- פותח/ת השרשור
עדכון אחרי אימון גב,מרגיש מעולה!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשארת גדול גבר, מחזיק ממךעדכון אחרי אימון גב,מרגיש מעולה!
שמח לשמוע,תודה רבהנשארת גדול גבר, מחזיק ממך
תראה,אגיד לך מניסיון שלי וממה ששמתי לב לגבי השאר,הרבה נערים עם התלהבות רבה מגיעים לעולם המקצועי.ניראה פיצוץ!
לא מרגיש שאתה מוותר על חלום?
לא היה שאיפה להגיע לטופ?
החלטת שאתה מפסיק לזמן הקרוב או לתמיד?
אני בגיל שלך גם בן 18 בקושי שבוע וזה תמיד נראה קורץ חומרים, הרי זה כמו קסם.
תמיד יש לי בראש שאני אזריק בגיל 21.
אני בטוח שגם אתה היית ככה... אז מה השתנה? יותר מידי הקרבה/סיכון?
הרי המון אנשים עושים את זה והם בסדר גמור. (נראים ככה.)
קודם כל, זה ממש לא קסם.. להגיד כזה משפט זה פספוס של כל המהות בלקיחת סטרואידים. זה לא ״קסם״ ולא ״מזרז תהליכים״. אני יודע שהמשפט הזה: ״בסייקל אתה צריך להשקיע פי כמה ממישהו שלא בסייקל״, הוא נדוש ונאמר פה הרבה בפורום ובעיקר על ידי אנשים שראו את תום פעם אחת כותב את זה ומאז הם מצטטים אותו וחושבים שהם האני רמבוד..אני בגיל שלך גם בן 18 בקושי שבוע וזה תמיד נראה קורץ חומרים, הרי זה כמו קסם.
תמיד יש לי בראש שאני אזריק בגיל 21.
חח ענית לעצמך. באמת כל האנשים שלוקחים סטרואידים נראים בסדר. אבל אתה יכול להיות בטוח שזה דפק משהו אצלם, אפילו משהו שולי וקטן אבל זה עשה משהו. וכל סייקל נוסף שעושים וכל חומר שמוסיפים או מינון שמעלים רק תורם לעניין.הרי המון אנשים עושים את זה והם בסדר גמור. (נראים ככה.)
אני לא חושב שהוא איכשהו הבהיר שחומרים זה קסם או כל חשיבה כזאת.קודם כל, זה ממש לא קסם.. להגיד כזה משפט זה פספוס של כל המהות בלקיחת סטרואידים. זה לא ״קסם״ ולא ״מזרז תהליכים״. אני יודע שהמשפט הזה: ״בסייקל אתה צריך להשקיע פי כמה ממישהו שלא בסייקל״, הוא נדוש ונאמר פה הרבה בפורום ובעיקר על ידי אנשים שראו את תום פעם אחת כותב את זה ומאז הם מצטטים אותו וחושבים שהם האני רמבוד..
אז ככה, אתה יכול לקחת סטרואידים ולגדול והאמת-גם בלי להשקיע יותר ממישהו שלא בסייקל.
הקטע הוא גם למקסס את הסייקל וגם לשמור על התוצאה אחר כך. אלו שני דברים שבלי לדעת מה אתה עושה/להגיע מוכן/להשקיע המון, אתה לא תצליח לבצע.
אז אני מזמין אותך לקחת את הקסמים האלה ולראות כמה אתה ועוד הרבה אנשים שחושבים כמוך טועים..
חח ענית לעצמך. באמת כל האנשים שלוקחים סטרואידים נראים בסדר. אבל אתה יכול להיות בטוח שזה דפק משהו אצלם, אפילו משהו שולי וקטן אבל זה עשה משהו. וכל סייקל נוסף שעושים וכל חומר שמוסיפים או מינון שמעלים רק תורם לעניין.
נו באמת,נראה לך שהפסקתי להתאמן? ממש לא.איך נראים האימונים שלך ?
מי בחינת נפח אימונים וטווחי חזרות ?
פיצולים מועדפים ? וכולי ...
החלטת שאתה יורד מהחומרים או מהאימונים עצמם לא הבנתי
תשמע אתה צודק, לפתח גוף זה אחד המקצועות היותר רעים שיש.תראה,אגיד לך מניסיון שלי וממה ששמתי לב לגבי השאר,הרבה נערים עם התלהבות רבה מגיעים לעולם המקצועי.
מן הסתם שגם מגיע עניין החומרים יחד,אבל ברגע שיש לך 'רעל' גבוהה למשהו כל ההשלכות של אותו עיסוק יהיה בצד,
אתה תתייחס בעיקר ללהשתפר ולגדול ולהגיד לעצמך 'אני אקח מקום ראשון,אני אתחרה ואנצח','כולם אדעו מי אני' ועוד
ברגע שמגיע לשם שינוי הרגע של החשיבה ולהשים בצד את המורעלות שלך,אתה מתחיל לחשוב. האם זה שווה את זה?
ואז יש 2 אפשרויות לפרישה - הרוב - חוסר מוטיבציה והשאר חשיבה עמוקה.
אני חייב לציין שלא פרשתי אף פעם מחוסר מוטיבציה .
ישנם הרבה נזקים והשלכות בפיתוח גוף,בין היתר גם כתוצאה מארח החיים שמשפיע על בילויים ועוד.
אחרי החשיבה העמוקה אתה שואל את עצמך האם אתה מוכן להחשף לכל כך הרבה סכנות בשביל שרירים? בשביל תארים?
האם אתה מוכן לוותר ככל הנראה על השכלה רחבה (הרוב) ולהתעסק בזה? האם אתה תצטרך להסתמך על זה שנים לגבי שנים?
מי שיעשה מספיק חושבים עם עצמו יקח מאזניים ויגיד לעצמו במה הוא מעדיף - להגיע רחוק בעיסוק הזה,להתמסר לארח הזה ולפגוע בצורה חריגה מאוד בבריאות והוא מוכן להקריב את כל ההשלכות או שהוא פשוט מפסיק,מבין שזה לא שווה לו ספציפית את זה.
אז כן ברור שהיו שאיפות,לדעתי היה לי גם פוטנציאל טוב מאוד כמפתח גוף והאמנתי בעצמי,רציתי להסתכל על עצמי כמה שנים קדימה כאחד שמגיע לרמות גבוהות מאוד וזה היה אפילו אגיד החלום שלי.
החלטתי שאני אפסיק,אולי לתמיד אולי לשנים הבאות.
מקווה שהבהרתי את עצמי מספיק כי אני מאוד מנסה לתת את כל התמונה למי שרוצה להתחיל.
דרך אגב תודה רבה 😃
מקווה שהבהרתי את עצמי מספיק כי אני מאוד מנסה לתת את כל התמונה למי שרוצה להתחיל.
דרך אגב תודה רבה 😃
קודם כל, זה ממש לא קסם.. להגיד כזה משפט זה פספוס של כל המהות בלקיחת סטרואידים. זה לא ״קסם״ ולא ״מזרז תהליכים״. אני יודע שהמשפט הזה: ״בסייקל אתה צריך להשקיע פי כמה ממישהו שלא בסייקל״, הוא נדוש ונאמר פה הרבה בפורום ובעיקר על ידי אנשים שראו את תום פעם אחת כותב את זה ומאז הם מצטטים אותו וחושבים שהם האני רמבוד..
אז ככה, אתה יכול לקחת סטרואידים ולגדול והאמת-גם בלי להשקיע יותר ממישהו שלא בסייקל.
הקטע הוא גם למקסס את הסייקל וגם לשמור על התוצאה אחר כך. אלו שני דברים שבלי לדעת מה אתה עושה/להגיע מוכן/להשקיע המון, אתה לא תצליח לבצע.
אז אני מזמין אותך לקחת את הקסמים האלה ולראות כמה אתה ועוד הרבה אנשים שחושבים כמוך טועים..
בטח שזוכר חחח היית עושה תוכניות כוח והיינו מתכתבים שם בפרטי בפורום...הבהרת את עצמך ואני אפילו מזדהה איתך בחלק מהדברים ;)
תודה על התגובה!
סתם מתעניין אם אתה זוכר, היית עוזר לי ממש בתחילת דרכי לפני שנה וחצי או שנתיים.
היינו מדברים בפייסבוק והיית תמיד בילדר ואני הייתי בראש של ליפטינג והתווכחנו על זה ועל המבנה גוף שלך/שלי.
גם דיברנו על זה שאתה אוהב להרים כבד אבל היית צריך להפסיק לטובת הבילדינג.
תקופת FXP:P:
אבשי, זוכר במקרה? זה היה ממש מזמן.
אני דווקא שומע מאנשים שמשתמשים שזה כמו קסם...
יש גם כוכב יוטיוב (ניארלי שאליוט) שאומר שזה פועל כמו קסם.
לא התכוונתי שאתה לוקח ובום גודל בלי השקעה, התכוונתי שמבחינת תוצאות זה כמו קסם ולדעתי לפחות זה נכון.
להגיד שזה לא פועל כמו קסם זה לשקר לעצמך. 😛
שוב, לא התכוונתי שאין השקעה/עבודה וכו'.
אבל התוצאות זה כמו לחזור להיות מתאמן מתחיל אם לא יותר מזה. (לפי מה ששמעתי/קראתי.)
רק כדי לזרוע קצת אור על הנושא שדיון פה טיפה , אני בחיים לא אבין איך למתוח את הגבול הדק הזה בין לתת הכול בשביל הגוף מאשר לרדוף אחרי דברים אחרים בחיים... מתסכל ברמות.
נכון,אבל אתה לא יכול להכנס לנעליים של אחרים והמטרות שלהם,אם זה מה שבראש שלהם והאהבה שלהם ובחרו ככה אחרי הכל, בכבוד שיהיה בהצלחה .רק כדי לזרוע קצת אור על הנושא שדיון פה טיפה , אני בחיים לא אבין איך למתוח את הגבול הדק הזה בין לתת הכול בשביל הגוף מאשר לרדוף אחרי דברים אחרים בחיים... מתסכל ברמות.
תודה רבה גברנראה אש!
מה המשקל & גובה?
תודה רבה תגובה משמחת ביותר!נראה מצויין סהר תשמע אני רוצה להגיד לך שעם כל מה שהשגת בפיתוח גוף מקצועי הרי הייתה על במה וקצפת מקום ראשון מכובד ביותר של הארגון המוכר בעולם, אתה יכול להראות את התמונה הזאת לילדים שלך ולהתגאות.
לסטרואידים יש המון יתרונות אבל גם חסרונות.
עם כל הכבוד שזה עוזר להתקדמות והכל אם נסתכל על זה בפנים כאלה ואחרים כמו פן בריאותי כלכלי חברתי ועוד זה רק פוגע.
סטרואידים מביאים לך קשיחות, מראה יותר חטוב,שהשאיר יושב עליך טוב יותר ויפה יותר בדיוק מה שמתאים לבמה.
אין לך מה לדאוג תשקיע גם בפיתוח גוף וגם בעניינים אחרים וזה יעלה לך את החשק להתאמן למרות שיש המון אבל אף אחד מאיתנו לא יוכל להגיד איזה חוזקים מנטליים נפשיים בריאותיים כדי להגיע ל אולימפיה.