הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טרן וורמודג

טינו

משתמש מתחיל
143
5
נק' מוניטין:
5
143
5
אתם חושבים שמדובר בטרן אורגינל של וורמודג או זיוף??
חיפשתי תמונות באינטרנט ובקבוקים טיפה שונים

קצת קשה לי לסמוך על אנשים בארץ ..טסט יש לי רפואי אז אין בעיה

קבצים מצורפים

• IMG-20150107-WA0011.jpg
    IMG-20150107-WA0011.jpg
    KB 23.3 · צפיות: 365
  • IMG-20150107-WA0009.jpg
    IMG-20150107-WA0009.jpg
    KB 16.7 · צפיות: 264
קודם כל מה שמופיע בתמונה ממה שאני רואה זה הטרי-טרן שלהם ולא הטרן הרגיל. וממה שזה נראה בתמונה זה ממש אבל ממש לא הטרי טרן של וורמוגע. אני השתמשתי בטרי-טרן שלהם ולמרות שהבקבוק חום ראו דרכו שמן בצבע כאטום במיוחד פה זה נראה כמו טסט ממש ממש בהיר. הצבע שלו נראה כמאט כך כמו בתמונה אם תשאב במזרק וזה בהיר אז יש לך זיוף/משהו מדולל. 🫤
20140603_005345.jpg

זה נראה כמו אללה איסטור.

תנסה להחזיר את זה לדילר שלך גם אם צריך בשליש מהמחיר שרכשת אותם.

• פותח/ת השרשור
יאאלה הפסקתי עם הסייקלים כבר מרוב שאני לא סומך על אנשים ותופעות לוואי שקיבלתי עם פרופ זבל......

לא רכשתי אני עדיין בודק.אז לבדוק במציאות את הצבע ואז נדע?
אלכס אתה יכול להעלות תמונה של הפקק?

יאאלה הפסקתי עם הסייקלים כבר מרוב שאני לא סומך על אנשים ותופעות לוואי שקיבלתי עם פרופ זבל......

קודם כל זה ויאל חום וזה לא אומר שאם הצבע הוא לא כתום אז זה לא טרן , טרן אמור להיות זהב תמשוך את החומר ותבדוק אם זה זהב , לא חושב שזה זיוף זה נראה ויאל מהבאטצים הראשונים , דבר שני הפקק הוא עם חותמת של וורמודג׳ לא נראה לי שהישראלים עד כדי כך פיקחים

אני יגיע לבית יצלם לך את שלי עם סרגל רק ונשווה
עידכון ראיתי את התמונה זה ניראה מוזר... תחזיר לבעל הבית

תהיה רגוע אחי זה שהחומר אולי מזוייף אני לא מאמין כן אבל במידה והוא מזוייף זה לא אומר שהחומר מדולל זה אומר פשוט שהחומר מיוצר בארץ , התנסתי פעם עם וורמודג עם אותם ויאלים כמו שלך ועשה עבודה אז עד שלא תנסה לא תדע , וכן תבדוק איך הצבע נראה במידה והוא לא זהב תחזיר לדילר שלך ואם זה כן זהב תנסה ותראה איך הזריקה עם יש שיעול חנק זה קורה הרבה אם אתה מזריק בכתפיים

אני יכול אבל מה זה יעזור לך ? גם אם הפקק זהה לחלוטין מה קשה לזייף פקק ? מה שחשוב זה השמן בפנים. והטרי טרן של וורמוגע שהשתמשתי היה לו צבע דומה מאוד כמו של הראדגה בתמונה פה. מה שיש אצלך זה לא נראה טרן. זה נראה משהו מדולל.

אם הראדגה שאתה יכול להשיג זה כמו בתמונה פה, אותו בקבוק אותו צבע זה יעיף אותך לעזאזל בהצלחה 😁

• פותח/ת השרשור
אני לא פותח פוסט חדש ,
רוצה להתייעץ לגבי סייקל חדש

אז הסייקל ילך ככה

3 חודשים טסט רפואי 500 מ"ג לשבוע
טרנבולון אנטט לחודשיים 1.5 CC לשבוע .

אני פעם ראשונה משתמש בטרן וקצת חושש מתופעת לוואי שכן עם טסט קיבלתי אקנה בחזה החמרת נשירה עור שומני וגם זיעת לילה .
אני רוצה למזער את התופעת כמה שאפשר במידה ויהיו
מה אתם ממליצים לתסף ?
בסטוק יש לי מולטי ויטמין - קריאטין טהור -C4- ויטמין C - מאקה - טריבולוס -חומצות אמינו בכדורים - קלן

פרופסיה יעזור למזער טיפה את הנשירה ?
אני על אחוז שומן טיפה גבוה בסביבות 17 ( אני יודע שלא מומלץ להתחיל אבל אין לי סבלנות ) האם לקחת ארימידקס במידה וכן באיזה מינון ?
ראיתי בפורום בחול ש T3 מוריד פרולקטין בגוף האם לשלב בסוף סייקל עם קלן או שאין צורך/ צריך קבותרים במינונים כאלה ?

לגבי פיסטי , אני חושב אני ימשיך טסט במינון קטן לחודש אחרי הסיום ואז יתחיל סייקל קטן לחיטוב או שאצא לפיסטי
עם כלומיד נולבדקס

אני לא פותח פוסט חדש ,

אז הסייקל ילך ככה

אני פעם ראשונה משתמש בטרן וקצת חושש מתופעת לוואי שכן עם טסט קיבלתי אקנה בחזה החמרת נשירה עור שומני וגם זיעת לילה .
מה אתם ממליצים לתסף ?
בסטוק יש לי מולטי ויטמין - קריאטין טהור -C4- ויטמין C - מאקה - טריבולוס -חומצות אמינו בכדורים - קלן

אני על אחוז שומן טיפה גבוה בסביבות 17 ( אני יודע שלא מומלץ להתחיל אבל אין לי סבלנות ) האם לקחת ארימידקס במידה וכן באיזה מינון ?
ראיתי בפורום בחול ש T3 מוריד פרולקטין בגוף האם לשלב בסוף סייקל עם קלן או שאין צורך/ צריך קבותרים במינונים כאלה ?

לגבי פיסטי , אני חושב אני ימשיך טסט במינון קטן לחודש אחרי הסיום ואז יתחיל סייקל קטן לחיטוב או שאצא לפיסטי
עם כלומיד נולבדקס

״אני חושב שאני אמשיך טסט במינון קטן לחודש אחרי הסיום ואז אתחיל סייקל קטן לחיטוב או שאצא לפיסיטי עם כלומיד ונולבה״

היכן הפרגניל?

מז״א אין לך סובלנות? למה לא לרדת בא״ש על מנת למזער ולשלוט בתופעות לוואי לא רצוניות?

אני לא פותח פוסט חדש ,

אז הסייקל ילך ככה

מה אתם ממליצים לתסף ?

עם כלומיד נולבדקס
אתה מודע לכך שאם יש לך נטייה לאקנה ונשירה הטרן יהיה חזק יותר.....
בשבוע השלישי הטרן מגיע לפיק הכוונה לשבועיים זה לדעתי קצת זמן.
אני לא יכול להגיד לך אם הסייקל כשר או לא.
אני רק יכול להגיד לך שטסט זה חומר מאוזן, ואם הוא גרם לך תופעות לוואי, הטרן יגרום לפי כמה יותר ולא כדי לך להתקדם.
במקומך הייתי יורד מהרעיון לגמרי
״אני חושב שאני אמשיך טסט במינון קטן לחודש אחרי הסיום ואז אתחיל סייקל קטן לחיטוב או שאצא לפיסיטי עם כלומיד ונולבה״

היכן הפרגניל?

מז״א אין לך סובלנות? למה לא לרדת בא״ש על מנת למזער ולשלוט בתופעות לוואי לא רצוניות?
מה הכוונה לשלוט בתופעות לוואי?

בשבוע השלישי הטרן מגיע לפיק.
אני רק יכול להגיד לך שטסט זה חומר מאוזן, ואם הוא גרם לך תופעות לוואי, הטרן יגרום לפי כמה יותר ולא כדי לך להתקדם.

באחוז שומן גבוה הסיכוי לתופעות כגון אסטרוגן גבוה, נוזלים, ג׳ינו וכדומה הן יותר נפוצות.

באחוז שומן גבוה הסיכוי לתופעות כגון אסטרוגן גבוה, נוזלים, ג׳ינו וכדומה הן יותר נפוצות.
1.זאת הסיבה שלא חוויתי תופעות לוואי אסטרוגניות?
2.מה עם אקנה ונשירת שיער? במקרה של הבחור יש דרך למנוע?

• פותח/ת השרשור
בשבוע השלישי הטרן מגיע לפיק הכוונה לשבועיים זה לדעתי קצת זמן.

בסייקל ראשון שלקחתי טסט לעשרה שבועות הרגשתי מעולה
עור שמנוני קצת נשירת שיער עדינה אבל רוב הרגשתי די טוב..סיימתי תסייקל ומיהרתי לסייקל חדש עם פרופ ווינסטרול
פה הרגשתי חום גושים לא יכלתי להתאמן נשירת שיער אקנה וחולי עד שפרשתי אחרי 6 שבועות .
מאז אני בהפסקה והתאזנתי די טוב אפילו די התקדמתי מבחינת כח ומאסה

אייל לגבי הפרגניל/ אני יקח במהלך הסייקל .

בסייקל ראשון שלקחתי טסט לעשרה שבועות הרגשתי מעולה
עור שמנוני קצת נשירת שיער עדינה אבל רוב הרגשתי די טוב..סיימתי תסייקל ומיהרתי לסייקל חדש עם פרופ ווינסטרול
פה הרגשתי חום גושים לא יכלתי להתאמן נשירת שיער אקנה וחולי עד שפרשתי אחרי 6 שבועות .
מאז אני בהפסקה והתאזנתי די טוב אפילו די התקדמתי מבחינת כח ומאסה

אייל לגבי הפרגניל/ אני יקח במהלך הסייקל .
אם אתה מנסה להגיד שהתאזנתה מאז הווינסטרול ועכשיו אתה מוכן לטרן זה עדיין ליגות שונות.....
ואם הפסקתה אחרי 6 שבועות את הטרן תפסיק גג אחרי שבועיים, תעשה את השיקולים שלך.
מה בעצם אתה רוצה להגיד שאתה אומר "התאזנתי"?
אנשים פה יכולים להמליץ פה על סייקלים יותר טובים בשבילך אם רק תבקש.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מנסה להגיד שהתאזנתה מאז הווינסטרול ועכשיו אתה מוכן לטרן זה עדיין ליגות שונות.....
ואם הפסקתה אחרי 6 שבועות את הטרן תפסיק גג אחרי שבועיים, תעשה את השיקולים שלך.
מה בעצם אתה רוצה להגיד שאתה אומר "התאזנתי"?
אנשים פה יכולים להמליץ פה על סייקלים יותר טובים בשבילך אם רק תבקש.
יש משהו בדבריך ואל תחשוב שלא חשבתי על הסייקל הזה רבות...
נחומרים שלקחתי עד עכשיו נקנו בזול וקח התופעות לוואי בהתאם
הרבה מבינים בתחום אמרו שכנראה הכבד שלי היה באובר פעילות או שאני פשוט רגיש לפרופ כמו שקורה להרבה.

הלכתי על טרן בבטחון מלא אחרי המון זמן מחשבה ובירור על חברות
לא נדע על שלא ננסה..אני מקווה להוציא את המירב ומקווה למינימום תופעות

בכל אופן אשמח לקבל עזרה וכיוון בתוספים בסייקל טרן .

מדובר בטסט באייר רפואי
וטרן 200 ארוך של ורמודג
הצבע של הטרן היה צהוב זהב והטסט לכיוון שקוף

נ.ב מתי להתחיל ארימידקס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית