הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון והפעם בדרך אחרת

• פותח/ת השרשור סהר
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
עדכון מהיומיים האחרונים

קבצים מצורפים

• 10877843_928844553803187_357745100_n.jpg
    10877843_928844553803187_357745100_n.jpg
    KB 51.4 · צפיות: 326
  • 10945935_928845303803112_204871767_n.jpg
    10945935_928845303803112_204871767_n.jpg
    KB 57.8 · צפיות: 324
  • 10937851_928845240469785_1589466459_n.jpg
    10937851_928845240469785_1589466459_n.jpg
    KB 62.8 · צפיות: 355
  • 10953100_928845420469767_679751358_n.jpg
    10953100_928845420469767_679751358_n.jpg
    KB 62 · צפיות: 315
  • 10947611_928856540468655_609128518_n.jpg
    10947611_928856540468655_609128518_n.jpg
    KB 56.3 · צפיות: 321
אחלה מסה ופרופרציות

אתה על אחוז שומן נמוך.. לדעתי לא יותר מ 12%

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים!
בהחלט נוזלים מקנים מראה אחר ומטשטשים את השריר,וגם פרופורציות ועוד על הדרך,
אבל עדיין אני מלא בנוזלים,הגוף שלי אוגר מהר מאוד גם ממספר לא רב של קלוריות ומגיב לאינסולין פחות טוב ככל הנראה לצערי.
אני מאמין שאני באיזור ה14-15 אחוז שומן ולא 12,אבל שוב תודה רבה חברים. שמח לשמוע

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב אז הפעם זה עדכון בלי תמונה אבל הנה העדכון שהבטחתי,ואין שמח ממני לגביו..
אחרי התחרות שלי כמה שבועות עשיתי בדיקות דם עם טסט ברצפה של 3! לילד בן 17,זה פשוט לא נורמלי.
מדוכא מינית,דיכאון שמגיע לפעמים ועוד הרבה חרא.
הכל בגלל טיפשות שלי שהלכתי למקום הלא נכון ובמיוחד לאיש הלא נכון שפשוט מראה כמה הוא טיפש,ושבשביל לפתח שרירים לא צריך מוח.
היום לאחר 3 וחצי סייקלים (את האחרון חתכתי באמצע),שמתוכם 2 היו ללא טסט כחומר בסיס (!) נבדקתי אחרי 4 חודשים ללא חומרים וניקוי נורמלי,עם טסט 18 טפו טפו.
הייתי מושבת לגמרי וגם המוח שלי היה תקוע,מבלי לדעת מה אני עושה..
אני מכיר חבר'ה כמוני בגילי שיצאו מזה הרבה יותר גרוע וממספר סייקלים נמוך משלי..למזלי הגבתי אחרת.
הלוואי ואני יוכל לגרום לחבר'ה אחרים בגילי שעשו את הטעות שלי לרדת מהעניין !!!
לשמחתי אחד כבר הצלחתי להוריד,אבל שאני רואה מהצד את התגובה שלהם אני נזכר בי,כמה אתה לא מודע לטעויות ולשטויות שלך
שאתה בסייקל,אתה פשוט מכור ואובססיבי.
שוב אחזור ואגיד יש אחרים שהיו נדפקים מזה מאוד מאוד חזק,למזלי התאוששתי טוב,ואפילו מאוד.

קבצים מצורפים

• 10967926_932164403471202_503805253_n.jpg
    10967926_932164403471202_503805253_n.jpg
    KB 14.7 · צפיות: 219
  • 4245.jpg
    4245.jpg
    KB 37.5 · צפיות: 199
כל הכבוד..
דרך אגב, מה אמרת לרופא כשביקשת את הבדיקות האלה?

אוקי,אז אם המטרה של הפוסט הייתה להוריד אנשים מחומרים ולתת להם מחשבה חוץ מהאובססיה שהם נמצאים בה ללקיחת החומר שיחשבו על ההשלכות ולא רק על השריר-הצלחת.
כרגע הצלחת להוריד נער בן 16 מהתחלת סייקל טסט בגיל הזה,שכנראה היה מתחיל בקרוב.
תודה רבה לך סהר! גרמת לי לשאול את עצמי את השאלות הנכונות שעניתי לעצמי,כבר הבנתי שזה לא הדבר שאני מחפש,והעדיפות היא כרגע להישאר טבעי.
אולי בעתיד שנסיים צבא נעשה סייקל להתנסות ונפסיק.
בכל מקרה,תודה רבה סהר!

אוקי,אז אם המטרה של הפוסט הייתה להוריד אנשים מחומרים ולתת להם מחשבה חוץ מהאובססיה שהם נמצאים בה ללקיחת החומר שיחשבו על ההשלכות ולא רק על השריר-הצלחת.
תודה רבה לך סהר! גרמת לי לשאול את עצמי את השאלות הנכונות שעניתי לעצמי,כבר הבנתי שזה לא הדבר שאני מחפש,והעדיפות היא כרגע להישאר טבעי.
בכל מקרה,תודה רבה סהר!

Once you go black, you never come back

זה המשפט שאני יכול להגיד לך על המשפט שאמרת : "אולי בעתיד שנסיים צבא נעשה סייקל להתנסות ונפסיק"

שמח לשמוע על החדשות הטובות 😃
שמור על הבריאות, הכי חשוב:victory:

Once you go black, you never come back

זה המשפט שאני יכול להגיד לך על המשפט שאמרת : "אולי בעתיד שנסיים צבא נעשה סייקל להתנסות ונפסיק"
לא חושב שזה נכון,לפחות לא לדעתי.
אני יכול להסתפק בסייקל אחד של טסט בלבד לתת פוש ומשם לא לחזור לזה.
אולי זה נכון,ואולי לא מה שבטוח שהוא עצר אותי מלהשתמש בגיל 16 לפחות עד 21

לא חושב שזה נכון,לפחות לא לדעתי.
אני יכול להסתפק בסייקל אחד של טסט בלבד לתת פוש ומשם לא לחזור לזה.
אולי זה נכון,ואולי לא מה שבטוח שהוא עצר אותי מלהשתמש בגיל 16 לפחות עד 21

שמע, עצר אותך להשתמש בגיל 16 - סלח לי אבל בגיל 16 מי בכלל חשב לגעת בסטרואידים, יותר נכון מי בכלל יש ת׳ביצים בגיל כזה כבר לגעת בזה .
ברור שמינימום אחרי צבא וגם זה מוקדם מדי שאתה עוד ״טיפש״ ולא הכי מבין משהו מהחיים .
להזריק יהיה לך מספיק שנים קודם כל :
תתבגר,תזיין, תטוס לחו״ל עם חברים טיול לפני צבא
מה קשור סטרואידים בגיל כזה ?

אבל כשאני אומר לך - שאתה תנסה אתה תרגיש כל כך טוב - שאני מבטיח לך .. שזה לא יהיה הראשון והאחרון שלך .

טוב אז הפעם זה עדכון בלי תמונה אבל הנה העדכון שהבטחתי,ואין שמח ממני לגביו..
אחרי התחרות שלי כמה שבועות עשיתי בדיקות דם עם טסט ברצפה של 3! לילד בן 17,זה פשוט לא נורמלי.
מדוכא מינית,דיכאון שמגיע לפעמים ועוד הרבה חרא.
הכל בגלל טיפשות שלי שהלכתי למקום הלא נכון ובמיוחד לאיש הלא נכון שפשוט מראה כמה הוא טיפש,ושבשביל לפתח שרירים לא צריך מוח.
היום לאחר 3 וחצי סייקלים (את האחרון חתכתי באמצע),שמתוכם 2 היו ללא טסט כחומר בסיס (!) נבדקתי אחרי 4 חודשים ללא חומרים וניקוי נורמלי,עם טסט 18 טפו טפו.
הייתי מושבת לגמרי וגם המוח שלי היה תקוע,מבלי לדעת מה אני עושה..
אני מכיר חבר'ה כמוני בגילי שיצאו מזה הרבה יותר גרוע וממספר סייקלים נמוך משלי..למזלי הגבתי אחרת.
הלוואי ואני יוכל לגרום לחבר'ה אחרים בגילי שעשו את הטעות שלי לרדת מהעניין !!!
לשמחתי אחד כבר הצלחתי להוריד,אבל שאני רואה מהצד את התגובה שלהם אני נזכר בי,כמה אתה לא מודע לטעויות ולשטויות שלך
שאתה בסייקל,אתה פשוט מכור ואובססיבי.
שוב אחזור ואגיד יש אחרים שהיו נדפקים מזה מאוד מאוד חזק,למזלי התאוששתי טוב,ואפילו מאוד.
היי סהר..
אני מבין ממך שבעצם הטסט' שלך אכן ברצפה, אבל איזו תמונה היא העדכנית? כי 17.9 זה לא נמוך 😛
אני ביצעתי לאחרונה בדיקות דם ויצא לי 12.8, זה האשכול ויש שם פירוט לגבי - https://www.lbs.co.il/threads/63041/
אשמח אם תציץ כי אני מאוד חושש עצם זה שהטסט' נמוך 🫤
יותר מאשמח אם תוכל לעזור לי!

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה,תודה רבה סהר!
אין שמח ממני שהבנת אותי והצלחתי להוריד אותך מזה כרגע,ועוד בטח במצב גדילה הורמונלי ופיזיולוגי.
תן בראש! תשקיע ותוכל להגיע לתוצאות לא פחות טובות,הכל עניין של ניסיון זמן וסובלנות.
היי סהר..
אני מבין ממך שבעצם הטסט' שלך אכן ברצפה, אבל איזו תמונה היא העדכנית? כי 17.9 זה לא נמוך 😛
אני ביצעתי לאחרונה בדיקות דם ויצא לי 12.8, זה האשכול ויש שם פירוט לגבי - https://www.lbs.co.il/threads/63041/
אשמח אם תציץ כי אני מאוד חושש עצם זה שהטסט' נמוך 🫤
יותר מאשמח אם תוכל לעזור לי!
לא חבר,טעית מעט חח.
התכוונתי שבעבר הוא עמד על 3,וכעת 18.
בהחלט יחסית לגילך ובשלב שאתה אמור להיות בהתפתחות הורמונלית בשיא - הטסט שלך יחסית נמוך.
האם אתה חש דיכאון\חוסר חשק מיני\עייפות ועוד כל מיני תחושות שליליות שמשפיעות על מהלך היום?
יש דבר מסוים שאתה לוקח אולי - תרופות\סטרואידים וכו'?
לצערנו,רוב הרופאים שעוסקים בנושא הנל,ממש לא מתעסקים בעניין ובקושי עוזרים.
בכל מקרה,ישנם דרכים שיכולות לעזור להעלאת רמות הטסטוסטרון הטבעי - כמו תזונה ועוד.
מציע לך לחקור ולנסות,זה יכול לעזור.
שמע, עצר אותך להשתמש בגיל 16 - סלח לי אבל בגיל 16 מי בכלל חשב לגעת בסטרואידים, יותר נכון מי בכלל יש ת׳ביצים בגיל כזה כבר לגעת בזה .
ברור שמינימום אחרי צבא וגם זה מוקדם מדי שאתה עוד ״טיפש״ ולא הכי מבין משהו מהחיים .

אבל כשאני אומר לך - שאתה תנסה אתה תרגיש כל כך טוב - שאני מבטיח לך .. שזה לא יהיה הראשון והאחרון שלך .
מסכים איתך.
אבל תתפלא,כנראה שאתה לא מעודכן בכלל כמה נערים בגילאים האלה וגם 15 (!!) כבר על סייקלים שאני מכיר,וסייקלים מפגרים בשיט.
בגלל שהדילרים שמים זין,הם גם גורמים לזה להראות כמו זין,ומלא ילדים נדפקים חזק.

אין שמח ממני שהבנת אותי והצלחתי להוריד אותך מזה כרגע,ועוד בטח במצב גדילה הורמונלי ופיזיולוגי.
תן בראש! תשקיע ותוכל להגיע לתוצאות לא פחות טובות,הכל עניין של ניסיון זמן וסובלנות.

לא חבר,טעית מעט חח.
בהחלט יחסית לגילך ובשלב שאתה אמור להיות בהתפתחות הורמונלית בשיא - הטסט שלך יחסית נמוך.
האם אתה חש דיכאון\חוסר חשק מיני\עייפות ועוד כל מיני תחושות שליליות שמשפיעות על מהלך היום?
בכל מקרה,ישנם דרכים שיכולות לעזור להעלאת רמות הטסטוסטרון הטבעי - כמו תזונה ועוד.

מסכים איתך.
אבל תתפלא,כנראה שאתה לא מעודכן בכלל כמה נערים בגילאים האלה וגם 15 (!!) כבר על סייקלים שאני מכיר,וסייקלים מפגרים בשיט.
בגלל שהדילרים שמים זין,הם גם גורמים לזה להראות כמו זין,ומלא ילדים נדפקים חזק.
תודה רבה,אני אנסה להתקדם כמה שאפשר,ק
משקיע ובינתיים התוצאות לא מאחרות לבוא !
סהר,אשמח אם תעזור לי מהניסיון שלך וכל מה שאתה יודע,כי שאלות לאחד כמוך יש לי מלא !

לא חבר,טעית מעט חח.
ראשית, תודה לך
לפעמים יש קצת שינויים במצבי רוח, לאחרונה באמת חל לי חוסר בחשק המיני(עליות וירידות) ומעייפות מאז ותמיד סבלתי
אני כן יכול לומר לך ששלושת הפרמטרים הללו אכן קורים, אבל מתאר לעצמי שיש השפעה פסיכולוגית עצמית קלה, אבל זה עדיין קיים
אין תרופות שאני לוקח, בטח לא סטרואידים 😃
תוכל לפרט בנוגע לתזונה? וכמו כן, מחר(יום שני) יש לי תור לרופא משפחה. מסכים איתך בנוגע לרופאים..זה תקף גם אצל אורטופדים
יש לך המלצות אולי מה להגיד לו בנושא שהוא באמת יוכל לסייע לי בצורה מסוימת? תודה רבה רבה 🙌

זה אינדיבדואלי, אתה צודק ברוב המקרים, לא ראיתי הרבה אנשים שבאמת הפסיקו עם הסייקלים לנצח.

כל הכבוד לסהר שהוא הצליח להשתקם.. הלוואי עלי 😃

זה אינדיבדואלי, אתה צודק ברוב המקרים, לא ראיתי הרבה אנשים שבאמת הפסיקו עם הסייקלים לנצח.

אני שם כסף שהוא יחזור למחטים .
אולי לא עוד שנה אולי לא עוד שנתיים - אבל אחרי שהוא יקרע את עצמו שנים במכון ויראה שהוא מגיע לתוצאות רק לאחר כמה שנים במקרה הטוב - הוא יחזור לטיפה המרה ( בציניות כן ? ) אבל בודדים האנשים שאני מכיר שהפסיקו .

גם לך נדפק הציר ואתה על TRT בעקבות סייקל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית