עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההרגשה שכבר אין מתאבקים כמו פעם... כולם היום חובבנים שמתחלפים ולא עומדים בלחץ.
איפה הימים שהיה את שון מייקלס, אדג', בארט הארט, רייזר רמון, אנדרטייקר וכו'...
סי אמ פאנק האהוב על הקהל רב עם מקמהמן ועזב את הארגון, ג'ון סינה כבר נמאס על כולם
היחידים שמעריכים אותם באמת הם דניאל בריאן, ברוק לסנר ורנדי אורטון.
וגם הפיודים האלה כבר נמאסו..
\מוזמן לפתוח אחדמעניין , יש אשכול ל WWE .
למה אין אשכול ל MMA ....
מעניין , יש אשכול ל WWE .
למה אין אשכול ל MMA ....
איך אתם מסוגלים לראות 'ספורט' מבויים ומכור מראש?
ההרגשה שכבר אין מתאבקים כמו פעם... כולם היום חובבנים שמתחלפים ולא עומדים בלחץ.
איפה הימים שהיה את שון מייקלס, אדג', בארט הארט, רייזר רמון, אנדרטייקר וכו'...
סי אמ פאנק האהוב על הקהל רב עם מקמהמן ועזב את הארגון, ג'ון סינה כבר נמאס על כולם
היחידים שמעריכים אותם באמת הם דניאל בריאן, ברוק לסנר ורנדי אורטון.
וגם הפיודים האלה כבר נמאסו..
סרט קולנוע זה תרבות ופנאי, לא ספורט!בדיוק כמו שאתה רואה סרט בקולנוע - מבויים ומכור מראש
ג'ון סינה אח
מעולם לא הבנתי מה מעניין בלראות הצגה של אנשים נלחמים.
ומה פשר המשפט "ברוק אחר כך השפיל את האנדרטייקר, ובגדול". כאילו, אתם יודעים שהם היו יכולים להחליט לפני כן שתוצאות הקרב יהיו הפוכות?
מה מסקרן בזה? בMMA זה מסקרן לראות מי יותר טוב, זה מובן. אתם רוצים להגיד לי שזה מסקרן אתכם לדעת מה הבמאים של הWWE החליטו שיקרה בקרב? מה מעניין בזה?
כאילו אשכרה דנים במי ינצח וכאלה? איפה הקטע בלהבין שזה לא תלוי בכמה הוא חזק או מבריק או זריז או אתלט או טכני, אלא שזה תלוי במה הבמאי יחליט?
את כל הדברים האלה אתם מפספסים? תסבירו לי.
מעולם לא הבנתי מה מעניין בלראות הצגה של אנשים נלחמים.
ומה פשר המשפט "ברוק אחר כך השפיל את האנדרטייקר, ובגדול". כאילו, אתם יודעים שהם היו יכולים להחליט לפני כן שתוצאות הקרב יהיו הפוכות?
מה מסקרן בזה? בMMA זה מסקרן לראות מי יותר טוב, זה מובן. אתם רוצים להגיד לי שזה מסקרן אתכם לדעת מה הבמאים של הWWE החליטו שיקרה בקרב? מה מעניין בזה?
כאילו אשכרה דנים במי ינצח וכאלה? איפה הקטע בלהבין שזה לא תלוי בכמה הוא חזק או מבריק או זריז או אתלט או טכני, אלא שזה תלוי במה הבמאי יחליט?
את כל הדברים האלה אתם מפספסים? תסבירו לי.