ייעוץ אחרי SS

kahalani111

משתמש מתחיל
75
35
נק' מוניטין:
118
75
35
קנטרי נווה הדרים
אני כבר בערך שלוש וחצי חודשים בSS,ועדיין לא גמרתי את התכנית לגמרי..
אבל אני רוצה לעבור כבר תכנית ,איזה סוג תכנית יכולה להתאים לי ,אם המטרות שלי הם גם כוח וגם פיתוח גוף?
סיבולת לב ריאה גם חשובה לי,לפי מה שהבנתי לא מומלץ להוסיף סיבולת לב ריאה לSS מכוון שזה פוגע בהתאוששות,זאת הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף תכנית. אני אשמח להמלצות איך לשלב אירובי בזמן מסה בצורה נכונה..

המשקלים שלי :
סקווט60-----> 87
דדליפט65-----> 90
פרס25------> 37
בנץ פרס50-----> 57
(המשקלים טובים ?)
תודה לעוזרים ✌️

• פותח/ת השרשור
כן, זה בסדר. עדיף להרכיב לבד, תפריט שמכיל דברים שאתה אוהב. אתה אמור להנות מזה.
כן אני חושב שאני יקח את התפריט המוכן בתור תבנית ואשנה קצת דברים..
יש לך עצות איך לשלב אימוני סיבולת לב ריאה בתכנית PPL?😃

תרוץ בסוף האימון. מקסימום אם באימון רגליים קשה לך אז תוותר.

אגב, אני לא משוגע על התבנית הזאת. אני דווקא מפזר את התרגילים כך שלא יהיו שתי משיכות רצופות (או לחיצות).

• פותח/ת השרשור
תרוץ בסוף האימון. מקסימום אם באימון רגליים קשה לך אז תוותר.

אגב, אני לא משוגע על התבנית הזאת. אני דווקא מפזר את התרגילים כך שלא יהיו שתי משיכות רצופות (או לחיצות).
5/3/1,מה דעתך על התכנית הזאת? (האמת שלא מכיר אותה כל כך ,אבל ראיתי שיש כאן מאמר על התכנית )
דווקא אני התחברתי לתבנית,מה רע בה?

אני מאד אוהב את 5/3/1, אבל כשעשיתי אותה קצת התעללתי בה. פירקתי והרכבתי מחדש. התבנית עצמה, של ההתקדמות, היא מעולה.

לגבי PPL אמרתי לך מה הבעיה שלי איתה. רצף של לחיצות או משיכות, אותם שרירים שעובדים תרגיל אחרי תרגיל.

תאמת שעשיתי SS בצורה די גרועה,לא עליתי כל אימון הייתה תקופה שהגעתי לכשל לעיתי קרובות ולא עשיתי ריסט...
בקיצור זוועה חח לגבי האוכל,אני חשבתי לקחת את התפריט באתר קילוגרם לעליילת למסת שריר לגברים שמשקלם 65 קילו,זה מספיק קלוריות לSS? זה יוצא בסביבות 2700.
כמה אתה אוכל עכשיו? תאכל את כמה שאתה אוכל עכשיו פלוס 500. התפריט משתנה עם הזמן בהתאם להתאוששות שלך.

• פותח/ת השרשור
כמה אתה אוכל עכשיו? תאכל את כמה שאתה אוכל עכשיו פלוס 500. התפריט משתנה עם הזמן בהתאם להתאוששות שלך.
אני לא סופר במדויק אבל בסביבות ה2500-2300 ..תודה על העצה:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית