דיון איך אמינושופ שברו את השוק?

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
לא יודע עד כמה ההנהלה תאהב את מה שיש לי להגיד, אבל זה מעצבן אותי.
אתם אומרים כל הזמן אומרים שאמינושופ שברו את השוק, במקרה נכנסתי לעמוד שלהם לראות את המחירים.
דימטייז עלית - 388 ש"ח, כמו בכל מקום אחרים בשנתיים האחרונות.
איזו 100 - 478 ש"ח, כנ"ל.
עלית גורמה - 375 ש"ח.
סינתה 6 - 350 ש"ח.
איזו פלקס 32 0 460 ש"ח.
חלבון קזאין של סייטק 800 גרם - 300 שקל! זה 36 מנות (בערך, 22\800 [מנת הגשה היא 22 גרם]), משמע כל מנה היא כמעט 8.5 ש"ח.
איירון ארנולד - 350 ש"ח.
גם במוצרים של סאן: פלטינום (חלבון מי גבינה רגיל) - 385 ש"ח. מטהפורס (תשלובת, בחו"ל זה המוצר הזול ביותר של החברה, כ-37 דולר) - 300 שקל. איזו - 470 ש"ח.
המוצרים היחידים שנותנים פייט להזמנות מחו"ל (וגם זה רק משום שהמשלוח מייקר ב-100% ואף יותר את ההזמנה) הם אקסטרים וסייטק. אקסטרים מיוצר בארץ, ולכן אמור להיות זול משום שאין עלויות של שילוח, מכס וכולי. וגם הוא לא זול משמעותית. 300 ש"ח. בחו"ל אבקות חלבון עולות 200-250 שקל. אולי היקרות עולות 300, ובארץ אותן אבקות מתומחרות ב-450+.
סייטק עוד איך שהוא זולים ביחס לארץ, ועדיין באתר האנגלי שלהם המוצר נמכר ב-30 אירו, כ-140 שקלים.

במוצרים אחרים ההבדלים גדולים בהרבה.
250 כדור ויטמין C-1000 של NOW: אמינושופ - 150 ש"ח. חו"ל - 11 דולר.
אופטי-מן: אמינושופ - 90 כדור ב-150 ש"ח. 150 כדור ב-250 ש"ח (אגב, הם כותבים 90 מנות הגשה, על אף שהחבילה מכילה 30 מנות הגשה. שלושה כדורים = מנת הגשה). בחו"ל - 90 כדור ב-15 דולר. 150 כדור ב-24 דולר.
פורמולת קריאטין CRE3: אמינו - 250 ש"ח. חו"ל - 20 דולר.
C4: אמינו - 250 ש"ח. חו"ל - 30 דולר.
קילו קריאטין ישראלי - 175 ש"ח. אין עלויות שילוח ומכס, אמור להיות זול בהרבה.
קילו קריאטין של סייטק - 230, כשקילו קריאטין בחו"ל עולה 25 דולר בערך.
אגב, כל פרי-וורקאאוט מתומחר אצל אמינושופ ב-250 ש"ח בדיוק, על אף שלא כולם נמכרים באמת במחיר זהה. למה? כי החנות קונה אותם בגרושים, וגם ככה הרווח כל כך גדול, שזה לא משנה.

אין פה שום שבירת שוק, יש פה המשך של תמחור לא הגיוני. המבצעים אולי נראים מפוצצים, אבל סך הכל זה כמו שבערוץ הקניות מתחילים מכירה של מוצר ב-7,000 ש"ח ואחרי 'הנחה בערוץ' המחיר יורד ל-500 ש"ח. ממש מבצע.
למה אני כותב את זה? כי נמאס לי מהמחירים בארץ ונמאס לי שאין אלטרנטיבה, ונמאס לי שאני צריך לבזבז משכורת צבאית שלמה על קנייה בסיסית של תוספי מזון, ללא שום פורמולות יקרות. מולטי, חלבון וקריאטין ממוצעים בחו"ל עולים סך הכל 100 דולר. בארץ 730 ש"ח.

אני מקווה שהפוסט לא יימחק, כי סך הכל לא כתבתי שום דבר מתריס או שגוי. אם טעיתי באחד מהחישובים שלי, התנצלות מראש, אבל סביר להניח שלא טעיתי בכולם.

בנתיים הם נותנים מחיר יחיד של 280 שקל על הסיינג'קס ומשלוח חינם כשבאמינו זה 300.ורק אם תקנה 2 תקבל ב-500.

אחי גם אמינושופ עושים מבצעים ,הבעיה שאתה לא יודע עליהם.
אז טבע בריא הורידו ב 20 שקל ,עדיין הם חברה יקרנית ,והמחיר יעלה עוד שבוע.
אני אישית תיכננתי על אקסטרים גיינר 9 קילו ,בטבע בריא עלה 404 ובאמינושופ 450 שקל ,ואני מגייס כספים ומתי שהיה לי מזומן טבע בריא העלו את המחיר עוד פעם ואמרו שהם לא מורידים ,אפילו אם אני יבצע איסוף עצמי ,ואמינושופ באותו זמן עשו מבצע ואותו מחיר פחות או יותר.
זה כל פעם משתנה ,כי ישראלים אוהבים מבצעים ,ואיפה שיש מבצעים הם קונים.
אם כל החנויות ישארו על אותו סטטוס וקו מחיר ,אז אני יקפוץ נניח לישראלבודי שקרוב לבית שלי ויקנה משם.
הפואנטה היא שכל אחד רוצה להרוויח מכמות לקוחות וממחיר נניח רווח של 50 שקל.
ותאמין לי שאחרי כל המכס ,מס קנייה וכל התסביך הזה קשה לעשות רווח של ממש.
אז טבע בריא הורידו ב 20 שקל ביג דיל ,ורק שתדע שאם תגיע לחנות לדעתי הם יורידו לך אפילו מהמחיר של טבע בריא.

אחי גם אמינושופ עושים מבצעים ,הבעיה שאתה לא יודע עליהם.
אז טבע בריא הורידו ב 20 שקל ,עדיין הם חברה יקרנית ,והמחיר יעלה עוד שבוע.
אני אישית תיכננתי על אקסטרים גיינר 9 קילו ,בטבע בריא עלה 404 ובאמינושופ 450 שקל ,ואני מגייס כספים ומתי שהיה לי מזומן טבע בריא העלו את המחיר עוד פעם ואמרו שהם לא מורידים ,אפילו אם אני יבצע איסוף עצמי ,ואמינושופ באותו זמן עשו מבצע ואותו מחיר פחות או יותר.
זה כל פעם משתנה ,כי ישראלים אוהבים מבצעים ,ואיפה שיש מבצעים הם קונים.
אם כל החנויות ישארו על אותו סטטוס וקו מחיר ,אז אני יקפוץ נניח לישראלבודי שקרוב לבית שלי ויקנה משם.
הפואנטה היא שכל אחד רוצה להרוויח מכמות לקוחות וממחיר נניח רווח של 50 שקל.
ותאמין לי שאחרי כל המכס ,מס קנייה וכל התסביך הזה קשה לעשות רווח של ממש.
אז טבע בריא הורידו ב 20 שקל ביג דיל ,ורק שתדע שאם תגיע לחנות לדעתי הם יורידו לך אפילו מהמחיר של טבע בריא.

אח שלי אתה מפספס את הנקודה,זה לא ה-20 שקל,זה העניין שיש עוד חברות שעושות מבצעים.ד"א,תראה לי עוד חברה כמו טבע בריא שתיתן לך מולטי ויטמין ב-50 שקל בקניה של אבקת חלבון.
גם לי יש בעיר ישראל בודי ועם כמה שהם מושמצים פה בפורום הם עושים אחלה מבצעים בחנות כולל אביזרי ספורט(עשו לי כפפות של אנרג'ים ב-40 שבכל מקום זה 70) ועוד כל מיני כאלה.

בוא נבהיר דבר אחד, לפני שאנחנו נכנסו לשוק, ישראל בודי וכל שאר החברות חגגו על הצרכן הישראלי, מבצע זו לא מילה שהיתה קיימת בלקסיקון בכלל. כל אלו שמנסים עכשיו להתחרות ולהוריד שקל פה שקל שם, רק מנסים ליישר קו איתנו. ההבדל המשמעותי, שאצלנו כל הזמן יש מבצעים ולא רק בגלל שמי שהו עושה מבצע.
אנחנו לא עובדים על שיטת המצליח, לצורך העניין אם תלך לכל חנות אחרת ותשאל מחיר תקבל מחיר איקס רק אם תגיד שבאמינושופ יש יותר זול רק אז ינסו ליישר קו עם המחיר, מזה אומר ? שאם בעל החנות היה יכול לקחת יותר הוא היה לוקח.

כן עשינו בלאגן בשוק, כן כל המתחרים שלנו שונאים אותנו, כולם מנסים לשים לנו רגליים. ולכן אנחנו מודיעים בזאת שאנו ממש לא מתכוונים להפסיק, כבר השבוע נעשה שוק חלבונים, מוכרים במחירי הפצה. כל הפרטים בהמשך. המהפכה האמיתית קרובה מתמיד, אנחנו נביא מחירי חול לשוק הישראלי. בקרוב סניף חדש ...

בוא נבהיר דבר אחד, לפני שאנחנו נכנסו לשוק, ישראל בודי וכל שאר החברות חגגו על הצרכן הישראלי, מבצע זו לא מילה שהיתה קיימת בלקסיקון בכלל. כל אלו שמנסים עכשיו להתחרות ולהוריד שקל פה שקל שם, רק מנסים ליישר קו איתנו. ההבדל המשמעותי, שאצלנו כל הזמן יש מבצעים ולא רק בגלל שמי שהו עושה מבצע.
אנחנו לא עובדים על שיטת המצליח, לצורך העניין אם תלך לכל חנות אחרת ותשאל מחיר תקבל מחיר איקס רק אם תגיד שבאמינושופ יש יותר זול רק אז ינסו ליישר קו עם המחיר, מזה אומר ? שאם בעל החנות היה יכול לקחת יותר הוא היה לוקח.

כן עשינו בלאגן בשוק, כן כל המתחרים שלנו שונאים אותנו, כולם מנסים לשים לנו רגליים. ולכן אנחנו מודיעים בזאת שאנו ממש לא מתכוונים להפסיק, כבר השבוע נעשה שוק חלבונים, מוכרים במחירי הפצה. כל הפרטים בהמשך. המהפכה האמיתית קרובה מתמיד, אנחנו נביא מחירי חול לשוק הישראלי. בקרוב סניף חדש ...
אין עליכם , מחכים:161bd:

באמת אין עליכם! מרוצה ממכם בכל קנייה מחדש.
אין ספק שהבאתם משהו חדש לישראל.

ולגבי הסניף, הוא יהיה באזור השרון במקרה?

תותחים! אין ספק שאני אחזור לקנות אצלכם שוב.

באמת אין עליכם! מרוצה ממכם בכל קנייה מחדש.
אין ספק שהבאתם משהו חדש לישראל.

ולגבי הסניף, הוא יהיה באזור השרון במקרה?

אנחנו הולכים קודם על הערים הגדולות, בקרוב יפתח סניף 50 מטר מרובע עם המגוון החדש, בדרך לישראל 2 מותגים מובילים בעולם, מכינים לכם הפתעה. בקרוב מהפכה בתוחם תוספי התזונה, ככל שאתם קונים יותר מאיתנו ככה אתם מאפשרים לנו לגדול מהר יותר, לבצע יבוא ולהוזיל לכם עלויות. תמשיכו לחזק אותנו ואנחנו מבטיחים להביא לכם משהו שעוד לא היה בישראל.

אנחנו הולכים קודם על הערים הגדולות, בקרוב יפתח סניף 50 מטר מרובע עם המגוון החדש, בדרך לישראל 2 מותגים מובילים בעולם, מכינים לכם הפתעה. בקרוב מהפכה בתוחם תוספי התזונה, ככל שאתם קונים יותר מאיתנו ככה אתם מאפשרים לנו לגדול מהר יותר, לבצע יבוא ולהוזיל לכם עלויות. תמשיכו לחזק אותנו ואנחנו מבטיחים להביא לכם משהו שעוד לא היה בישראל.

ירושלים?!?!??!🤯😱🙌

נשמע מבטיח! בהצלחה ותעדכנו!😁

נשמע מטורף. סקרן לדעת איפה יהיה הסניף הבא!
אמנם קניתי מהם פעם אחת אבל זה הספיק לי לדעת שכל הקניות הבאות שלי יהיו מהם, ממליץ לכולם 😃

חברים יקרים !
מכיוון שאנחנו לא יכולים לפרסם מחירים על פלטפורת הפורום, קיבלנו החלטה להפוך את הפרופילים בפייסבוק לפרופילים עיסקים. אתם מוזמנים להוסיף את הנציגים של אמינושופ בפייס ולקבל מחירים...
Mishel Mishayev Aminoshop
Etl Shapira Aminoshop

תאכלס, סייטק שוקולד לבן זה אח.

אמינושופ חברה מצויינת מחירים נוחים ומשלוח זריז בטירוף, שאפו

פעם אחרונה הזמנתי 2 קופסאות של SAN ממכם, באמת מבסוט, פעם ראשונה שאני מזמין בארץ, בעיקר אכפת לי המחיר. אין לי בעיה אישית שיקח יותר זמן הגעה ואני ישלם פחות.

כל עוד מחירים יהיו תחרותייים לחו"ל אני ממשיך להזמין ממכם, אפילו שעברתי ממותג אחר שממש אהבתי את הטעם.

אשמח אם יפתחו בחיפה סניף, יש חברים שישמחו לקנות ממכם ולא בחו"ל.

גם לצפון נגיע, כרגע האזור הזה במשא ומתן על מקומות. ברגע שיהיה מקום מרכזי במחיר סביר תהיו בטוחים שנדאג לפתוח בהקדם.
אנחנו מתכננים המון שינוים לקראת המותגים החדשים, זה הולך לשנות את כל חוקי המשחק פה. צפו לעוד הרבה חדשות..
הרגע חזרתי מהשיפוצים של הסניף החדש, זה בהחלט הולך להיות מקום מדליק, 50 מטר מרובע של אבקות זה לגמריי toysrus בשבילנו 😃

גם לצפון נגיע, כרגע האזור הזה במשא ומתן על מקומות. ברגע שיהיה מקום מרכזי במחיר סביר תהיו בטוחים שנדאג לפתוח בהקדם.
אנחנו מתכננים המון שינוים לקראת המותגים החדשים, זה הולך לשנות את כל חוקי המשחק פה. צפו לעוד הרבה חדשות..
הרגע חזרתי מהשיפוצים של הסניף החדש, זה בהחלט הולך להיות מקום מדליק, 50 מטר מרובע של אבקות זה לגמריי toysrus בשבילנו 😃
בבקשה תגיד לי שזה פתח תקווה 😋🍴

משחק בישראליות...
איכשהו יש לי הרגשה שאחרי שתשלטו בכל השוק בארץ.. יקום אדם קצת יותר חכם ויבין שהחולשה שלכם היא בעובדה שאתם מחזיקים חנויות.
הוא יעשה בדיוק את מה שאתם עושים רק שהוא יחזיק מחסן + אתר אינטרנט. מערך העובדים שלו יהיה רזה... והוא יחגוג על חשבונכם.

אבל, אני מניח שלקחתם את זה בחשבון.
שיהיה בהצלחה.

משחק בישראליות...
איכשהו יש לי הרגשה שאחרי שתשלטו בכל השוק בארץ.. יקום אדם קצת יותר חכם ויבין שהחולשה שלכם היא בעובדה שאתם מחזיקים חנויות.
הוא יעשה בדיוק את מה שאתם עושים רק שהוא יחזיק מחסן + אתר אינטרנט. מערך העובדים שלו יהיה רזה... והוא יחגוג על חשבונכם.

אבל, אני מניח שלקחתם את זה בחשבון.
שיהיה בהצלחה.
אתה צודק אבל יש אנשים שמעדיפים ללכת לחנות במקום להזמין באינטרנט אל תשכח את הקהל הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית