הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

STING מגיע ל WWE (למי שלא ידע)

ביל גולדברג ה-מתאבק!
החזרתם אותי כמה שנים אחורה.....
לא ידעתי שהוא ניצח את ברוק לסנר, זכרתי שתמיד הפריעו להם.

לא חושב שיהיה טייקר-סטינג ברסלמניה
קודם כל טייקר פשוט לא יכול לתת עוד קרב טוב וראינו את זה בקרב מול לסנר שהיה אחד מהקרבות הגרועים בקריירה של טייקר
ובנוסף בונים פיוד על ההנהלה סטינג נגד טריפל H

ההרגשה שכבר אין מתאבקים כמו פעם... כולם היום חובבנים שמתחלפים ולא עומדים בלחץ.

איפה הימים שהיה את שון מייקלס, אדג', בארט הארט, רייזר רמון, אנדרטייקר וכו'...

סי אמ פאנק האהוב על הקהל רב עם מקמהמן ועזב את הארגון, ג'ון סינה כבר נמאס על כולם

היחידים שמעריכים אותם באמת הם דניאל בריאן, ברוק לסנר ורנדי אורטון.

וגם הפיודים האלה כבר נמאסו..

סי אמ פאנק האהוב על הקהל רב עם מקמהמן ועזב את הארגון, ג'ון סינה כבר נמאס על כולם

בזירה יש מתאבקים לא פחות טובים מפעם כמו רולינס, סזארו וזיגלר

איזה באסה, שקראתי את הכותרת וראיתי String, חשבתי שמדובר בזמר העתיק.
אתם בטוח מכירים אותו, את השיר הזה במיוחד :
דלגו ל- 0:48

מסכים שהפיודים קצת לעוסים אבל המתאבקים היום הרבה יותר טובים מפעם, בחייך, הוגאן מתאבק נוראי ביחס למה שיש היום, כל שנה המתאבקים אתלטיים וגדולים יותר.
תראה את רייבק, רולינס, ריינס , רוסב, זיגלר וכו

מעולם לא הבנתי מה מעניין בלראות הצגה של אנשים נלחמים.
ומה פשר המשפט "ברוק אחר כך השפיל את האנדרטייקר, ובגדול". כאילו, אתם יודעים שהם היו יכולים להחליט לפני כן שתוצאות הקרב יהיו הפוכות?
מה מסקרן בזה? בMMA זה מסקרן לראות מי יותר טוב, זה מובן. אתם רוצים להגיד לי שזה מסקרן אתכם לדעת מה הבמאים של הWWE החליטו שיקרה בקרב? מה מעניין בזה?
כאילו אשכרה דנים במי ינצח וכאלה? איפה הקטע בלהבין שזה לא תלוי בכמה הוא חזק או מבריק או זריז או אתלט או טכני, אלא שזה תלוי במה הבמאי יחליט?

את כל הדברים האלה אתם מפספסים? תסבירו לי.

ומה פשר המשפט "ברוק אחר כך השפיל את האנדרטייקר, ובגדול". כאילו, אתם יודעים שהם היו יכולים להחליט לפני כן שתוצאות הקרב יהיו הפוכות?
מה מסקרן בזה? בMMA זה מסקרן לראות מי יותר טוב, זה מובן. אתם רוצים להגיד לי שזה מסקרן אתכם לדעת מה הבמאים של הWWE החליטו שיקרה בקרב? מה מעניין בזה?
כאילו אשכרה דנים במי ינצח וכאלה? איפה הקטע בלהבין שזה לא תלוי בכמה הוא חזק או מבריק או זריז או אתלט או טכני, אלא שזה תלוי במה הבמאי יחליט?

אז ככה:
1. אל תסתכל על זה כמו שאתה מסתכל על MMA, תסתכל על זה כסדרה (גם היא מבויימת ואתה לא יודע מה יקרה בה).
2. לטעמי לפחות זה מדהים לראות אדם ששוקל 130 קילו עם יכולות אתלטיות כל כך מרהיבות, הם באמת עושים שם דברים שאי אפשר להאמין שהם יוצאים בחיים משם (יש כמה מתאבקים שגם נהרגו בקרב).
3. יש אלמנט של תחרות, הבמאיים לא נותנים את האליפות למי שאין ביצועים, יש כמה קריטריונים שצריך לעמוד בהם בשביל זה, התחרות היא בגדול בין זוגות, כל זוג חייב להיות מרשים יותר מהזוג שלפניו או אחריו, הם לא מתכננים את הקרבות אחד לאחד, רק הסוף הוא בעצם ידוע, כל השאר זה אלתורים.
4. מדברים כל כך על הקרב של אנדרטייקר כי הוא נפצע בו על אמת והוא לא כשיר לחזור לזירה.

אני רואה את זה מידי פעם בעיקר בגלל הסיבה שרשמתי בסעיף 2, הדרמה לא ממש מעניינת אותי, אבל הביצועים שם מרהיבים מאד וממש נחמד לראות איך הם כל פעם מתעלים על עצמם מבחינת ביצועים גופניים.

• פותח/ת השרשור

הסיבה היחידה שאני מסוגל לראות קרב ב WWE היום זה רק כשמישהו מפעם חוזר (כמ סטינג או אנדרטייקר וכאלה) כי גדלתי על זה,
אבל הכל מתוסרט שם וזה ידוע.
תן לי לראות WWF ישן ואני עדיין אהנה, הדמויות האלה היו גיבורי על בשבילי בשנות ה90, רק מי שעבר את התקופה הזאת יבין מה הלך כאן 😃

חוץ מזה,
אם מישהו מעוניין לראות היאבקות יותר נקייה מבחינת טכניקה ופחות תסריטים, שיציץ ב WCCW העתיק.
אבל כמו ש DDT אמר, זה SHOW ואין מה לעשות.

גם השם אומר ש - World Wrestling Entertainment\

נטו בידור 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית