הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים- האם כפפות הפתרון היחיד ליבלות?

• פותח/ת השרשור FuckHer
  • פורסם בתאריך
מפלצתקטנה, אם את משתמשת בפלטות, אפילו של 2.5 קילו, לא ברור לי איך המוט יכול ליפול על הרגל שלך, הוא הרי מוגבה מהרצפה.
חוץ מכף הרגל, יש לרגל עוד חלקים בולטים (ברך) שנמצאים בדרך של המוט למטה.

חחח אדיר.
טוב, כנראה שהיא לא ניחנה באינטליגנציה גבוהה מדי.
איכשהו, נראה לי שלמפלצתקטנה יש את היכולת להבין שלא מבצעים דדליפט עם נעלי עקב
חוץ מכף הרגל, יש לרגל עוד חלקים בולטים (ברך) שנמצאים בדרך של המוט למטה.

אם הביצוע שלך נכון, ואת או:
  1. עוזבת את המוט כאשר את מתוחה, למעלה. כלומר, אגן וברכיים נעולות,
  2. מורידה את המוט בצורה מבוקרת ונכונה, אין שום סיבה שהמוט יפגע בברך.

אם הביצוע שלך נכון, ואת או:
  1. עוזבת את המוט כאשר את מתוחה, למעלה. כלומר, אגן וברכיים נעולות,
  2. מורידה את המוט בצורה מבוקרת ונכונה, אין שום סיבה שהמוט יפגע בברך.
כשהמוט מחליק מהיד, זה לא משהו שקורה בצורה מבוקרת ונכונה. תאונות קורות לספורטאים מקצועיים - אז אתה מצפה שהחובבים יהיו חסינים?

תנסה ותראה.
היה לי 1 ו-1.5 וזה עזר פלאים. המשכתי למשוך באחיזה לא משולבת זמן רב לאחר לאחר אימון עם הקפטנים.
הייתי מחזיק אותם לא סתם לוחץ כמו דביל ל-2 שניות רק כדי לומר ש"סגרתי" X חזרות. הייתי עושה אימוני סבולת עחי.

היה לי 1 ו-1.5 וזה עזר פלאים. המשכתי למשוך באחיזה לא משולבת זמן רב לאחר לאחר אימון עם הקפטנים.
הייתי מחזיק אותם לא סתם לוחץ כמו דביל ל-2 שניות רק כדי לומר ש"סגרתי" X חזרות. הייתי עושה אימוני סבולת עחי.

כמה משכת בלי אחיזה משולבת ואיך אתה יודע שזה קשור? סגרתי את מספר 2 לפני שיכלתי להחזיק 180 באחיזה רגילה.

כמה משכת בלי אחיזה משולבת ואיך אתה יודע שזה קשור? סגרתי את מספר 2 לפני שיכלתי להחזיק 180 באחיזה רגילה.
אם אני אגיד כמה משכתי אני אכנס לחוב לראק עחי

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית