הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון והפעם בדרך אחרת

• פותח/ת השרשור סהר
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
זה אינדיבדואלי, אתה צודק ברוב המקרים, לא ראיתי הרבה אנשים שבאמת הפסיקו עם הסייקלים לנצח.

כל הכבוד לסהר שהוא הצליח להשתקם.. הלוואי עלי 😃
תודה רבה אלי,מעריך את זה מאוד.
תודה רבה,אני אנסה להתקדם כמה שאפשר,ק
משקיע ובינתיים התוצאות לא מאחרות לבוא !
סהר,אשמח אם תעזור לי מהניסיון שלך וכל מה שאתה יודע,כי שאלות לאחד כמוך יש לי מלא !
בכיף ,אשמח לעזור במה שאוכל
אני שם כסף שהוא יחזור למחטים .
אולי לא עוד שנה אולי לא עוד שנתיים - אבל אחרי שהוא יקרע את עצמו שנים במכון ויראה שהוא מגיע לתוצאות רק לאחר כמה שנים במקרה הטוב - הוא יחזור לטיפה המרה ( בציניות כן ? ) אבל בודדים האנשים שאני מכיר שהפסיקו .
אין לדעת . אני לא חד משמעית מצהיר שהפסקתי לכל החיים ,כי דברים משתנים במאית שנייה.
אם אני באמת אחזור בסוף,(מאוד מקווה שלא) זה רק כי אחזור להתחרות שוב.
מה שכן,חוויתי,התנסתי ואני הרבה יותר מודע ומנוסה לנושא הזה,בנוסף שאם כבר לגעת בזה,לא בשלב הורמונלי פגיע ורגיש כמו בגיל הזה,שעלול להיות עם השלכות מאוד משמעותיות.
מקווה שבגלל שגנטית אני אוכל להיות בכל זאת עם מסת שריר מספקת,למרות שכל המראה הוסקולארי ירד,אבל משתדל לנסות לרצות אותי כמה שיותר.

סהר, את הבדיקת פרופיל הורמנלי עשית דרך קופת חולים?

אם כן, מה אמרת להם בשביל לקבל את הבדיקה?

אני עוד מעט רוצה לעשות והבנתי שלא נותנים כל כך בקלות את הבדיקה הזאת

• פותח/ת השרשור
סהר, את הבדיקת פרופיל הורמנלי עשית דרך קופת חולים?

אם כן, מה אמרת להם בשביל לקבל את הבדיקה?

אני עוד מעט רוצה לעשות והבנתי שלא נותנים כל כך בקלות את הבדיקה הזאת
מה הבעייה? וכן דרך קופת חולים.
אתה ניגש לרופא משפחה ומבקש שיוסיף לך לבדיקות דם השגרתיות גם פרופיל הורמונלי.
אם הוא ישאל אותך למה - תגיד לו שאתה מתאמן ואתה מתעניין במצב ההורמונים בגוף,אין מצב שלא ייתן לך.
אחכ אתה עושה את הבדיקה,וממתין לתוצאות (למערכת ההורמונלית מעט יותר זמן לוקח לקבל את התוצאות).
זה הכל

• פותח/ת השרשור

ראשית, תודה לך
לפעמים יש קצת שינויים במצבי רוח, לאחרונה באמת חל לי חוסר בחשק המיני(עליות וירידות) ומעייפות מאז ותמיד סבלתי
אני כן יכול לומר לך ששלושת הפרמטרים הללו אכן קורים, אבל מתאר לעצמי שיש השפעה פסיכולוגית עצמית קלה, אבל זה עדיין קיים
אין תרופות שאני לוקח, בטח לא סטרואידים 😃
תוכל לפרט בנוגע לתזונה? וכמו כן, מחר(יום שני) יש לי תור לרופא משפחה. מסכים איתך בנוגע לרופאים..זה תקף גם אצל אורטופדים
יש לך המלצות אולי מה להגיד לו בנושא שהוא באמת יוכל לסייע לי בצורה מסוימת? תודה רבה רבה 🙌
ישנם מספר דרכים להעלאת רמת הטסטוסטרון הטבעית לפי שינוי בארח החיים. זה יכול מאוד להשפיע
החל מתזונה - תקפיד להכניס כמות שומן רווי וכולסטרול,שומן חד בלתי רווי ואומגה 3 בתפריט שלך,הם אמורים לעלות את רמת הטסט.
אימונים כבדים (שאני די בטוח שכל מי שפה מתאמן) מעלים גם את רמות הטסטוסטרון. אגב אימוני יותר ועודף פעולות מורידים אותן,לידע כללי.
פעולות כמו חוסר שינה והרבה לחץ שמעלים רמות קורטיזול בגוף גורמים לירידת הטסוסטרון.
המנעות מאוכל מעובד שיכול להזיק למערכת ההורמונלית - סויה.
בעיקר אמרתי את כל מה שאני אישית יודע שעלול לתת פוש ולהגביר את רמות הטסטוסטרון,שלי ספציפית מאוד עזרו שהמצב אצלי היה על הפנים.
לצורך עניין הפרוטקול שבו אני השתמשתי (מידע לחבר'ה שנפגעו מסטרואידים) היה יחידת פרגניל אחת שבכל זריקה 1000 יח' וכלומיד של איבקולומין 40 כדורים שסיימתי ב20 ימים בערך.

לא חושב שזה נכון,לפחות לא לדעתי.
אני יכול להסתפק בסייקל אחד של טסט בלבד לתת פוש ומשם לא לחזור לזה.
אולי זה נכון,ואולי לא מה שבטוח שהוא עצר אותי מלהשתמש בגיל 16 לפחות עד 21

אתה אומר את זה בתור אחד שעשה סייקל והפסיק?
כי רוב מוחלט של אנשים שלפני שהתחילו עם חומרים הם אמרו סייקל אחד לניסיון ועכשיו חיים עלזה
למי לאמין, לך או להם?

ישנם מספר דרכים להעלאת רמת הטסטוסטרון הטבעית לפי שינוי בארח החיים. זה יכול מאוד להשפיע
החל מתזונה - תקפיד להכניס כמות שומן רווי וכולסטרול,שומן חד בלתי רווי ואומגה 3 בתפריט שלך,הם אמורים לעלות את רמת הטסט.
אימונים כבדים (שאני די בטוח שכל מי שפה מתאמן) מעלים גם את רמות הטסטוסטרון. אגב אימוני יותר ועודף פעולות מורידים אותן,לידע כללי.
פעולות כמו חוסר שינה והרבה לחץ שמעלים רמות קורטיזול בגוף גורמים לירידת הטסוסטרון.
המנעות מאוכל מעובד שיכול להזיק למערכת ההורמונלית - סויה.
בעיקר אמרתי את כל מה שאני אישית יודע שעלול לתת פוש ולהגביר את רמות הטסטוסטרון,שלי ספציפית מאוד עזרו שהמצב אצלי היה על הפנים.
לצורך עניין הפרוטקול שבו אני השתמשתי (מידע לחבר'ה שנפגעו מסטרואידים) היה יחידת פרגניל אחת שבכל זריקה 1000 יח' וכלומיד של איבקולומין 40 כדורים שסיימתי ב20 ימים בערך.
תודה לך חבר יקר,
מה בנוגע למה להגיד לרופא? אמא שלי הזיזה את התור לשבוע הבא כי לא הסתדר לה..

אני חייב לכתוב שלפי דעתי אתה נראה פגז.
מחזיק לך אצבעות בהמשך שלא תתפתא לחומרים שדופקים לך את הגוף. למרות שבלעדיהם לא תוכל להגיע למה שהיית ולשמור על הקיים גם זו עבודה קשה קשה.
כמה חלבון אתה צורך היום אם מותר לשאול.?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית