הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

נשים- האם כפפות הפתרון היחיד ליבלות?

• פותח/ת השרשור FuckHer
  • פורסם בתאריך

FuckHer

משתמש מתחיל
6
3
נק' מוניטין:
3
6
3
היי בנות 😁
אני נורא מפחדת מיבלות (ובצדק!)
האם כפפות זה הפתרון היחיד?
האמת שעם כפפות הרבה פחות נוחה האחיזה וזה מגביל אותי עם המשקל...
עם מה אתן מתאמנות?

*השאלה מופנת לנשים מכיוון שברור לי שלגברים אין שום בעיה עם ידיים מחוספסות,למרות שאשמח אם תוכלו לעזור 😉

ולמה את שואלת את השאלה הזו לנשים?
היבלות של הגברים שונות מהיבלות של הנשים?
יש לנו ידיים שונות?
כן, כפפות הן הפתרון.

ולמה את שואלת את השאלה הזו לנשים?
היבלות של הגברים שונות מהיבלות של הנשים?
יש לנו ידיים שונות?
כן, כפפות הן הפתרון.
כי אני אוהב את היבלות שלי... משקה ומאכיל אותן כל אימון.

• פותח/ת השרשור
האם כפפות הן הפתרון היחיד?

אם יצא לך לעשות דד ליפט עם כפפות בטח תבין למה כמעט כל חזרה שלישית המוט מחליק לי מהיד.. בהתחשב בעובדה שבטוח יש לי יד שקטנה משלכם בחצי 😉

האם כפפות הן הפתרון היחיד?

אם יצא לך לעשות דד ליפט עם כפפות בטח תבין למה כמעט כל חזרה שלישית המוט מחליק לי מהיד.. בהתחשב בעובדה שבטוח יש לי יד שקטנה משלכם בחצי 😉
דווקא יש לי יד קטנה...
את יכולה להשתמש ברצועות בחלק מהתרגילים. לא יחליק המוט ולא יהיו יבלות. בסוף אפשר למרוח את משחות האסטרוגן הרגילות שלכן... 😆

• פותח/ת השרשור
דווקא יש לי יד קטנה...
את יכולה להשתמש ברצועות בחלק מהתרגילים. לא יחליק המוט ולא יהיו יבלות. בסוף אפשר למרוח את משחות האסטרוגן הרגילות שלכן... 😆
רצועות עם כפפות?

חחח התכונתי שהמוט מחליק רק עם כפפות סורי אם לא הייתי ברורה
ברורה לחלוטין... אין משמעות לגריפ (אחיזה) כשאת עובדת עם רצועות בדדליפט או בפולי עליון למשל. הרצועות ישאו במרבית העומס במקום האמות. כפועל יוצא גם כפות הידיים לא יפגעו.

נציע לה מגנזיום ? מה אתם אומרים ?

נציע לה לגרד את היבלות עם אבן משייפת, כמו בשרשור ההוא של מה עושים עם היבלות? מה אתם אומרים?

אני נורא מפחדת מיבלות (ובצדק!)
האמת שחידשת לי בכך שהכפפות לא נוחות..
לא ניסיתי אבל הנחתי שזה לפחות משפר את האחיזה, כי אם לא אז מה הטעם?
(חוץ מזה שאתם נראים נורא "מקצועניים" עם הכפפות והרצועות כמובן 😆)

הגישה שלי היא שכמו שאת שומרת על כפות הרגליים (פדיקור, פילינג וקרם) אותו כנ"ל בידיים.
יש לי מכשיר שיוף של שול בבית ומפעם לפעם אני משייפת.
את הפחדים אני משאירה לדברים משמעותיים יותר כמו למשל חרקים 😃.

אני מתאמנת עם הכפפות וזה לא עוזר ליבלות בכלל, יש הכפפות שיש להם מן כרית קטנה כזו לכריות של היד זה עודמאיכשהו בסדר,
מציעה לך מגנזיום לתרגילים שאי אפשר עם הכפפות
והמוןןןןן המוןןןןןןןןן קרם ידיים:37mv:

ברורה לחלוטין... אין משמעות לגריפ (אחיזה) כשאת עובדת עם רצועות בדדליפט או בפולי עליון למשל. הרצועות ישאו במרבית העומס במקום האמות. כפועל יוצא גם כפות הידיים לא יפגעו.

וכפועל יוצא הגריפ לא ישתפר.
לא הייתי ממליץ על שימוש ברצועות בתרגיל דדליפט, אלא אם כן מדובר באימון-עזר, שבו אתה מעוניין למשוך משקל על-מקסימאלי (כאשר היחוס הוא כלפי משיכה מקסימלית ללא רצועות).

@A.o
שימוש בכפפות - בכל תרגיל משיכה - אינו מומלץ. פרט לעובדה שהכפפה מחליקה ובכך אפילו מגבירה את היווצרות היבלות, היא גם גורמת לכך שאת, בעצם, מושכת מוט עבה יותר, במקצת. כאשר מדובר במשימות, כל מילימטר בקוטר המוט משפיע.

בקיצור, אין מנוס מהיווצרות יבלות. ככלות הכל, מדובר על מנגנון הגנה של הגוף - עיבוי העור כתגובה ללחץ מתמשך עליו. כל שנותר לך לעשות הוא פרוטוקול טיפול בהן.

וכפועל יוצא הגריפ לא ישתפר.
לא הייתי ממליץ על שימוש ברצועות בתרגיל דדליפט, אלא אם כן מדובר באימון-עזר, שבו אתה מעוניין למשוך משקל על-מקסימאלי (כאשר היחוס הוא כלפי משיכה מקסימלית ללא רצועות).

@A.o
שימוש בכפפות - בכל תרגיל משיכה - אינו מומלץ. פרט לעובדה שהכפפה מחליקה ובכך אפילו מגבירה את היווצרות היבלות, היא גם גורמת לכך שאת, בעצם, מושכת מוט עבה יותר, במקצת. כאשר מדובר במשימות, כל מילימטר בקוטר המוט משפיע.

בקיצור, אין מנוס מהיווצרות יבלות. ככלות הכל, מדובר על מנגנון הגנה של הגוף - עיבוי העור כתגובה ללחץ מתמשך עליו. כל שנותר לך לעשות הוא פרוטוקול טיפול בהן.
את הגריפ ניתן לשפר בדרכים אחרות, לא כל שכן שלא לכל אחד חשוב הגריפ.

אותי המחשבה שמוט עם עשרות ק''ג יחליק לי מהיד על הרגליים מפחידה הרבה יותר מיבלות - שניתנות לטיפול בקלות אצל מניקוריסטית או בבית ע''י שיוף.
אני אישית אוהבת את היבלות שלי ולא רואה בהן שום בעיה.

אותי המחשבה שמוט עם עשרות ק''ג יחליק לי מהיד על הרגליים מפחידה הרבה יותר מיבלות - שניתנות לטיפול בקלות אצל מניקוריסטית או בבית ע''י שיוף.
אני אישית אוהבת את היבלות שלי ולא רואה בהן שום בעיה.

מפלצתקטנה, אם את משתמשת בפלטות, אפילו של 2.5 קילו, לא ברור לי איך המוט יכול ליפול על הרגל שלך, הוא הרי מוגבה מהרצפה.

Back
למעלה תחתית