הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון איך אמינושופ שברו את השוק?

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
לא יודע עד כמה ההנהלה תאהב את מה שיש לי להגיד, אבל זה מעצבן אותי.
אתם אומרים כל הזמן אומרים שאמינושופ שברו את השוק, במקרה נכנסתי לעמוד שלהם לראות את המחירים.
דימטייז עלית - 388 ש"ח, כמו בכל מקום אחרים בשנתיים האחרונות.
איזו 100 - 478 ש"ח, כנ"ל.
עלית גורמה - 375 ש"ח.
סינתה 6 - 350 ש"ח.
איזו פלקס 32 0 460 ש"ח.
חלבון קזאין של סייטק 800 גרם - 300 שקל! זה 36 מנות (בערך, 22\800 [מנת הגשה היא 22 גרם]), משמע כל מנה היא כמעט 8.5 ש"ח.
איירון ארנולד - 350 ש"ח.
גם במוצרים של סאן: פלטינום (חלבון מי גבינה רגיל) - 385 ש"ח. מטהפורס (תשלובת, בחו"ל זה המוצר הזול ביותר של החברה, כ-37 דולר) - 300 שקל. איזו - 470 ש"ח.
המוצרים היחידים שנותנים פייט להזמנות מחו"ל (וגם זה רק משום שהמשלוח מייקר ב-100% ואף יותר את ההזמנה) הם אקסטרים וסייטק. אקסטרים מיוצר בארץ, ולכן אמור להיות זול משום שאין עלויות של שילוח, מכס וכולי. וגם הוא לא זול משמעותית. 300 ש"ח. בחו"ל אבקות חלבון עולות 200-250 שקל. אולי היקרות עולות 300, ובארץ אותן אבקות מתומחרות ב-450+.
סייטק עוד איך שהוא זולים ביחס לארץ, ועדיין באתר האנגלי שלהם המוצר נמכר ב-30 אירו, כ-140 שקלים.

במוצרים אחרים ההבדלים גדולים בהרבה.
250 כדור ויטמין C-1000 של NOW: אמינושופ - 150 ש"ח. חו"ל - 11 דולר.
אופטי-מן: אמינושופ - 90 כדור ב-150 ש"ח. 150 כדור ב-250 ש"ח (אגב, הם כותבים 90 מנות הגשה, על אף שהחבילה מכילה 30 מנות הגשה. שלושה כדורים = מנת הגשה). בחו"ל - 90 כדור ב-15 דולר. 150 כדור ב-24 דולר.
פורמולת קריאטין CRE3: אמינו - 250 ש"ח. חו"ל - 20 דולר.
C4: אמינו - 250 ש"ח. חו"ל - 30 דולר.
קילו קריאטין ישראלי - 175 ש"ח. אין עלויות שילוח ומכס, אמור להיות זול בהרבה.
קילו קריאטין של סייטק - 230, כשקילו קריאטין בחו"ל עולה 25 דולר בערך.
אגב, כל פרי-וורקאאוט מתומחר אצל אמינושופ ב-250 ש"ח בדיוק, על אף שלא כולם נמכרים באמת במחיר זהה. למה? כי החנות קונה אותם בגרושים, וגם ככה הרווח כל כך גדול, שזה לא משנה.

אין פה שום שבירת שוק, יש פה המשך של תמחור לא הגיוני. המבצעים אולי נראים מפוצצים, אבל סך הכל זה כמו שבערוץ הקניות מתחילים מכירה של מוצר ב-7,000 ש"ח ואחרי 'הנחה בערוץ' המחיר יורד ל-500 ש"ח. ממש מבצע.
למה אני כותב את זה? כי נמאס לי מהמחירים בארץ ונמאס לי שאין אלטרנטיבה, ונמאס לי שאני צריך לבזבז משכורת צבאית שלמה על קנייה בסיסית של תוספי מזון, ללא שום פורמולות יקרות. מולטי, חלבון וקריאטין ממוצעים בחו"ל עולים סך הכל 100 דולר. בארץ 730 ש"ח.

אני מקווה שהפוסט לא יימחק, כי סך הכל לא כתבתי שום דבר מתריס או שגוי. אם טעיתי באחד מהחישובים שלי, התנצלות מראש, אבל סביר להניח שלא טעיתי בכולם.

בוא נסביר את זה יותר פשוט:

נניח ואתה יבואן עכשיו של אבקת חלבון, יש קרוב ל 300 נקודות בארץ שמוכרות חלבון, כל הנקודות רוצות להרוויח על המוצר הזה ספציפי לפחות 70-100 ש״ח ואז מגיע נקודה אחת אמינושופ שמסתפקת גם ב 30 ש״ח
אז אתה בתור יבואן יודע אמינו שופ קונים נניח 100 אלף ש״ח אבל זה לא כל השוק כל השוק ביחד מיליון ש״ח. אז אתה תוותר על מיליון ש״ח לטובת אמינושופ ?! בטוח שלא, חנויות מצלצלות ליבואן ומתלוננות שאנחנו שוברים שוק ואז היבואן לא רוצה לאבד לקוחות אחרים ומציב לנו אולטימטום או שתיישרו קו או שאני לא מוכר לכם.

עכשיו שים את עצמך בתוך הנעלים של היבואן, אתה מחויב לספקים בחול לקנות מילון דולר בשנה, כל השוק ביחד מכסה את זה, אבל עם כל השוק יפסיק לעבוד עם אותו היבואן בגלל אמינושופ אותו היבואן מאבד בלעדיות על המותג שלו ומאבד פרנסה.

אז איך כן ניתן לבצע מהפכה ? כסף !!
מי שחזק מול היבואן הוא יכול לקבוע קצב וגם להתערב במחירים ואז היבואן עושה את השיקול שלו.

נקח את הדוגמא שלנו מותג San היה נמכר ב 388 ש״ח בכל החניות, אמינושופ בשקט בשקט מכרה אותו 300 ש״ח וככה הצליחה להתחזק מול היבואן עד שבעצם הפכה להכי חזקה במותג San
ואז היבואן עשה חשבון עם אמינושופ יודעים למכור יותר כמותית מכל המתחרים אז בעיה שלהם שעובדים על רווחיות נמוכה.

במותג דימטייז הסיפור הוא אחר, היבואן לא רוצה לעבוד איתנו כי הוא רוצה להיות פרוס בכל הארץ, טוב לו איפה שהו נמצא הרי קונים את המוצרים שלהם גם במחירים לא מוצדקים, אז היבואן נהיה עוד יותר חזיר ומעלה להם עוד ואתם ממשיכים לשלם. אנחנו רצינו לעבוד גם עם המותג אבל כולם פחדו שנשבור שוק ואז כל היבואנים יאבדו את הלקוחות שלהם, אף אחד לא רוצה לשים את הביצים שלו בסל אחד.

לגבי מחירים באינטרנט, אותו עיקרון, אם אני מוריד 10 ש״ח אז קם מישהו ומוכר במחיר הפסד רק כדי שימשיכו לקנות אצלו ולא מאיתנו אז באינטרנט עדיף להימנע ממלחמות.

בשורה התחתונה, התחייבנו להיות הכי זולים בארץ ואנחנו עומדים בהתחייבות.
נכון לפעמים קשה לעשות הנחות שאתם מצפים לקבל, ולא זה לא כי אנחנו רוצים לגזור קופון, אלא כי אנחנו לא רוצים לעבוד בחינם.

חלבון תוצרת חוץ עולה היום 280 ש״ח בממוצע לחנות תוסיפו לזה משלוח מהיר 42 ש״ח גביית מזומן 15 ש״ח או חיוב אשראי 2% מגובה העיסקה
קיבלנו 337 ש״ח ותימחרנו 350
אז מה הרווחנו פה 13 ש״ח ברוטו לא מכסה את העבודה של המלקטים אפילו.
אבל אם מזמינים זוג אז אין צורך לשלם עוד משלוח ולכן אנחנו גם שם שוחקים לעצמנו את הרווחיות ונותנים לכם את ההנחה.

אז לכל אלו שחושבים שאנחנו מגלגלים מיליונים אתם טועם, אף אחד לא מחפש להתעשר אבל לעבוד בחינם אנחנו לא מוכנים. הרי כל אחד מכם שהולך לעבודה דורש מהמעסיק שלו משכורת, לנו לא מגיע ? אין לנו הוצאות ? מזה בושה היום לגבות כסף עבור השרות ? הראש הישראלי תמיד אומר אפשר להשיג זול יותר, זה נכון לא חסר קומבינות או להביא מחול או לקנות בלי חשבוניות. אבל אנחנו עסק שעובד חשבוניות ובלי שום קומבינה, הכי ישרים עם הלקוחות שלנו והכי אמיתיים איתם.
מי שמעוניין לראות חשבוניות מוזמן לראות כל פריט בכמה אנחנו רוכשים.

הרבה פעמים אנשים מצלצלים אלינו וקרוב ל 30 דקות רק שואלים איך לאכול נכון ואיך להתאמן, אנחנו צוות ותיק של מדריכי כושר מעל 10 שנים של וותק עם המון סבלנות, מסבירים לכל לקוח כל דבר ועונים על כל שאלה. חלק מהלקוחות ממשיכים להתכתב איתנו בהודעות ואנחנו שמחים ללוות אותם לאורך כל הדרך וזאת עבודה בפני עצמה. על השרות הזה אפילו לא גובים שקל בודד, אז על זה שמדי פעם אנחנו עושים רווח ברוטו של 30 ש״ח אנשים מרגישים שעוקצים אותם.

לסיכום: אנחנו תמיד שמחים לראות לקוחות חדשים, בקרוב נשיק קליניקה חדשה בשיתוף עם מרפאת קרדיו ספורט ויועצי lbs. נמשיך להתאמץ ולשאוף תמיד לתת את המחיר הטוב ביותר לצרכן.
מי שכל כך קשה לו עם הידיעה שבעל החנות אולי הרוויח בנטו על כל חלבון 10 ש״ח אז באמת שלא חייב לקנות. שכל אחד אחד יעשה את השיקולים שלו.

אנחנו תמיד שמחים לראות לקוחות חדשים, בקרוב נשיק קליניקה חדשה בשיתוף עם מרפאת קרדיו ספורט ויועצי lbs.

אווווווווווו עכשיו אני סקרן....

אפשר לשאול מה הקליניקה תציע ? או שזה עדיין אפילו לא "בחיתולים"?

כמובן שבקלניקה עצמה נציע שרותי יעוץ והכנה לתחרויות פיתוח גוף, כל דבר הנוגע לאורח חיים בריא, חיטוב מסה או כל מטרה אחרת.
הייעוץ ינתן על ידי מישל הבעלים של הפורום / טום מנהל ראשי / איתיאל שפירא - בעיקר הכנה לתחרות ועוד משתמשים שהיו מנהלים בעבר בפורום ויש להם וותק ורזומה עשיר.

חלבון תוצרת חוץ עולה היום 280 ש״ח בממוצע לחנות תוסיפו לזה משלוח מהיר 42 ש״ח גביית מזומן 15 ש״ח או חיוב אשראי 2% מגובה העיסקה
קיבלנו 337 ש״ח ותימחרנו 350
אז מה הרווחנו פה 13 ש״ח ברוטו לא מכסה את העבודה של המלקטים אפילו.
אבל אם מזמינים זוג אז אין צורך לשלם עוד משלוח ולכן אנחנו גם שם שוחקים לעצמנו את הרווחיות ונותנים לכם את ההנחה.

קצת נשמע לי לא הגיוני שחלבון תוצרת חוץ, שנקנה בסיטונאות, עולה לכם 280 ש"ח בממוצע. במיוחד שזה יותר גבוה מהמחיר של המותגים המובילים בקמעונאים הכי מוכרים באינטרנט...

לא לעניין להשוות עם מחירים בחו"ל. רוצה להזמין מחו"ל חלבון? לך על זה... יש לא מעט חסרונות בביצוע הזמנה כזאת.
האם פנית בפורום או התעניינת באמצעות פניה ישירה כיצד ניתן להוזיל עלות לעומת המחירים הנקובים באתר? כנראה שלא, אחרת היית מבין שאתר, כמו בכל מקום הוא display. אמינושופ מציעים פניה ישירה וסיוע אישי וחוזרים ומציינים זאת באתר/פייסבוק/פורום.
והם? (שואל ברצינות)

הייתי חייב להגיב.. התגובה של החנות ובכללי היחס שלה פשוט מדהים אותי, אני תיכננתי לקנות את הנגלה הבאה של התוספים כרגיל מויטה קוסט...
אז זהו שלא, נתראה בקרוב 😃

בקרוב שוק החלבונים חוזר, מחירים שלא תמצאו בשום מקום אחר. בשבוע הבא נפרסם תאריך מדיוק נבצע 24-48 שעות של שוק, אפשר להתמקח, אפשק לקבל הנחות על רכישה קבוצתית וכמובן מתנות בכל קניה.

בקרוב שוק החלבונים חוזר, מחירים שלא תמצאו בשום מקום אחר. בשבוע הבא נפרסם תאריך מדיוק נבצע 24-48 שעות של שוק, אפשר להתמקח, אפשק לקבל הנחות על רכישה קבוצתית וכמובן מתנות בכל קניה.

תעדכנו:161bd:

המיבצע שוק החלבונים מתבצע רק בחנות עצמה נכון?יש מצב לתאריך? או שעוד לא קבוע:37mv:

השירות שלהם מעולה ,המחירים בתקרה, לחבר שלי הגיע תוך 3 שעות חלבון ,אבל זה לא פייר כי אנחנו גרים בחולון.

בנתיים הם נותנים מחיר יחיד של 280 שקל על הסיינג'קס ומשלוח חינם כשבאמינו זה 300.ורק אם תקנה 2 תקבל ב-500.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית