מפלצתקטנה, אם את משתמשת בפלטות, אפילו של 2.5 קילו, לא ברור לי איך המוט יכול ליפול על הרגל שלך, הוא הרי מוגבה מהרצפה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מפלצתקטנה, אם את משתמשת בפלטות, אפילו של 2.5 קילו, לא ברור לי איך המוט יכול ליפול על הרגל שלך, הוא הרי מוגבה מהרצפה.
חוץ מכף הרגל, יש לרגל עוד חלקים בולטים (ברך) שנמצאים בדרך של המוט למטה.מפלצתקטנה, אם את משתמשת בפלטות, אפילו של 2.5 קילו, לא ברור לי איך המוט יכול ליפול על הרגל שלך, הוא הרי מוגבה מהרצפה.
חוץ מכף הרגל, יש לרגל עוד חלקים בולטים (ברך) שנמצאים בדרך של המוט למטה.
תוכיחזה לא אותו סוג אחיזה ואין ביניהם קורלציה טובה.
כשהמוט מחליק מהיד, זה לא משהו שקורה בצורה מבוקרת ונכונה. תאונות קורות לספורטאים מקצועיים - אז אתה מצפה שהחובבים יהיו חסינים?אם הביצוע שלך נכון, ואת או:
- עוזבת את המוט כאשר את מתוחה, למעלה. כלומר, אגן וברכיים נעולות,
- מורידה את המוט בצורה מבוקרת ונכונה, אין שום סיבה שהמוט יפגע בברך.
תוכיח
היה לי 1 ו-1.5 וזה עזר פלאים. המשכתי למשוך באחיזה לא משולבת זמן רב לאחר לאחר אימון עם הקפטנים.תנסה ותראה.
היה לי 1 ו-1.5 וזה עזר פלאים. המשכתי למשוך באחיזה לא משולבת זמן רב לאחר לאחר אימון עם הקפטנים.
הייתי מחזיק אותם לא סתם לוחץ כמו דביל ל-2 שניות רק כדי לומר ש"סגרתי" X חזרות. הייתי עושה אימוני סבולת עחי.
אם אני אגיד כמה משכתי אני אכנס לחוב לראק עחיכמה משכת בלי אחיזה משולבת ואיך אתה יודע שזה קשור? סגרתי את מספר 2 לפני שיכלתי להחזיק 180 באחיזה רגילה.
לאאאא, למשתמשים חדשים זה לא תופס, אתה רק תקבל אזהרה.אם אני אגיד כמה משכתי אני אכנס לחוב לראק עחי
אם אני אגיד כמה משכת אני אכנס לחוב לראק עחי
לא עחי, אני מפחד מ @incinבתור מנהל הפורום, אני מוותר לך עחי.
זה שקרועדיין מייצר קצת טסט.
זה שקר
הסמיילי אומר הכלתוכיח 😭
מייצר קצת טסט.
צודק. טעיתי. רק בדדליפט אפשר.למשל?
צודק. טעיתי. רק בדדליפט אפשר.
בהחלט.לא רק בדדליפט, אבל אנחנו יכולים להסכים שכדי לחזק את האחיזה צריך להחזיק דברים כבדים?