עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל מה שמופיע בתמונה ממה שאני רואה זה הטרי-טרן שלהם ולא הטרן הרגיל. וממה שזה נראה בתמונה זה ממש אבל ממש לא הטרי טרן של וורמוגע. אני השתמשתי בטרי-טרן שלהם ולמרות שהבקבוק חום ראו דרכו שמן בצבע כאטום במיוחד פה זה נראה כמו טסט ממש ממש בהיר. הצבע שלו נראה כמאט כך כמו בתמונה אם תשאב במזרק וזה בהיר אז יש לך זיוף/משהו מדולל. 🫤
צפה בקובץ המצורף 22863
אלכס התכוון לפותח הפוסט שהוא העלה תמונה של וורמודג׳האו קיי עזוב - לא שמתי לב שרשמת שזה ראדג'ה
אביעד תעזור לי לגבי תוספים
אני לוקח ויטמין סי ומולטי
אני רוצה להוסיף b12... ארימידקס להתחיל מעכשיו או לחכות שבוע שבועיים?
זריקה ראשונה הלכה הסדר לא כואב כל כך ואפשר לזוז
..כרגיל קיבלתי שפעת חום כאבי ראש בחילה קר חי רצח ועייף
תמונה של החומרים
אביעד נראה שהקופסה סבבה .... פשוט פתוחה משתי הצדדים? ככה נראה לי.קודם-כל למה הטסט הרפואי שלך לא נראה של בנאדם נורמלי כמו שנמכר בארץ בבית מרקחת.
אמפולה שקופה - קופסא מרובעת ולא מלבן.
קח אופטימן וזהו - גם יותר מדיי ויטמנים זה לא בריא - אם לא חסר לך B12
השפעת יכולה לנבוע מהרגישות לשמן הזה של וורמודג'ה או למינונים ותגובה של מערכת החיסון.
כל הסייקל שלך זה זיוף. באריזה מקורית של באייר כזה צריכה להיות אמפולה אחת שקופה.. זה נראה שדחפו לשם כמה אמפולות חומות אחרות ביכלל. נראה כמו הטסט העירניאביעד תעזור לי לגבי תוספים
אני לוקח ויטמין סי ומולטי
אני רוצה להוסיף b12... ארימידקס להתחיל מעכשיו או לחכות שבוע שבועיים?
זריקה ראשונה הלכה הסדר לא כואב כל כך ואפשר לזוז
..כרגיל קיבלתי שפעת חום כאבי ראש בחילה קר חי רצח ועייף
תמונה של החומרים
תחושב שזה ארימדקס? במקרה הטוב הכניסו לשם טמוקסיפן. 😃)אני יעלה עוד תמונות...אם גם זה מזוייף אני פורש מהחומרים לתמיד
ארימידקס מתי לשלב..הארימדקס שבתמונה סבבה ?!
אתה יכול לשים לב לכיתוב בערביתוזה מניסיון או השערה בלבד?
איך אני יכול לדעת אם הטסט רפואי?
יש סיכוי שזה לא אמיתי..רשום באייר הכל כל האמפולה
אזור הזרקה חם או אדום קשור לסטריליות אין קשר אם החומר עובד או לא. שאל את המנוסים פה אפילו.דווקא יחסית לחומרים שהשתמשתי פעם אני מתפקד והאזור לא חם או אדום..השמנים נראו ממש טוב במזרק
הטסט שקוף והטרן צהוב זהב
זה נראה שאתה מפתח מחלה וזה לא קשור לטרן , טרנבולון לא עושה תופעות לוואי כאלה ובוודאי לא חוסר תאבון אלא להפך אולי אתה רגיש לשמןיום חמישי לסייקל ואני עדיין על הפנים
לא יושן בלילה סובל מהתקפי קור עד העצם וחום..כאבי ראש ורגישות בשיער.חוש טעם השתנה ( הרגשה של מחלה )
אתמול לא יכלתי לסבול בעבודה ויצאתי באמצע כי הייתי חייב להיזרק במיטה ומאז עד עכשיו אני במיטה.
חוסר תאבון וחוסר יכולת לזוז בכלל..יומיים לא התאמנתי
משבוע הבא אני יוריד טרן ל 400 לשבוע במקום 600 ...מקווה שיעזור כי ככה אי אפשר לתפקד לא יודע איך אני יגדל אם אני לא מתאמן או אוכל