחליף במתח לעשות את אותה כמות החזרות והסטים למקסימום משקל?

בעיקרון אפשרי לדעתי, עשיתי ככה בזמנו כשעשיתי לינארית. הבעיה שאתה לא יכול לעשות פירמידה, אלא אם אתה מתח עם משקל שהוא בערך כמו המשקל גוף שלך. הייתי עושה פשוט 3 חמישיות עם אותו משקל.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אפשרי לדעתי, עשיתי ככה בזמנו כשעשיתי לינארית. הבעיה שאתה לא יכול לעשות פירמידה, אלא אם אתה מתח עם משקל שהוא בערך כמו המשקל גוף שלך. הייתי עושה פשוט 3 חמישיות עם אותו משקל.
אז אתה מתכוון לעשות מתח 3X5 אבל עם אותו משקל בערך שאני עושה בחתירה? כלומר להוסיף משקל על עצמי בחגורה?

אז אתה מתכוון לעשות מתח 3X5 אבל עם אותו משקל בערך שאני עושה בחתירה? כלומר להוסיף משקל על עצמי בחגורה?
להוסיף משקל כן. בלי קשר לכמה אתה עושה חתירה, תעשה מתח עם משקל שאתה יכול לעשות 3X5 ותוסיף כל שבוע.

מדבר על התכנית הלינארית. כרגע אני עושה חתירה עם מוט ולא ממש מת התרגיל,אפשר לעשות מתח רחב ולהוסיף משקל עם ההתקדמות?
כרגע אני עושה חתירה עם פירמידה 5X5. אם אני רוצה להחליף במתח לעשות את אותה כמות החזרות והסטים למקסימום משקל?
אפשר ולדעתי גם מומלץ. חתירה עם מוט זה לדעתי תרגיל מיותר, סתם מעמיס על הגב ללא סיבה אמיתית
אבל הייתי עושה צ׳ין אפס במקום מתח רחב

מצטרף להמלצה על צ'ין אפס, פספסתי משום מה את העניין של מתח רחב.

Back
למעלה תחתית