לא אבל סחטיין על ההשערהגם לך נדפק הציר ואתה על TRT בעקבות סייקל ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אבל סחטיין על ההשערהגם לך נדפק הציר ואתה על TRT בעקבות סייקל ?
הטסט נמוך. לא לוקח TRT אבלאז?
במה יש לך להשתקם?
תודה רבה אלי,מעריך את זה מאוד.זה אינדיבדואלי, אתה צודק ברוב המקרים, לא ראיתי הרבה אנשים שבאמת הפסיקו עם הסייקלים לנצח.
כל הכבוד לסהר שהוא הצליח להשתקם.. הלוואי עלי 😃
בכיף ,אשמח לעזור במה שאוכלתודה רבה,אני אנסה להתקדם כמה שאפשר,ק
משקיע ובינתיים התוצאות לא מאחרות לבוא !
סהר,אשמח אם תעזור לי מהניסיון שלך וכל מה שאתה יודע,כי שאלות לאחד כמוך יש לי מלא !
אין לדעת . אני לא חד משמעית מצהיר שהפסקתי לכל החיים ,כי דברים משתנים במאית שנייה.אני שם כסף שהוא יחזור למחטים .
אולי לא עוד שנה אולי לא עוד שנתיים - אבל אחרי שהוא יקרע את עצמו שנים במכון ויראה שהוא מגיע לתוצאות רק לאחר כמה שנים במקרה הטוב - הוא יחזור לטיפה המרה ( בציניות כן ? ) אבל בודדים האנשים שאני מכיר שהפסיקו .
מה הבעייה? וכן דרך קופת חולים.סהר, את הבדיקת פרופיל הורמנלי עשית דרך קופת חולים?
אם כן, מה אמרת להם בשביל לקבל את הבדיקה?
אני עוד מעט רוצה לעשות והבנתי שלא נותנים כל כך בקלות את הבדיקה הזאת
ישנם מספר דרכים להעלאת רמת הטסטוסטרון הטבעית לפי שינוי בארח החיים. זה יכול מאוד להשפיע
ראשית, תודה לך
לפעמים יש קצת שינויים במצבי רוח, לאחרונה באמת חל לי חוסר בחשק המיני(עליות וירידות) ומעייפות מאז ותמיד סבלתי
אני כן יכול לומר לך ששלושת הפרמטרים הללו אכן קורים, אבל מתאר לעצמי שיש השפעה פסיכולוגית עצמית קלה, אבל זה עדיין קיים
אין תרופות שאני לוקח, בטח לא סטרואידים 😃
תוכל לפרט בנוגע לתזונה? וכמו כן, מחר(יום שני) יש לי תור לרופא משפחה. מסכים איתך בנוגע לרופאים..זה תקף גם אצל אורטופדים
יש לך המלצות אולי מה להגיד לו בנושא שהוא באמת יוכל לסייע לי בצורה מסוימת? תודה רבה רבה 🙌
לא חושב שזה נכון,לפחות לא לדעתי.
אני יכול להסתפק בסייקל אחד של טסט בלבד לתת פוש ומשם לא לחזור לזה.
אולי זה נכון,ואולי לא מה שבטוח שהוא עצר אותי מלהשתמש בגיל 16 לפחות עד 21
תודה לך חבר יקר,ישנם מספר דרכים להעלאת רמת הטסטוסטרון הטבעית לפי שינוי בארח החיים. זה יכול מאוד להשפיע
החל מתזונה - תקפיד להכניס כמות שומן רווי וכולסטרול,שומן חד בלתי רווי ואומגה 3 בתפריט שלך,הם אמורים לעלות את רמת הטסט.
אימונים כבדים (שאני די בטוח שכל מי שפה מתאמן) מעלים גם את רמות הטסטוסטרון. אגב אימוני יותר ועודף פעולות מורידים אותן,לידע כללי.
פעולות כמו חוסר שינה והרבה לחץ שמעלים רמות קורטיזול בגוף גורמים לירידת הטסוסטרון.
המנעות מאוכל מעובד שיכול להזיק למערכת ההורמונלית - סויה.
בעיקר אמרתי את כל מה שאני אישית יודע שעלול לתת פוש ולהגביר את רמות הטסטוסטרון,שלי ספציפית מאוד עזרו שהמצב אצלי היה על הפנים.
לצורך עניין הפרוטקול שבו אני השתמשתי (מידע לחבר'ה שנפגעו מסטרואידים) היה יחידת פרגניל אחת שבכל זריקה 1000 יח' וכלומיד של איבקולומין 40 כדורים שסיימתי ב20 ימים בערך.
תותח....תותך מטרה !! כמה זמן מתאמן?