הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שחקן כדורסל

• פותח/ת השרשור Raz479
  • פורסם בתאריך

Raz479

משתמש מתחיל
77
0
נק' מוניטין:
-17
77
0
אני שחקן כדורסל חובבן זאת אומרת משחק בשכונה ועכשיו נירשמתי לחדר כושר אני רוצה לשפר את הניתור של איזה תוכנית עליי לבצע כדי לשפר את הניתור?

אין תוכניות מסוימת בחדר כושר שתשפר לך ניתור.

אם אתה חפץ בלשפר את הניתור - אתה יכול ללכת לקרוספיט

• פותח/ת השרשור
התוכנית הזאת ? מישהו יכול להסביר לי עלייה?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 61.4 · צפיות: 171
בדיוק.
היא תפתח לך כוח מתפרץ בגוף התחתון.
מה שיוביל לספרינטים טובים יותר, קפיצות יותר טובות...
כמובן שתביא גם ליותר כוח פיזי בגוף העליון ובתחתון, לא רק מתפרץ.

• פותח/ת השרשור
בדיוק.
היא תפתח לך כוח מתפרץ בגוף התחתון.
מה שיוביל לספרינטים טובים יותר, קפיצות יותר טובות...
כמובן שתביא גם ליותר כוח פיזי בגוף העליון ובתחתון, לא רק מתפרץ.
היא טובה לחיטוב ? ויש מצב שאתה מסביר לי עלייה בפרטי?

היא טובה לחיטוב ? ויש מצב שאתה מסביר לי עלייה בפרטי?
אין לי ממש מה להסביר, הכל מפורט לך בצורה מושלמת בPDF. אם יש לך אנגלית בסיסית אין סיבה שלא תבין.
תקרא הכל שם.
אפשרי לעשות אותה בחיטוב, אבל אתה לא ממש תשתפר בה מבחינת המשקלי עבודה ולא תעלה במסת שריר, אתה אולי תעלה רק בהתחלה לזמן קצר כי אתה מתאמן מתחיל.
ובכלל על כמה אחוז שומן אתה שאתה רוצה להתחיל חיטוב?

• פותח/ת השרשור
אין לי ממש מה להסביר, הכל מפורט לך בצורה מושלמת בPDF. אם יש לך אנגלית בסיסית אין סיבה שלא תבין.
תקרא הכל שם.
אפשרי לעשות אותה בחיטוב, אבל אתה לא ממש תשתפר בה מבחינת המשקלי עבודה ולא תעלה במסת שריר, אתה אולי תעלה רק בהתחלה לזמן קצר כי אתה מתאמן מתחיל.
ובכלל על כמה אחוז שומן אתה שאתה רוצה להתחיל חיטוב?
22-25% בערך

אז אין בעיה שתעשה את התוכנית.
אתה תעלה קצת במשקלים בהתחלה למרות שאתה בחיטוב, זה יימשך לזמן מאוד קצר כי אתה מתאמן מתחיל.
אחרי שתסיים את החיטוב תמשיך את התוכנית על מסה נקייה כמה שיותר, תשתדל לפעול לפי הדרישות של התוכנית (עלייה של בין 2.5-5 קילו בתרגילי הבסיס כל אימון)
אם אתה צריך עוד עזרה פנה אליי בפרטי.

• פותח/ת השרשור
אז אין בעיה שתעשה את התוכנית.
אתה תעלה קצת במשקלים בהתחלה למרות שאתה בחיטוב, זה יימשך לזמן מאוד קצר כי אתה מתאמן מתחיל.
אחרי שתסיים את החיטוב תמשיך את התוכנית על מסה נקייה כמה שיותר, תשתדל לפעול לפי הדרישות של התוכנית (עלייה של בין 2.5-5 קילו בתרגילי הבסיס כל אימון)
אם אתה צריך עוד עזרה פנה אליי בפרטי.
למרות שאני יהיה בחיטוב הכוח מתפרץ ברגליים שלי ישתפר ? והניתור?

• פותח/ת השרשור
קראתי את התגובות והבנתי שss זאת תוכנית מעולה אבל הבעיה שSS לפי מה שאני יודע מיועדת לתקופת מסה ואני כרגע צריך לעשות חיטוב
זה לא חייב להיות SS, אבל זו צריכה להיות תוכנית כוח. בחיטוב אתה תתקדם פחות, אבל כמתאמן מתחיל אתה יכול וצריך להתקדם, והרבה.

• פותח/ת השרשור
זה לא חייב להיות SS, אבל זו צריכה להיות תוכנית כוח. בחיטוב אתה תתקדם פחות, אבל כמתאמן מתחיל אתה יכול וצריך להתקדם, והרבה.
בקיצור מה אני צריך לעשות וכמה כדי לשפר את הניתור שלי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית