הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה עדכון והפעם בדרך אחרת

• פותח/ת השרשור סהר
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
עדכון אחרי אימון גב,מרגיש מעולה!

קבצים מצורפים

• 10931457_921722027848773_6369766009570246194_n.jpg
    10931457_921722027848773_6369766009570246194_n.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 318
  • 10906389_921715441182765_4965483937393465911_n.jpg
    10906389_921715441182765_4965483937393465911_n.jpg
    KB 35.5 · צפיות: 329
  • 10933808_921715244516118_7368662537334735783_n.jpg
    10933808_921715244516118_7368662537334735783_n.jpg
    KB 36.5 · צפיות: 375
  • 10923335_921715887849387_8056268906889411996_n.jpg
    10923335_921715887849387_8056268906889411996_n.jpg
    KB 59.5 · צפיות: 302
  • פותח/ת השרשור
נשארת גדול גבר, מחזיק ממך
שמח לשמוע,תודה רבה
אוטוטו נכנס לדיאטה יותר אינטנסיבית בשביל לרדת לאחוז שומן נמוך יותר,מקווה שהכל יעבור חלק
והקצב יהיה טוב. אני אעדכן אחת לכמה ימים

• פותח/ת השרשור
טוב התחלתי דיאטה והכנסתי את הגוף לשוק מהיר ויומיים על 0 פחמימה כבר ומחר ואז מעלה לאזור ה80
מתכנן ככה בערך לכ-4 שבועות ולרדת לאחוז שומן די נמוך ושירצה אותי.
הרגשתי מעולה באימון פאמפ מטורף ובכלל הרגשה שגדלתי מאוד!

קבצים מצורפים

• 1620539_923379407683035_7358720605753394749_n.jpg
    1620539_923379407683035_7358720605753394749_n.jpg
    KB 51.1 · צפיות: 272
  • 10384666_923379671016342_8204881581206110713_n.jpg
    10384666_923379671016342_8204881581206110713_n.jpg
    KB 48.8 · צפיות: 267
  • 10385464_923379811016328_7937322957776112416_n.jpg
    10385464_923379811016328_7937322957776112416_n.jpg
    KB 45.8 · צפיות: 272
  • 1982309_923379511016358_1413591175499734319_n.jpg
    1982309_923379511016358_1413591175499734319_n.jpg
    KB 49.1 · צפיות: 299
ניראה פיצוץ!
לא מרגיש שאתה מוותר על חלום?
לא היה שאיפה להגיע לטופ?
החלטת שאתה מפסיק לזמן הקרוב או לתמיד?

אני בגיל שלך גם בן 18 בקושי שבוע וזה תמיד נראה קורץ חומרים, הרי זה כמו קסם.
תמיד יש לי בראש שאני אזריק בגיל 21.
אני בטוח שגם אתה היית ככה... אז מה השתנה? יותר מידי הקרבה/סיכון?
הרי המון אנשים עושים את זה והם בסדר גמור. (נראים ככה.)

• פותח/ת השרשור
ניראה פיצוץ!
לא מרגיש שאתה מוותר על חלום?
לא היה שאיפה להגיע לטופ?
החלטת שאתה מפסיק לזמן הקרוב או לתמיד?

אני בטוח שגם אתה היית ככה... אז מה השתנה? יותר מידי הקרבה/סיכון?
תראה,אגיד לך מניסיון שלי וממה ששמתי לב לגבי השאר,הרבה נערים עם התלהבות רבה מגיעים לעולם המקצועי.
מן הסתם שגם מגיע עניין החומרים יחד,אבל ברגע שיש לך 'רעל' גבוהה למשהו כל ההשלכות של אותו עיסוק יהיה בצד,
אתה תתייחס בעיקר ללהשתפר ולגדול ולהגיד לעצמך 'אני אקח מקום ראשון,אני אתחרה ואנצח','כולם אדעו מי אני' ועוד
ברגע שמגיע לשם שינוי הרגע של החשיבה ולהשים בצד את המורעלות שלך,אתה מתחיל לחשוב. האם זה שווה את זה?
ואז יש 2 אפשרויות לפרישה - הרוב - חוסר מוטיבציה והשאר חשיבה עמוקה.
אני חייב לציין שלא פרשתי אף פעם מחוסר מוטיבציה .
ישנם הרבה נזקים והשלכות בפיתוח גוף,בין היתר גם כתוצאה מארח החיים שמשפיע על בילויים ועוד.
אחרי החשיבה העמוקה אתה שואל את עצמך האם אתה מוכן להחשף לכל כך הרבה סכנות בשביל שרירים? בשביל תארים?
האם אתה מוכן לוותר ככל הנראה על השכלה רחבה (הרוב) ולהתעסק בזה? האם אתה תצטרך להסתמך על זה שנים לגבי שנים?
מי שיעשה מספיק חושבים עם עצמו יקח מאזניים ויגיד לעצמו במה הוא מעדיף - להגיע רחוק בעיסוק הזה,להתמסר לארח הזה ולפגוע בצורה חריגה מאוד בבריאות והוא מוכן להקריב את כל ההשלכות או שהוא פשוט מפסיק,מבין שזה לא שווה לו ספציפית את זה.
אז כן ברור שהיו שאיפות,לדעתי היה לי גם פוטנציאל טוב מאוד כמפתח גוף והאמנתי בעצמי,רציתי להסתכל על עצמי כמה שנים קדימה כאחד שמגיע לרמות גבוהות מאוד וזה היה אפילו אגיד החלום שלי.
החלטתי שאני אפסיק,אולי לתמיד אולי לשנים הבאות.
מקווה שהבהרתי את עצמי מספיק כי אני מאוד מנסה לתת את כל התמונה למי שרוצה להתחיל.
דרך אגב תודה רבה 😃

קודם כל, זה ממש לא קסם.. להגיד כזה משפט זה פספוס של כל המהות בלקיחת סטרואידים. זה לא ״קסם״ ולא ״מזרז תהליכים״. אני יודע שהמשפט הזה: ״בסייקל אתה צריך להשקיע פי כמה ממישהו שלא בסייקל״, הוא נדוש ונאמר פה הרבה בפורום ובעיקר על ידי אנשים שראו את תום פעם אחת כותב את זה ומאז הם מצטטים אותו וחושבים שהם האני רמבוד..
אז ככה, אתה יכול לקחת סטרואידים ולגדול והאמת-גם בלי להשקיע יותר ממישהו שלא בסייקל.
הקטע הוא גם למקסס את הסייקל וגם לשמור על התוצאה אחר כך. אלו שני דברים שבלי לדעת מה אתה עושה/להגיע מוכן/להשקיע המון, אתה לא תצליח לבצע.
אז אני מזמין אותך לקחת את הקסמים האלה ולראות כמה אתה ועוד הרבה אנשים שחושבים כמוך טועים..
חח ענית לעצמך. באמת כל האנשים שלוקחים סטרואידים נראים בסדר. אבל אתה יכול להיות בטוח שזה דפק משהו אצלם, אפילו משהו שולי וקטן אבל זה עשה משהו. וכל סייקל נוסף שעושים וכל חומר שמוסיפים או מינון שמעלים רק תורם לעניין.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, זה ממש לא קסם.. להגיד כזה משפט זה פספוס של כל המהות בלקיחת סטרואידים. זה לא ״קסם״ ולא ״מזרז תהליכים״. אני יודע שהמשפט הזה: ״בסייקל אתה צריך להשקיע פי כמה ממישהו שלא בסייקל״, הוא נדוש ונאמר פה הרבה בפורום ובעיקר על ידי אנשים שראו את תום פעם אחת כותב את זה ומאז הם מצטטים אותו וחושבים שהם האני רמבוד..
אז ככה, אתה יכול לקחת סטרואידים ולגדול והאמת-גם בלי להשקיע יותר ממישהו שלא בסייקל.
הקטע הוא גם למקסס את הסייקל וגם לשמור על התוצאה אחר כך. אלו שני דברים שבלי לדעת מה אתה עושה/להגיע מוכן/להשקיע המון, אתה לא תצליח לבצע.
אז אני מזמין אותך לקחת את הקסמים האלה ולראות כמה אתה ועוד הרבה אנשים שחושבים כמוך טועים..

חח ענית לעצמך. באמת כל האנשים שלוקחים סטרואידים נראים בסדר. אבל אתה יכול להיות בטוח שזה דפק משהו אצלם, אפילו משהו שולי וקטן אבל זה עשה משהו. וכל סייקל נוסף שעושים וכל חומר שמוסיפים או מינון שמעלים רק תורם לעניין.
אני לא חושב שהוא איכשהו הבהיר שחומרים זה קסם או כל חשיבה כזאת.
הוא דווקא התעניין ושאל שאלות ענייניות.
בכל מקרה אהבתי את התגובה שלך.
עריכה:
בעצם רק עכשיו ראיתי את 'זה נראה כמו קסם' חחחח.

איך נראים האימונים שלך ?
מי בחינת נפח אימונים וטווחי חזרות ?
פיצולים מועדפים ? וכולי ...

החלטת שאתה יורד מהחומרים או מהאימונים עצמם לא הבנתי

• פותח/ת השרשור
איך נראים האימונים שלך ?
מי בחינת נפח אימונים וטווחי חזרות ?
פיצולים מועדפים ? וכולי ...

החלטת שאתה יורד מהחומרים או מהאימונים עצמם לא הבנתי
נו באמת,נראה לך שהפסקתי להתאמן? ממש לא.
אימונים עם דגש לאזורים חלשים כמו טרפזים האמסטרינג וחזה בעיקר -ז'א או ווליום גבוהה יותר וכל מיני שיטות לקדם אותם.
עובד בצורה משתנה בין השרירים - יש שרירים שדורשים עבודה כבדה יותר,וכאלה שפחות.. תלוי באותם סיבים של השריר .
טווחי חזרות יכול להיות כשל מ6 חזרות ומעלה וגם מ30 חזרות.. משנה את זה לפעמים ואוהב גם לעבוד כבד וגם לתת פאמפ גבוהה.
אם אני אכנס לפרטי פרטים זה לא רלוונטי כי כל אחד והגנטיקה שלו והפרופורציות או השיפור ספציפית שצריך..

תראה,אגיד לך מניסיון שלי וממה ששמתי לב לגבי השאר,הרבה נערים עם התלהבות רבה מגיעים לעולם המקצועי.
מן הסתם שגם מגיע עניין החומרים יחד,אבל ברגע שיש לך 'רעל' גבוהה למשהו כל ההשלכות של אותו עיסוק יהיה בצד,
אתה תתייחס בעיקר ללהשתפר ולגדול ולהגיד לעצמך 'אני אקח מקום ראשון,אני אתחרה ואנצח','כולם אדעו מי אני' ועוד
ברגע שמגיע לשם שינוי הרגע של החשיבה ולהשים בצד את המורעלות שלך,אתה מתחיל לחשוב. האם זה שווה את זה?
ואז יש 2 אפשרויות לפרישה - הרוב - חוסר מוטיבציה והשאר חשיבה עמוקה.
אני חייב לציין שלא פרשתי אף פעם מחוסר מוטיבציה .
ישנם הרבה נזקים והשלכות בפיתוח גוף,בין היתר גם כתוצאה מארח החיים שמשפיע על בילויים ועוד.
אחרי החשיבה העמוקה אתה שואל את עצמך האם אתה מוכן להחשף לכל כך הרבה סכנות בשביל שרירים? בשביל תארים?
האם אתה מוכן לוותר ככל הנראה על השכלה רחבה (הרוב) ולהתעסק בזה? האם אתה תצטרך להסתמך על זה שנים לגבי שנים?
מי שיעשה מספיק חושבים עם עצמו יקח מאזניים ויגיד לעצמו במה הוא מעדיף - להגיע רחוק בעיסוק הזה,להתמסר לארח הזה ולפגוע בצורה חריגה מאוד בבריאות והוא מוכן להקריב את כל ההשלכות או שהוא פשוט מפסיק,מבין שזה לא שווה לו ספציפית את זה.
אז כן ברור שהיו שאיפות,לדעתי היה לי גם פוטנציאל טוב מאוד כמפתח גוף והאמנתי בעצמי,רציתי להסתכל על עצמי כמה שנים קדימה כאחד שמגיע לרמות גבוהות מאוד וזה היה אפילו אגיד החלום שלי.
החלטתי שאני אפסיק,אולי לתמיד אולי לשנים הבאות.
דרך אגב תודה רבה 😃
תשמע אתה צודק, לפתח גוף זה אחד המקצועות היותר רעים שיש.
ההשתעבדות היא טוטאלית והתמורה בארץ היא בדרך כלל אפסית או שהיא באה בצורה של קריאטין למקום הראשון.
בדרך כלל בגיל הזה יש הרבה שמתחילים סתם להתאמן ומתישהו כשהם רואים תוצאות הם נסחפים לגמרי ולפעמים גם לכיוונים של חומרים ומשם ישירות לבמה. אבל תמיד בצבא הם עוזבים את הספורט ואחר כך מוצאים מקצוע אמיתי שיפרנס אותם בכבוד.
לפי דעתי אפשר להמשיך ולאהוב את התחום, להתאמן, לעקוב ואפילו לעשות סייקל מדי פעם (במינונים ובכמות חומרים של חובבן) אבל לא צריך להשתעבד טוטאלית ולוותר על חיי חברה, אפשרות לרכוש השכלה ולחקור ולהתקדם בתחומים אחרים.. וזה נכון לגבי כל דבר בחיים דרך אגב, אפשר וצריך לעשות הכל השאלה היא המינון.
אני מאחל לך הצלחה בדרך החדשה שבחרת גבר. באמת שלפי דעתי עשית מהלך נכון

הגעתי למסקנה הזו גם , ואני חייב לציין ששום שריר לא שווה ולא יספק אותך בחיים האלה מאשר הדברים האמיתיים שמעניינים אותנו כבני אדם שזה קריירה, הגשמה עצמית וכמובן משפחה (לרובנו)

דרך אגב תודה רבה 😃

הבהרת את עצמך ואני אפילו מזדהה איתך בחלק מהדברים ;)
תודה על התגובה!
סתם מתעניין אם אתה זוכר, היית עוזר לי ממש בתחילת דרכי לפני שנה וחצי או שנתיים.
היינו מדברים בפייסבוק והיית תמיד בילדר ואני הייתי בראש של ליפטינג והתווכחנו על זה ועל המבנה גוף שלך/שלי.
גם דיברנו על זה שאתה אוהב להרים כבד אבל היית צריך להפסיק לטובת הבילדינג.
תקופת FXP:P:
אבשי, זוכר במקרה? זה היה ממש מזמן.

אני דווקא שומע מאנשים שמשתמשים שזה כמו קסם...
יש גם כוכב יוטיוב (ניארלי שאליוט) שאומר שזה פועל כמו קסם.
לא התכוונתי שאתה לוקח ובום גודל בלי השקעה, התכוונתי שמבחינת תוצאות זה כמו קסם ולדעתי לפחות זה נכון.
להגיד שזה לא פועל כמו קסם זה לשקר לעצמך. 😛
שוב, לא התכוונתי שאין השקעה/עבודה וכו'.
אבל התוצאות זה כמו לחזור להיות מתאמן מתחיל אם לא יותר מזה. (לפי מה ששמעתי/קראתי.)

יותר ממתאמן מתחיל. מה הקשר בין מקסום תוצאות לבין זה שזה לא פועל כמו קסם.. גם כטבעי צריך לקרוע תתחת פי שבעי כדי להגיע למקסימום.. בחומרים תעבור את המקסימום הטבעי שלך בלי יותר מדי חשבון

• פותח/ת השרשור
הבהרת את עצמך ואני אפילו מזדהה איתך בחלק מהדברים ;)
תודה על התגובה!
סתם מתעניין אם אתה זוכר, היית עוזר לי ממש בתחילת דרכי לפני שנה וחצי או שנתיים.
היינו מדברים בפייסבוק והיית תמיד בילדר ואני הייתי בראש של ליפטינג והתווכחנו על זה ועל המבנה גוף שלך/שלי.
גם דיברנו על זה שאתה אוהב להרים כבד אבל היית צריך להפסיק לטובת הבילדינג.
תקופת FXP:P:
אבשי, זוכר במקרה? זה היה ממש מזמן.

אני דווקא שומע מאנשים שמשתמשים שזה כמו קסם...
יש גם כוכב יוטיוב (ניארלי שאליוט) שאומר שזה פועל כמו קסם.
לא התכוונתי שאתה לוקח ובום גודל בלי השקעה, התכוונתי שמבחינת תוצאות זה כמו קסם ולדעתי לפחות זה נכון.
להגיד שזה לא פועל כמו קסם זה לשקר לעצמך. 😛
שוב, לא התכוונתי שאין השקעה/עבודה וכו'.
אבל התוצאות זה כמו לחזור להיות מתאמן מתחיל אם לא יותר מזה. (לפי מה ששמעתי/קראתי.)
בטח שזוכר חחח היית עושה תוכניות כוח והיינו מתכתבים שם בפרטי בפורום...
תראה כמו שאלי אמר לך - סטרואידים בפשטות בלי סיבוכים בונים מסת שריר,כמובן עם תזונה ואימונים,
גם אם תשקיע פחות בסייקל אתה עדיין תעלה במסת שריר,לעומת זאת כטבעי לא תוכל להרשות לעצמך לעשות את זה
ולהתקדם באותה צורה,כי זה משחק אחר. אתה תעלה הרבה יותר שומן לעומת עם חומרים.
אני דווקא מרוצה מזה,אני מרגיש שאני צריך להשקיע יותר בשביל להגיע לתוצאות,וזה עושה לי טוב כי ככה אני שואף ליותר השקעה.
לא הייתי קורא לזה בדיוק קסם - כי ראיתי דברים מעולם של אנשים שלקחו חומרים ובאמת היו נראים חרא - אבל ברגע שתדע איך לפעול עם זה אפשר להגיד גם שזה יכול להיות קסם,מה שבטוח,קפיצת מדרגה עצומה פי כמה.

רק כדי לזרוע קצת אור על הנושא שדיון פה טיפה , אני בחיים לא אבין איך למתוח את הגבול הדק הזה בין לתת הכול בשביל הגוף מאשר לרדוף אחרי דברים אחרים בחיים... מתסכל ברמות.

• פותח/ת השרשור
רק כדי לזרוע קצת אור על הנושא שדיון פה טיפה , אני בחיים לא אבין איך למתוח את הגבול הדק הזה בין לתת הכול בשביל הגוף מאשר לרדוף אחרי דברים אחרים בחיים... מתסכל ברמות.
נכון,אבל אתה לא יכול להכנס לנעליים של אחרים והמטרות שלהם,אם זה מה שבראש שלהם והאהבה שלהם ובחרו ככה אחרי הכל, בכבוד שיהיה בהצלחה .
נראה אש!
מה המשקל & גובה?
תודה רבה גבר
173
81-2 בערך
וכרגע מתכוון להתחטב

נראה מצויין סהר תשמע אני רוצה להגיד לך שעם כל מה שהשגת בפיתוח גוף מקצועי הרי הייתה על במה וקצפת מקום ראשון מכובד ביותר של הארגון המוכר בעולם, אתה יכול להראות את התמונה הזאת לילדים שלך ולהתגאות.
לסטרואידים יש המון יתרונות אבל גם חסרונות.
עם כל הכבוד שזה עוזר להתקדמות והכל אם נסתכל על זה בפנים כאלה ואחרים כמו פן בריאותי כלכלי חברתי ועוד זה רק פוגע.
סטרואידים מביאים לך קשיחות, מראה יותר חטוב,שהשאיר יושב עליך טוב יותר ויפה יותר בדיוק מה שמתאים לבמה.
אין לך מה לדאוג תשקיע גם בפיתוח גוף וגם בעניינים אחרים וזה יעלה לך את החשק להתאמן למרות שיש המון אבל אף אחד מאיתנו לא יוכל להגיד איזה חוזקים מנטליים נפשיים בריאותיים כדי להגיע ל אולימפיה.

• פותח/ת השרשור
נראה מצויין סהר תשמע אני רוצה להגיד לך שעם כל מה שהשגת בפיתוח גוף מקצועי הרי הייתה על במה וקצפת מקום ראשון מכובד ביותר של הארגון המוכר בעולם, אתה יכול להראות את התמונה הזאת לילדים שלך ולהתגאות.
לסטרואידים יש המון יתרונות אבל גם חסרונות.
עם כל הכבוד שזה עוזר להתקדמות והכל אם נסתכל על זה בפנים כאלה ואחרים כמו פן בריאותי כלכלי חברתי ועוד זה רק פוגע.
סטרואידים מביאים לך קשיחות, מראה יותר חטוב,שהשאיר יושב עליך טוב יותר ויפה יותר בדיוק מה שמתאים לבמה.
אין לך מה לדאוג תשקיע גם בפיתוח גוף וגם בעניינים אחרים וזה יעלה לך את החשק להתאמן למרות שיש המון אבל אף אחד מאיתנו לא יוכל להגיד איזה חוזקים מנטליים נפשיים בריאותיים כדי להגיע ל אולימפיה.
תודה רבה תגובה משמחת ביותר!
בסך הכל כל אחד והבחירות שלו.
עוד כמה ימים אעדכן מהדיאטה תמונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית