הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכנה לגיבוש יחידה מובחרת + התחלה של שין ספלינט.

• פותח/ת השרשור Kopite
  • פורסם בתאריך

Kopite

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אהלן, אני באמצע כיתה י"א כרגע ואני מתכונן לגיבוש שייטת שאמור להיות בעוד 9 חודשים בערך
עד עכשיו הייתי בערך חצי שנה במכון כושר והתאמנתי בעיקר נפח עם חודש וחצי SS בהתחלה,
שמתי דגש גדול מאוד על הרגליים בעיקר על הארבע ראשי.
לפני כחודש+- התחלתי לרוץ ריצות מגוונות וישר על ההתחלה נתתי הרבה מעבר ל100% בכל אימון כמו דביל..
אחרי חודש אני כבר מרגיש עומס באיזור השוק ב2 רגליים ולפי מה שקראתי על שין ספלינט זה נראה לי התחלה של זה
הפסקתי עכשיו לשבוע ובאתי לשאול איך להמשיך מפה לדעתכם? כרגע התכנון שלי הוא לתת עוד שבוע מנוחה ואז לחזור להפציץ
איך לטפל ברגל חוץ ממתיחות? יש איזה תרגילים שאפשר להוסיף ליום רגליים לשוקיים?

אל תפגע בעצמך, לך לאורטופד ותתיעץ איתו. אף אחד בפורום לא אחראי על הבריאות שלך ויתן לך תשובה ראויה הרופא שלך כן אחראי עליך.

אהלן, אני באמצע כיתה י"א כרגע ואני מתכונן לגיבוש שייטת שאמור להיות בעוד 9 חודשים בערך
עד עכשיו הייתי בערך חצי שנה במכון כושר והתאמנתי בעיקר נפח עם חודש וחצי SS בהתחלה,
שמתי דגש גדול מאוד על הרגליים בעיקר על הארבע ראשי.
לפני כחודש+- התחלתי לרוץ ריצות מגוונות וישר על ההתחלה נתתי הרבה מעבר ל100% בכל אימון כמו דביל..
אחרי חודש אני כבר מרגיש עומס באיזור השוק ב2 רגליים ולפי מה שקראתי על שין ספלינט זה נראה לי התחלה של זה
הפסקתי עכשיו לשבוע ובאתי לשאול איך להמשיך מפה לדעתכם? כרגע התכנון שלי הוא לתת עוד שבוע מנוחה ואז לחזור להפציץ
איך לטפל ברגל חוץ ממתיחות? יש איזה תרגילים שאפשר להוסיף ליום רגליים לשוקיים?
מרגיש כאילו אתה הולך להיפצע עוד פעם.
נפצעת כי העמסת על הגוף שלך מהר מידיי בטווח זמן קצר מידיי.

קודם כל, מה הכושר הנוכחי שלך? באיזה זמן אתה יכול לרוץ 2000 ו-5000?
שיהיה איזה מושג כלשהו לגביי הכושר הבסיסי שלך, אחר כך נראה מה האפשר להתאים לך.

• פותח/ת השרשור
מרגיש כאילו אתה הולך להיפצע עוד פעם.
נפצעת כי העמסת על הגוף שלך מהר מידיי בטווח זמן קצר מידיי.

קודם כל, מה הכושר הנוכחי שלך? באיזה זמן אתה יכול לרוץ 2000 ו-5000?
שיהיה איזה מושג כלשהו לגביי הכושר הבסיסי שלך, אחר כך נראה מה האפשר להתאים לך.
5000 אין לי מושג.. מניח שלא משהו קשה לי לרוץ מרחקים כאלו
2000 באיזור ה8

5000 אין לי מושג.. מניח שלא משהו קשה לי לרוץ מרחקים כאלו
2000 באיזור ה8
אני מאמין שתוכנית האימונים הזאת - https://www.kilogram.co.il/4560/תוכנית-אימון-לריצת-3000-מטר/ תוכל להיות טובה בשביל להכין אותן מבחינת ריצה.

לגביי כוח - אני לא מבין בזה מספיק, אבל משהו בסגנון של SS, אבל פחות אינטנסיבי יוכל לסדר אותך אני מאמין.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שתוכנית האימונים הזאת - https://www.kilogram.co.il/4560/תוכנית-אימון-לריצת-3000-מטר/ תוכל להיות טובה בשביל להכין אותן מבחינת ריצה.

לגביי כוח - אני לא מבין בזה מספיק, אבל משהו בסגנון של SS, אבל פחות אינטנסיבי יוכל לסדר אותך אני מאמין.
תודה אני אנסה את התוכנית הזו בחודשים הקרובים
כוח ברגליים יש לי אבל הבעיה שלי זה הכוח בחזה
אני עושה סומו דדליפט 142.5 ק"ג, סקוואט 105 ובנץ' 55 😭
מתאמן כחצי שנה.. SS כבר עשיתי ונראה לי לא אפקטיבי שוב

לגבי השין ספליט אני יכול להמליץ לך רק לנוח,וכמה שצריך.בנוסף הייתי ממליץ למרוח משחה בשם טראומיל.זה מה שנתנו לי וזה עזר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית