נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי אומר סביב ה 17 א.ש אבל ממש קשה לראות בתמונות האלה.
לגביי ההתקדמות..
יעזור אם תשים תמונה של לפני.
ותכתוב את משקלי העבודה שהתחלת בהם ואת אלה שאתה נמצא בהם עכשיו.
סה"כ נראה שהחזה גודל יפה.
אין תמונה של הגב אז אי אפשר לדעת.
כנ"ל לרגליים.
עלית לא מעט בשומן (היית על איזה 10 אחוז לפני) אבל ההתקדמות יפה לדעתי,
יש לך עוד מה לתת 😃
על איזה פלוס קלורי אתה?
כן עליתי הרבה וזה היה קשה 😃
הייתי החודש הזה על ניטרלי כי היה לי קשה אם הבית ספר לאכול
אבל עכשיו התחלתי להתאמץ יותר ולאכול בפלוס של 500 נקווה להחזיק מעמד ולעלות
בהצלחה.
תפתח לוג ותעדכן אותנו 😃
חבל שאתה לא שומר על תזונה כמו שצריך הייתה חטוב לפני כרגע אתה על אחוז שומן גבוהה יחסית , אפשר לעשות SS גם בלי לאכול כמו חזיר אלא לפי תפריט
כן אני יודע שעליתי הרבה אבל אני שמח אם איך שאני עכשיו,לא מפריע לי שאין לי "קוביות"
בכללי עכשיו המטרה שלי לפתח כוח בסיסי ואז לעשות חיטוב לעבור לסגנון אימונים בודיבילדינג
השינוי במשקלי העבודה שלך גם לא היה כל כך גדול יחסית למשקל גוף שעליתה גם זה יכול לתת לך נקודמה למחשבה למה השמנתה ככהכן אני יודע שעליתי הרבה אבל אני שמח אם איך שאני עכשיו,לא מפריע לי שאין לי "קוביות"
בכללי עכשיו המטרה שלי לפתח כוח בסיסי ואז לעשות חיטוב לעבור לסגנון אימונים בודיבילדינג
השינוי במשקלי העבודה שלך גם לא היה כל כך גדול יחסית למשקל גוף שעליתה גם זה יכול לתת לך נקודמה למחשבה למה השמנתה ככה
בהצלחה בהמשך הדרך ממליץ לך להתרכז בעיניין
כן גם במשך השנתיים האלה עשיתי סתם תוכניות כמו abc וכאלה דברים אז לא התחזקתי הרבה
אבל עכשיו התחלתי ללמוד ולאכול ולהתאמן רציני יותר, אבל תודה אחי
לומדים מטעויות העיניין שאחרי חיטוב אתה לא תראה שינוי ויזואלי גדול מבחינת מסת שריר עם משקלים כאלה , חבל מאוד תלמד להיות על מאזן קלורי של 500-700 במקרה של SS ויותר תשקיע במשקלי עבודהכן גם במשך השנתיים האלה עשיתי סתם תוכניות כמו abc וכאלה דברים אז לא התחזקתי הרבה
אבל עכשיו התחלתי ללמוד ולאכול ולהתאמן רציני יותר, אבל תודה אחי
בהצלחה,
תעדכן 😃
לומדים מטעויות העיניין שאחרי חיטוב אתה לא תראה שינוי ויזואלי גדול מבחינת מסת שריר עם משקלים כאלה , חבל מאוד תלמד להיות על מאזן קלורי של 500-700 במקרה של SS ויותר תשקיע במשקלי עבודה
היו לך קוביות מעוררות קנאה.
כמעט כתבתי הלוואי עלי קוביות כאלה, עד שראיתי את תמונות ההמשך.
אני הייתי מחטב ואז עושה מסה נקייה.
בערך כמו להגיד שבתוך סלע מכוער מסתתר פסל מדהים. צריך רק לסתת 😲הן עדיין שם מתחת לשומן 😃
בערך כמו להגיד שבתוך סלע מכוער מסתתר פסל מדהים. צריך רק לסתת 😲
מאחל לך בהצלחה להגיע אליהן בחזרה 😛
רק עכשיו שמתי לב לכמה עלית בחודש..
18 ק"ג?
וואו.
תוריד קצת הילוך..