הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך אמינושופ שברו את השוק?

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
לא יודע עד כמה ההנהלה תאהב את מה שיש לי להגיד, אבל זה מעצבן אותי.
אתם אומרים כל הזמן אומרים שאמינושופ שברו את השוק, במקרה נכנסתי לעמוד שלהם לראות את המחירים.
דימטייז עלית - 388 ש"ח, כמו בכל מקום אחרים בשנתיים האחרונות.
איזו 100 - 478 ש"ח, כנ"ל.
עלית גורמה - 375 ש"ח.
סינתה 6 - 350 ש"ח.
איזו פלקס 32 0 460 ש"ח.
חלבון קזאין של סייטק 800 גרם - 300 שקל! זה 36 מנות (בערך, 22\800 [מנת הגשה היא 22 גרם]), משמע כל מנה היא כמעט 8.5 ש"ח.
איירון ארנולד - 350 ש"ח.
גם במוצרים של סאן: פלטינום (חלבון מי גבינה רגיל) - 385 ש"ח. מטהפורס (תשלובת, בחו"ל זה המוצר הזול ביותר של החברה, כ-37 דולר) - 300 שקל. איזו - 470 ש"ח.
המוצרים היחידים שנותנים פייט להזמנות מחו"ל (וגם זה רק משום שהמשלוח מייקר ב-100% ואף יותר את ההזמנה) הם אקסטרים וסייטק. אקסטרים מיוצר בארץ, ולכן אמור להיות זול משום שאין עלויות של שילוח, מכס וכולי. וגם הוא לא זול משמעותית. 300 ש"ח. בחו"ל אבקות חלבון עולות 200-250 שקל. אולי היקרות עולות 300, ובארץ אותן אבקות מתומחרות ב-450+.
סייטק עוד איך שהוא זולים ביחס לארץ, ועדיין באתר האנגלי שלהם המוצר נמכר ב-30 אירו, כ-140 שקלים.

במוצרים אחרים ההבדלים גדולים בהרבה.
250 כדור ויטמין C-1000 של NOW: אמינושופ - 150 ש"ח. חו"ל - 11 דולר.
אופטי-מן: אמינושופ - 90 כדור ב-150 ש"ח. 150 כדור ב-250 ש"ח (אגב, הם כותבים 90 מנות הגשה, על אף שהחבילה מכילה 30 מנות הגשה. שלושה כדורים = מנת הגשה). בחו"ל - 90 כדור ב-15 דולר. 150 כדור ב-24 דולר.
פורמולת קריאטין CRE3: אמינו - 250 ש"ח. חו"ל - 20 דולר.
C4: אמינו - 250 ש"ח. חו"ל - 30 דולר.
קילו קריאטין ישראלי - 175 ש"ח. אין עלויות שילוח ומכס, אמור להיות זול בהרבה.
קילו קריאטין של סייטק - 230, כשקילו קריאטין בחו"ל עולה 25 דולר בערך.
אגב, כל פרי-וורקאאוט מתומחר אצל אמינושופ ב-250 ש"ח בדיוק, על אף שלא כולם נמכרים באמת במחיר זהה. למה? כי החנות קונה אותם בגרושים, וגם ככה הרווח כל כך גדול, שזה לא משנה.

אין פה שום שבירת שוק, יש פה המשך של תמחור לא הגיוני. המבצעים אולי נראים מפוצצים, אבל סך הכל זה כמו שבערוץ הקניות מתחילים מכירה של מוצר ב-7,000 ש"ח ואחרי 'הנחה בערוץ' המחיר יורד ל-500 ש"ח. ממש מבצע.
למה אני כותב את זה? כי נמאס לי מהמחירים בארץ ונמאס לי שאין אלטרנטיבה, ונמאס לי שאני צריך לבזבז משכורת צבאית שלמה על קנייה בסיסית של תוספי מזון, ללא שום פורמולות יקרות. מולטי, חלבון וקריאטין ממוצעים בחו"ל עולים סך הכל 100 דולר. בארץ 730 ש"ח.

אני מקווה שהפוסט לא יימחק, כי סך הכל לא כתבתי שום דבר מתריס או שגוי. אם טעיתי באחד מהחישובים שלי, התנצלות מראש, אבל סביר להניח שלא טעיתי בכולם.

אפילו שניתן להזמין מהם בזול בפרטי ,
יש מוצרים באתר שהמכירים שלהם מגוכחים :
ניקח את Amino Energy של ON. מחירו הוא 20$ באתר של BB , באתר של אמינו שופ הוא נמכר ב 250 שקל.
אין שום סיבה למחיר גבוה פי שלוש.
אם הם רוצים למתג את עצמם בתור חנות ששוברת את המחירים בשוק - הם לא יכולים להרשות לעצמם לפרסם מחירים כאלה.
שוב, הסבירו כבר שמדובר בסופו של דבר בעסקים קטנים, לא בקרטלים שמחזיקים את הספקים בבייצים. אני יכול להבטיח לך שהעיקרון שמנחה את אמינושופ הוא למכור כמה שיותר גם כשהרווח נמוך יחסית (לפעמים כמעט ולא קיים).
המנוע העיקרי להצלחה למרות המחירים הנוחים קשור ביחס האישי והיכולת המקצועית לקדם את התחום.
אין לי אינטרס אישי ואני לא רואה טעם לערוך כאן דיון "יוקר המחיה" לגבי עסק קטן שמעניק את התמורה המשתלמת ביותר בשוק. המאפיין הבולט של הטענה שהועלתה והמכנה המשותף הוא שלא הגעתם לחנות, לא היכרתם את הצוות, לא באמת התעניינתם במחירים ובעיקר חוסר היכרות עם אופי שוק תוספי המזון בישראל.

שוב, הסבירו כבר שמדובר בסופו של דבר בעסקים קטנים, לא בקרטלים שמחזיקים את הספקים בבייצים. אני יכול להבטיח לך שהעיקרון שמנחה את אמינושופ הוא למכור כמה שיותר גם כשהרווח נמוך יחסית (לפעמים כמעט ולא קיים).
המנוע העיקרי להצלחה למרות המחירים הנוחים קשור ביחס האישי והיכולת המקצועית לקדם את התחום.
אין לי אינטרס אישי ואני לא רואה טעם לערוך כאן דיון "יוקר המחיה" לגבי עסק קטן שמעניק את התמורה המשתלמת ביותר בשוק. המאפיין הבולט של הטענה שהועלתה והמכנה המשותף הוא שלא הגעתם לחנות, לא היכרתם את הצוות, לא באמת התעניינתם במחירים ובעיקר חוסר היכרות עם אופי שוק תוספי המזון בישראל.

קיבלתי , אני אשתדל לקפוץ לחנות ואז אוכל לתת חוות דעת רלוונטית יותר.

אין סיכוי שתראה קופיקס בשוק תוספי המזון. אתר של חנות שמציג מחירי רצפה לעומת אחרות מאחר וזה לא אתי הן כלפי המתחרים והן כלפי הספקים.
לא ביקרת בחנות ולא פנית והתעניינת אף-על-פי שחלק מהמחירים לא מצויינים ומומלץ בפירוש כמעט בכל נקודת פירסום להתקשר ולהתעניין.
כדאי לעשות ניסיון לפני שפורקים בפוסט, אפילו סתם בכדי שתהיה לכך הצדקה.
הוא לא מייצר אותם

יש חברה שמייצרת אותם ודורשת הוצאת משטחים בלבד של 20 שקים.הוא מוציא אותם וסביר להניח גם מעלה את המחיר..אין להשוות לדעתי

לא. הטענה שלך מראה שאתה לא כ"כ מכיר את שוק תוספי המזון. בעלי עסק יושבים כ"א לחוד ואומרים לעצמם: "לא יתכן שאפרסם מחיר ליחידת דימטייז עלית בודדת שבקושי מעניק לי רווח לעומת מחירי הספקים שמביאים סחורה בכמויות גבוהות מאוד על מנת לחסוך בעלויות".
שוב, מעוניין להוזיל עלויות? זה לא באמצעות כניסה לאתר וצפייה בו.
מעבר לכך, אני לא יודע מה הרושם שנוצר אצלך, אבל אמינושופ היא לא רשת שופרסל... מדובר בחנות, כלומר בעסק קטן באופן יחסי. הצוות חורש את הארץ, עובד כמעט 24/7, מקפיד לתת את השירות הכי אישי וחברי וגם המחירים פיקס. קצת פרופורציות...😃

לא צריך להכיר את השוק בשביל לדעת שכשבעל עסק מתמחר את המוצרים שלו הוא לא חושב על טובת המתחרים שלו.
לא אמרתי אף פעם שהם יושבים ביחד לא יודע למה טרחת לציין שהם יושבים לחוד.
מה הקשר בין "בקושי מעניק לי רווח" (מחשבה אנוכית על רווח אישי) לבין אתיקה כלפי המתחרים והספקים?

שכשבעל עסק מתמחר את המוצרים שלו
זאת בדיוק הבעיה, שלא בעל העסק מתמחר את המוצרים שלו בחנות אלא היבואן. הפאקטור היחיד שבעל העסק יכול לשחק עליו זה כמות הלקוחות, שירות לקוחות, מוצרים נלווים וכו' (אלא אם יש לו מוצר בלעדי ביד שזה מה שקורה עם רוב החנויות תוספים בישראל המחזיקות מותג/ברנד משלה).

אני לא מבין את העניין של הפוסט.
אמינושופ נתנו לך מחירים ומבצעים.
נשמע לך טוב? תקנה מהם. לא נשמע טוב? תמצא מקום אחר לקנות ממנו.
זכותם לכתוב שהם שברו את השוק וזכותם לכתוב שכשתשתה את האבקה יתנפחו לך השרירים.
אתה תחליט בעצמך עם היגיון בריא אם שברו את השוק או לא ואם בא לך להזמין.
כמו לכל דבר יש להם יתרונות ויש להם חסרונות.
ומי אם לא אנחנו הישראלים (תימניים?) נתקשר וננסה להוריד עוד קצת את המחירים שלהם (תקנה 3 אבקות במכה ותראה שהם יבואו לקראתך, או שתארגן קנייה גדולה עם עוד 3 חברים... לא חסר דרכים)

אני קניתי חודש שעבר את ה-vpx syngex שוקולד.

לא רק שקיבלתי מחיר מצוין, לא רק שקיבלתי את המשלוח באותו יום של ההזמנה גם קיבלתי שייקר וחטיף חלבון מתנה.

עוד לא מצאתי מקום בארץ שמשתווה אליהם בכלל.

אני קניתי חודש שעבר את ה-vpx syngex שוקולד.

לא רק שקיבלתי מחיר מצוין, לא רק שקיבלתי את המשלוח באותו יום של ההזמנה גם קיבלתי שייקר וחטיף חלבון מתנה.

עוד לא מצאתי מקום בארץ שמשתווה אליהם בכלל.
איך הטעם?

במחיר שאחרים מוכרים בו הם נותנים לך גם שייקר וחטיף חלבון מתנה,
או כמה חטיפים במקום הנחת לקוח קבוע.

\לדעתי חנות מעולה!
מה גם שתוך יום קיבלתי את הסייטק שוקולד ולא נתקעתי.

ויש לזה טעם של שוקו אמיתי, בחיי.
מבסוט על כל פעם שאני שותה 😃

אז למה לא לקנות סייטק שהוא יותר זול למשל?
ממש טעים. מומלץ

היה לי את השוקולד לבן לפני כן - האבקה הכי מתוקה ששתיתי בחיים.

רציתי לגוון בחברות ולא להתקע על חברות אחדות.

המכנה המשותף הוא שלא הגעתם לחנות
חנות שמפרסמת באינטרנט ודורשת שנגיע אליה כדי לקבל מחיר, וזה כי היבואן יטיל עליה חרם אם היא תמכור במחיר נמוך? אתה לא רואה את האבסורד?

אגב, המושג היבואן הוא אנכרוניסטי, לעומת זאת האשמת כל מיני גורמים עלומים היא ספורט ישראלי פופולארי מאד.

חנות שמפרסמת באינטרנט ודורשת שנגיע אליה כדי לקבל מחיר, וזה כי היבואן יטיל עליה חרם אם היא תמכור במחיר נמוך? אתה לא רואה את האבסורד?

אגב, המושג היבואן הוא אנכרוניסטי, לעומת זאת האשמת כל מיני גורמים עלומים היא ספורט ישראלי פופולארי מאד.
לא רואה שום אבסורד. נדמה שהיית מעוניין שיופיע...

לא רואה שום אבסורד
אם אני הייתי יבואן, ואם הייתי קובע מחירי מינימום לצרכנים שלי (נשאיר בצד, לרגע את השאלה למה לי לעשות דבר כזה. מה איכפת לי שימכרו בזול ויגדילו את הנפח, וכך גם את הרווח שלי?), ואם הייתי יבואן שעוקב אחרי הלקוחות שלו באינטרנט ובטלפון אבל לא ישלח עובד זוטר - "שטינקר" - לקנות בחנות עצמה משום מה, אז בטח הייתי נתקל גם בהודעות ה"סודיות" האלה של אמינושופ שמודיע, קבל עם ועדה, שהוא משקר לי.

ובכלל, מה הטעם לפרסם מחיר באינטרנט וגם להודיע שהמחיר הזה אינו המחיר האמיתי?

יהושע כנראה שאין לך מושג איך זה עובד....
ברגע שחנות מודיעה רשמית שהיא מוכרת משהו ב300 שקל במקום ב400 זה גורם להוזלת מותג, משהו שהיבואן לא רוצה, מבחינת החנות הוא מביא יותר לקוחות, מבחינת היבואן זה למכור משהו במחיר זול יותר הוא יחשב פחות "יוקרתי"
כמו כל חנות שקונה במחיר רצפה מהיבואן וצריכה רווח על שכירות חשמל שכר עובדים פרסום וכו כמובן שגם פה זה צריך להיות. אז אין פה שום סודיות, כל העסק הזה נועד בשביל לעזור לך הלקוח לקנות ביותר זול, גם כשאתה קונה פררי המחיר שבחנות קטן פי הרבה מהמחיר שבחוץ, וכמו שבכל חנות נורמלית אתה מבקש הנחה אז הנה ההנחה שלך, מחיר א' רשום על המוצר ומחיר ב' הוא לאחר הנחה שתשלם.
נשמע כאילו לא יצאת מהבית הרבה זמן. והסיבה שהם מפרסים שהמחיר לא אמיתי הוא בגלל שיש מלא "פחדנים" שלא יצאו מהבית. זה כמו שתקנה תכשיט לאשה הוא בחיים לא יהיה במחיר שרשום עליו ואת זה כולם יודעים..... וגם על נעלים ושעונים וטלפונים המחיר שמפורסם הוא לא המחיר הסופי תמיד, ברוכה הבאה למדינת ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית