עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכוונה שאני רוצה להיות אתלט יותר ולשפר את כל האספקטים הגופנייםאין תוכניות מסוימת בחדר כושר שתשפר לך ניתור.
אם אתה חפץ בלשפר את הניתור - אתה יכול ללכת לקרוספיט
היא טובה לחיטוב ? ויש מצב שאתה מסביר לי עלייה בפרטי?בדיוק.
היא תפתח לך כוח מתפרץ בגוף התחתון.
מה שיוביל לספרינטים טובים יותר, קפיצות יותר טובות...
כמובן שתביא גם ליותר כוח פיזי בגוף העליון ובתחתון, לא רק מתפרץ.
אין לי ממש מה להסביר, הכל מפורט לך בצורה מושלמת בPDF. אם יש לך אנגלית בסיסית אין סיבה שלא תבין.היא טובה לחיטוב ? ויש מצב שאתה מסביר לי עלייה בפרטי?
22-25% בערךאין לי ממש מה להסביר, הכל מפורט לך בצורה מושלמת בPDF. אם יש לך אנגלית בסיסית אין סיבה שלא תבין.
תקרא הכל שם.
אפשרי לעשות אותה בחיטוב, אבל אתה לא ממש תשתפר בה מבחינת המשקלי עבודה ולא תעלה במסת שריר, אתה אולי תעלה רק בהתחלה לזמן קצר כי אתה מתאמן מתחיל.
ובכלל על כמה אחוז שומן אתה שאתה רוצה להתחיל חיטוב?
אז אין בעיה שתעשה את התוכנית.22-25% בערך
למרות שאני יהיה בחיטוב הכוח מתפרץ ברגליים שלי ישתפר ? והניתור?אז אין בעיה שתעשה את התוכנית.
אתה תעלה קצת במשקלים בהתחלה למרות שאתה בחיטוב, זה יימשך לזמן מאוד קצר כי אתה מתאמן מתחיל.
אחרי שתסיים את החיטוב תמשיך את התוכנית על מסה נקייה כמה שיותר, תשתדל לפעול לפי הדרישות של התוכנית (עלייה של בין 2.5-5 קילו בתרגילי הבסיס כל אימון)
אם אתה צריך עוד עזרה פנה אליי בפרטי.
כן, לתקופה קצרה.למרות שאני יהיה בחיטוב הכוח מתפרץ ברגליים שלי ישתפר ? והניתור?
בעצם זה שאני יורד באחוזי שומן אני משפר את הקפיצה לא ?כן, לתקופה קצרה.
לא רואה קשר בין שתי הדברים.בעצם זה שאני יורד באחוזי שומן אני משפר את הקפיצה לא ?
קראתי את התגובות והבנתי שss זאת תוכנית מעולה אבל הבעיה שSS לפי מה שאני יודע מיועדת לתקופת מסה ואני כרגע צריך לעשות חיטוב
זה לא חייב להיות SS, אבל זו צריכה להיות תוכנית כוח. בחיטוב אתה תתקדם פחות, אבל כמתאמן מתחיל אתה יכול וצריך להתקדם, והרבה.קראתי את התגובות והבנתי שss זאת תוכנית מעולה אבל הבעיה שSS לפי מה שאני יודע מיועדת לתקופת מסה ואני כרגע צריך לעשות חיטוב
בקיצור מה אני צריך לעשות וכמה כדי לשפר את הניתור שלי?זה לא חייב להיות SS, אבל זו צריכה להיות תוכנית כוח. בחיטוב אתה תתקדם פחות, אבל כמתאמן מתחיל אתה יכול וצריך להתקדם, והרבה.