הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה במסה

• פותח/ת השרשור ShonGtx
  • פורסם בתאריך

ShonGtx

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
אהלן חבר׳ה,

אני רוצה להעלות במסה, עד עכשיו סתם הלך לי כסף על שטויות, אמרו לי לא לקחת גיינר כי זה עושה שומן עודף או משהו כזה, אז קניתי אבקת חלבון ואכלתי הרבה, כנראה בגלל שלא ידעתי מה לאכול ואיך וכמה אז לא קאו כ״כ שיפור.

אני רוצה אחת ולתמיד להתחיל מסה כמו שצריך, ואם צריך גיינר אז אני יקנה גם גיינר, אני רוצה לדעת כל כמה זמן לאכול, מתי לקחת גיינר וכו׳.

תודה רבה לעוזרים, אני בערך 1.83 ושוקל 68.

ועוד שאלה נוספת אני חייל כרגע האם להוציא את הציפוי בשניצל זה אותם ערכים כמו חזה עוף? סבבה להוציא את הציפוי ולאכול בתור חלבון? כי אין אצלנו חזה עוף בבסיס.

תודה חברים! מעריך ותודה לעוזרים

אהלן חבר׳ה,

אני רוצה להעלות במסה, עד עכשיו סתם הלך לי כסף על שטויות, אמרו לי לא לקחת גיינר כי זה עושה שומן עודף או משהו כזה, אז קניתי אבקת חלבון ואכלתי הרבה, כנראה בגלל שלא ידעתי מה לאכול ואיך וכמה אז לא קאו כ״כ שיפור.

אני רוצה אחת ולתמיד להתחיל מסה כמו שצריך, ואם צריך גיינר אז אני יקנה גם גיינר, אני רוצה לדעת כל כמה זמן לאכול, מתי לקחת גיינר וכו׳.

תודה רבה לעוזרים, אני בערך 1.83 ושוקל 68.

ועוד שאלה נוספת אני חייל כרגע האם להוציא את הציפוי בשניצל זה אותם ערכים כמו חזה עוף? סבבה להוציא את הציפוי ולאכול בתור חלבון? כי אין אצלנו חזה עוף בבסיס.

תודה חברים! מעריך ותודה לעוזרים

👋

קודם כל ממליץ לך בחום להקדיש מס' דקות לקרוא את המאמרים הבאים, זה ייתן לך קצת מידע בנושא.

https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

https://www.kilogram.co.il/856/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-העלאה-במסת-ה/

https://www.kilogram.co.il/741/הפילוסופיות-בהעלאה-במסת-השריר/

לאחר שקראת,

מס' דגשים בנושא עלייה במסה.

קודם כל גש לאחד ממחשבוני ה RMR באינטרנט, וחשב אותו לפי ערכי הגיל\גובה\משקל שלך.
הכפל ב 1.2 ורשום לך שזוהי ההוצאה הנייטרלית שלך ביום ללא פעילות גופנית.

שנית כל,
כדי להתחיל לעלות במסה אתה צריך להיות בפלוס קלורי - משמע לאכול יותר ממה שאתה שורף. במהלך היממה.
לרוב כדאי להתחיל מפלוס של 200-300 קלוריות מעל הנייטראלי ולאחר מכן מעלים בכל פעם שמרגישים שנתקעים במשקלי העבודה.
בד"כ מעלים עד 500, אבל יש מקרים שמגיעים אפילו ל 700.
אתה יכול לאכול שניצל, במיוחד אם אתה במסה.. לא יקרה כלום,
אבל שים דגש על כמות חלבון מספיקה (1.8-2.5 פר משקל גוף), מספיק פחמימות ושומן שהמינימום הרצוי הוא לפחות פי 0.8 ממשקל הגוף שלך.

מה בנוגע לאימונים? מהי התוכנית שלך?
מה משקלי העבודה? לפי המשקל שלך אני מניח שדי נמוכים, אז הייתי ממליץ לך לפני שתלך על פיצולים ו AB ושלל תוכניות שונות לשקול לעשות FBW או SS.
זה ייתן לך לאחר מס' חודשים משקלי עבודה ובסיס טוב להתחיל ממנו.

מעבר לכך,
מים ושינה טובה (7-8 שעות) הכרחיים.

תוספי תזונה שיכולים לעזור לגוף להתאושש ולהיות חזקים יותר - קריאטין, מולטי-ויטמין,מגנזיום. ממליץ.
בעיקר על קריאטין.

לכל שאלה,
אנחנו כאן 😃

בהצלחה, פתח לוג ועדכן אותנו 🚬🤪🚬

• פותח/ת השרשור
וואו לא ציפיתי לכזאת תמיכה ועזרה מהירה! חח תודה רבה!
ממש קשה לי כל העניין הזה ומסובך אני ינסה עכשיו לקרא מה שרשמת ולהבין יותר. תודה רבה!!

הכי חשוב , לאחר בניית תפריט תזונה, להשתדל לאכול כמה שפחות גאנק פוד בכדי לא להפוך לגוש שומן 😆.. תשתדל להכיל פחמימה טובה כגון - אורז,כסמת,אטריות וכו...
שומן חיוני - אגוזים ,טחינה ,אבוקדו ושמן זית
וכמובן חלבון איכותי - טונה,ביצים, עופות ודגים..
בהצלחה!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית